Svensk polis övar mot islamistisk terror


ISLAM. Under en antiterrorövning i våras pekade polisen tydligt ut muslimer som måltavla. Med under övningen fanns bland annat en bombattrapp och en flagga med den islamiska trosbekännelsen på, vilket avslöjas av enskilda polisers bilder i sociala medier.

– Jag tycker att det är jättekonstigt att de målar ut just muslimer, när alla vet att terrorism inte har någon religion eller hudfärg, säger en muslimsk polisstudent.

Polisen får också intern kritik för att bilder inifrån övningen har spridits i sociala medier.
I våras genomförde svenska polisen en terrorövning vid Luftvärnsregementet i Halmstad. Fienden under övningen var islamistiska extremister.

På bilderna kan man se hur polisen har tillverkat en avancerad bombattrapp med hjälp av petflaskor, silvertejp, sladdar och mobiltelefoner, samt satt upp skyltar med arabisk text på.
En skylt föreställer al-Nusrafrontens flagga, som består av den islamiska trosbekännelsen och under den gruppens namn på arabiska. Nusrafronten är terrornätverket al-Qaidas syriska gren.

-Pettersson tycker mussarna får skylla sig själva. Har ni hört några muslimska protester för detta? De protesterar inte speciellt högt när olika grupper begår vidriga handlingar i islams namn medan de sätter världen i brand för några streckgubbars skull. 

Självklart ska polisen öva mot muslimska terror grupper, det är de enda som är tillräckligt många för att åstadkomma stor skada. Galningar som Breivik är förvisso farliga men få, muslimerna däremot är många. Säpo beräknar att 300 ”svenska” muslimer slåss för ISIS, hur många sympatisörer de har hemma vet vi inte men de kan säkert räknas i flera tusental…så polisen bör ock ska öva mot sjuka galningar som skriker Allahu akbar så länge normala muslimer inte gör något åt problemet…

Just nu pågår den heliga fastemånaden Ramadan då alla muslimer förväntas uppträda väl, ge allmosor (zakat), högakta sin familj och undvika våld, ilska, avundsjuka, småaktighet, girighet och ryktesspridning. Ramadan är också en tid för festligheter då familjer, släktingar och vänner träffas för att bryta fastan eller äta sena måltider tillsammans.

2015-06-24_1903

Expressen


26 responses to “Svensk polis övar mot islamistisk terror

 • Sluta kalla terrorns flaggor för ”muslimska” | Sverige är inte världens navel!

  […] som kallas ”muslimer”. Och… Samma sak skriver rasisterna på sina bloggar. De påstår också att polisen använt muslimer som […]

  Gilla

 • rannug

  …Är det inte bättre om svensk polis ingriper mot skottlossningar bilbränder stenkastning sprängdåd…..

  Gilla

 • Synonymen

  Rätta rubriken till:

  ”Svensk polis övar mot MUSLIMSK terror”

  Kraften ligger i de små detaljerna 🙂

  Gilla

 • age

  JAG ÄR RÄDD!

  Muslim (19:4294) – ”When you meet your enemies who are polytheists [Christians], invite them to three courses of action. If they respond to any one of these, you also accept it and withhold yourself from doing them any harm. Invite them to (accept) Islam; if they respond to you, accept it from them and desist from fighting against them … If they refuse to accept Islam, demand from them the Jizya. If they agree to pay, accept it from them and hold off your hands. If they refuse to pay the tax, seek Allah’s help and fight them”

  Gilla

  • Brandon

   De är undermänniskor med låg IQ och obefintlig kapacitet när det kommer till annat än mord….-men de kommer att besegras ,kuvas och utrotas! Ett enda språk förstår de: MAKTSPRÅK!

   Gilla

 • Lisa

  Buset tilltar.

  Gilla

 • Eddy Karlsson

  Muslimerna ska ut ur vårt land.

  Gilla

  • Lena

   Eddy Karlsson :
   Jag vill inte förstöra din kväll men titta på de här bilderna och läs texten, man kan må illa för mindre.
   http://story.aftonbladet.se/flyktingarna#section-3

   Gilla

   • Brandon

    Tittade på bilderna! Vuxna, friska, välmående människor. Äckligt med tanke på att c:a 400.000.000 barn svälter på jorden och att flera miljarder lever under 2 USD om dagen….Svenska staten skulle prioritera att stödja UNCHR….-hjälp till riktiga barn och flyktingar ska ges på plats….

    Gilla

 • Brandon

  Att polisen anställer muslimer är en skam för Sverige !! Att bilder från övningar dyker upp på sociala medier bevisar att de anställer omogna barnrumpor, inte mycket att ha när det blir skarpt läge!

