Malmös kommunalråd låter som en Sverigedemokrat

BROTT. En handgranat hittades natten till onsdagen i ett garage i Malmöstadsdelen Kroksbäck. Det var också handgranater som användes när flerfamiljshuset attackerades i helgen. Samhället måste reagera hårt nu, anser kommunalrådet Katrin Stjernfeldt Jammeh.

Till en början misstänkte polisen att föremålet som hittades var en bomb. Att det rör sig om ytterligare en handgranat, bekräftar polisen för Sydsvenskan.se.

Det är tredje gången inom loppet av några dagar som huset har evakuerats. På midsommardagen kastades två handgranater, som aldrig briserade, mot fastigheten. I natt hittades en bomb i ett garage och nu en handgranat fastsatt på en bil. Man behöver inte vara en ny Einstein för att se ett samband.

Nu krävs det krafttag mot individer som utsätter andra människor för fara, anser Katrin Stjernfeldt Jammeh (S).
– Det viktiga nu är att samhället reagerar hårt. Man måste visa att samhället klarar händelser där olika individer och grupperingar hänsynslöst utsätter människor för fara, säger hon.

Tycker du att polisen har gjort tillräckligt? – Tills man faktiskt har gripit dem som har gjort sig skyldiga till den senaste tidens allvarliga dåd kan man naturligtvis inte säga att man har gjort tillräckligt. Kommunen jobbar nu med trygghetsskapande åtgärder. I det akuta skedet krävs insatser från polis och rättsväsendet för att lagföra grovt kriminella individer, anser Stjernfeldt Jammeh. – Jag vill att polisen i Malmö gör precis det de måste för att reda upp situationen. Gör de bedömningen att det är mer folk de behöver är jag beredd att backa upp och driva på för att de ska få det.

Polisen bekräftar att en hotbild finns mot boende i det aktuella flerfamiljshuset och den senaste händelsen rubriceras som försök till mord. – Någon har placerat den här sprängladdningen med syftet att någon ska drabbas av det och i värsta fall avlida av skador, säger Lars Förstell, polisens presstalesman.

-Pettersson ser att kommunalrådet säger samma sak som Sverigedemokraterna har sagt i åratal och de bästa trygghetsskapande åtgärderna är att stopp invadringen från Mena-länderna, utvisa dem som begår brott och ta medborgarskapet ifrån dem som ljugit, mutat eller hotat sig till uppehållstillstånd och i förlängningen svenskt medborgarskap….

Malmös mäktigaste kvinna, Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) med sin man som borde kunna skrämma buset...
Malmös mäktigaste kvinna, Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) med sin man som borde kunna skrämma buset…

Mordförsök med bomb i Malmö

Malmö plågas av 30 kriminella påstår polisen men det är det lilla problemet

20 thoughts on “Malmös kommunalråd låter som en Sverigedemokrat

  1. Va fan, hon vill straffa hårt. Vad menar hon?
    Ny-svenskarna har ju garanterats immunitet.
    Även ”tiggarna” har beviljats immunitet.
    Det går inte att straffa någon som erhållet immunitet.

  2. Massa explosioner och bränder idag i kroksbäck jävligt katastrof! Man kan inte bo kvar här längre😟 det kommer som nyhet nu tror jag, jag och flera grannar står inte ut mer fan ta dom, tänk jag hade bilen parkerad utanför de hade sprängt skiten i luften:( thats it! Inkompetenta poliser, tröga jävla journalister och efterblivna psykfall till politiker, fy fan hoppas Åkesson gör skillnad år 2018!

  3. Ja nog f-n skrämde han livet ur buset.för övrigt kan malmö öka antalet invandrare till kommunen så ska ni se att det blir lugnare.

  4. Undrar om Herr Jammeh är somalier eller om han kommer ifrån Eritrera?

    Eller är det månne en liten familje anknytning och inte flyktingärende, i alla fall lär väl Karin vara försörjaren och det är väl så vi vill att det skall vara.

  5. Man kan inte ens parkera bilen i närheten av kroksbäck, jag får ställa den vid gatan vid gamlegården och sedan promenerar jag hela vägen hem! De spränger bilar och allt och annat.

  6. Mer poliser om det behövs utlovar kommunalrådet. Vi vet att Malmös ekonomi inte är så stark och poliser kostar pengar. Dessutom är det semestertider. Övriga Sverige har i många år fått skicka sina poliser till Malmö. Så multikulturellt som Malmö är borde det väl inte behövas?

    • Tja, nu är ju inte det polisiära någon kommunal angelägenhet, så hon lär ropa förgäves på förstärkning.

  7. Heder åt den kvinnan om hon nu tar ett ANSVAR för detta bedrövliga elände, skrämmande och tom många invandrare är rädda och vill flytta från det helvete Socialdemokraterna skapat!

  8. Snart får Polisen tillåtelse att agera dubbelt så hårt.

    Två Halal-korvar i varje bröd

  9. Dom har ju fått der Malmö dom ville ha. Med massinvandring av menaiter. Så se till och njut nu era naiva idioter som röstade på sjuklövern.

Kommentera