Muslimer kräver respekt av turister

ISLAM. På den tredje dagen av Ramadan, har en grupp unga marockanska surfare inlett en kampanj i syfte att förhindra utländska turister på en strand i Agadir från att bära bikini under den heliga månaden Ramadan.

2015-06-21_2055

Gruppen visade stora affischer på stranden där det stod ”Respektera Ramadan, ingen bikinis.”

”Det verkar som om ett antal marockaner inte förstår att det är en skillnad mellan deras personliga liv och sättet andra väljer att leva sitt liv” säger en lokal invånare som arbetar inom turistnäringen och fortsätter med att ”det bör förbli så, särskilt när det gäller turister som besöker Marocko och bidrar till ekonomin i landet”.

”Den här typen av initiativ kan avskräcka de turister som är villiga att besöka Marocko och ytterligare fördjupa krisen i den marockanska turistnäringen”, avslutade den anonyme.

I en intervju med den marockanska veckotidningen Finance News den 11 juni, sade den marockanska turistministern, Lahcen Haddad att turistsektorn står inför en av sina allvarligaste kriser på två decennier på grund av den politiska instabiliteten som råder i Nordafrika och Mellanöstern .

-Nu tycker inte Pettersson att muslimer har rätt att kräva respekt av någon, som de och deras religion uppför sig överallt i världen. De som förtjänar respekt är den muslimska regeringen i Marocko som inte har ett dugg över för fanatiker och terrorister så grabbarna med skylten ska nog passa sig, det är nog enklast att de håller sig borta från stranden och respekterar turisternas klädval.

MWN

Burqini förbjuds på muslimska hotell i ett muslimskt land

Baddräktsmode

7 thoughts on “Muslimer kräver respekt av turister

  1. Pendragon – This Green And Pleasant Land

    It’s not legal to say what I think anymore
    Cos I don’t believe in sharia law
    But I can honestly say we’ve pissed it up the wall

    Can we please stop all this madness before it’s too late
    No one takes responsibility and wants a free life on a plate
    He can close the door switch off the light
    Stick his head deep in the sand
    The death throes of this green and pleasant land

    Rader om läget i England som är BARA deprimerande. Släng ut varenda djävla muslim. Det är den enda som återstår om vi skall slippa ett nytt KRIG i Europa!

  2. Jag tycker det är helt rimligt att muslimer kräver att man respekterar ramadan.

    I MAROCKO!

    Inte i Sverige. Där har islam och muslimer ingen plats.

KommenteraAvbryt svar