  Gilla

  • Brandon

   Hur skyddar Sverige den svenska befolkningen vid EN ORGANISERAD MUSLIMSK TERRORATTACK RIKTAD MOT POLISEN OCH ALLMÄNHETEN SAMTIDIGT ???
   Svar: Vår s.k. polis kommer att skydda sig själva i första hand!! De som blir slaktade av IS har inget skydd i det scenariot.
   De som har tillgång till AK47:or bör skoningslöst använda dem till att försvara sitt folk och slå ut terrorister.
   Jag skulle inte tveka en mikrosekund att skjuta ihjäl en terrorist, den som gör det skyddar sig själv och allmänheten mot den värsta ondskan i mänsklighetens historia : islam!

   Gilla

 • jgarn

  Om man inte övade mot muslimer, dvs terroristerna, vilka skall polisen öva mot då?

  Gilla

 • Trynbald

  I Sverige gör man allt fel om man gör rätt.

  Gilla

 • Ahmed

  Man har ihjäl varandra under ramadan,eid ul fitr och eid ul adha, finns ingen skillnad alls religion har blivit en sorts dräkt man klär i sig för att spela en roll, ”men sanningen är att religion inte alls spelar någon som helst roll i världen”

  Gilla

  • Albin

   KD tycker att vi skall följa deras tolkning av kristendomen och de har suttit i regeringen så nog spelar det en viss roll även om du önskar att det inte var så.

   Gilla

   • Mimi N.

    Se här du Albin/Bilan:

    Du är tolererad här på bloggen av Pettersson, av oss alla, inte för din skull – utan för vår skull, så att vi jämnt ska få känna din närhet, att aldrig glömma vad du står för. På det viset behåller vi vår medvetenhet och vaksamhet inför din muslimska förrädiska natur. Du är fienden som förkroppsligar två påtagliga faror: islamistisk lömskhet och ondska + kommunistisk överhet och ignorans. En ohälsosam kombination.
    Vi ska dras med dig, vi får inte mjukna och somna. Vi är observanta, alerta och låter oss inte bli lurade av ditt falska, oljiga, insinuerande sätt att smila in dig hos oss.
    ‘Håll dina vänner nära och dina fiender närmare’ – lyder ett klokt talesätt.
    Du kan och får uttala vad, när och hur som helst, du kommer aldrig att vinna vårt förtroende. Det är bara din inbillning.

    Gilla

 • Varg i Veum

  Men vänta nu, hur ska fåntrattarna ha det? De muslimer som förknippas med den svarta muslimska hatflaggan är ju inga muslimer har vi fått höra…Hur kan det då vara att ”måla ut muslimer”? OM det nu inte är så att de faktiskt ÄR muslimer som följer vad islam (fast bara en av all myriader av sk ”tolkningar”)? Endast i det ljuset kan man förstå andra muslimers kränkthet över att man strider mot deras bröder.

  Gilla

  • Albin

   Fåntrattar är inget seriöst argument. Muslimer är nog olika liksom kristna.
   Vad vill du att vi ska göra åt det som du uppfattar som ett problem nämligen muslimer, Vad vill du?

   Gilla

   • Mr Q

    UUUUUUUUUUUUUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT !

    Gilla

   • Varg i Veum

    Nu är du lite fördomsfull, det är inte bara muslimer som är fåntrattar, det finns många etniska svenskar som delar det tankegods denna enskilda muslim.

    Jag ser inte muslimer i sig som problemet, problemet är fåntrattarna som i sin fåntratthet tillåter att muslimer blandas ihop med fåntrattar som Daesh och dess likar.

    Jag noterar för övrigt att argumentet som jag har i inlägget flög över huvudet på dig. Du förstår uppenbart inte vad jag skriver.

    Gilla

   • Albin

    Möjligen begrep jag inte vad du menade, som sagt grovt språk tar bort det som skulle kunna vara intressant.

    Gilla

   • Albin

    Q så där stavar vi inte i Sverige, inte ens när vi är arga Och för övrigt tänker jag inte alls gå ut, jag tänker koppla av med en god bok..

    Gilla

   • farbror br

    Stoppa all muslimsk invandring.förbjuda byggande av moskéer.ev riva de som redan finns.förbjuda muslimska skolor i sverige.

    Gilla

   • Albin

    Snart skall väl även gående bära cykelhjälm.

    Gilla

 • Albin

  Denna inställning skulle vi alla må bra av”och undvika våld, ilska, avundsjuka, småaktighet, girighet och ryktesspridning.”

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: