Mordet på Lisa Holm


På en engelsk hemsida finns ett antal detaljer om mordet på Lisa Holm som svenska PK-media som av händelse valt att undanhålla från allmänheten. De båda misstänkta är invandrare från mellanöstern som kommit till Sverige via Polen.

http://www.donehealth.com/?s=lisa

Man citerar källor inom polisen och det finns väl ingen anledning att tro att dessa skulle undanhålla allmänheten fakta, till skillnad från PK-media.

Nu får det f-n i mig snart vara nog. Det är dags att vi i Sverige börjar att kalla en spade för en spade.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.


1 487 responses to “Mordet på Lisa Holm

 • Lagro

  Det är mycket lätt att bevisa att alltsammans är en massa lögner som ledningen kommit med.
  Lisa åkte hemåt från parkeringen där hon hade parkerat mopeden, hon åker 18.22 enligt telefonpejlingen och det finns indikation 18.26 och den sista 18.39.
  Hennes färdplan var från cafeet – Martorp – Husaby – Kinne Kleva och mot väg 44 och hemåt.
  Hon blev mördad sannolikt mellan Martorp och Husaby ca 19.00, den misstänkte gärningsmannen är föraren i den svarta SUV bilen.
  Den första indikationen att kroppen hittats är när en person ringer Arne 7 juni innan 20.00 därför de väntar på Formel 1 som startar 20.00 och den personen som skall vara en kvinna, säger att Lisa är borta som menas att kroppen har hittats och hon är död.
  Om ledningen inte hade känt till att Lisa var mördad och gärningsmannen var känd skulle de ha åkt till Arne och förhört honom om vem som ringde och mycket lätt kunnat spåra upp gärningsmannen.
  Därför den som påträffade kroppen måste ha vetat vem gärningsmannen var, när ingen polisanmälan gjordes.
  Sanningen är den att ledningen visste att Lisa var mördad och kände till även vem gärningsmannen var.
  Sedan när vanten planterades vid brunnen som bröderna tömde vatten varje morgon bekräftar det att Lisa var mördad, vanten kom dit mellan 05.20 till 07.00, bröderna kom till ladan 07.00 och upptäckte vanten.
  Sedan Lisas tillhörigheter började hittas på grusvägen mellan Martorp och cafeet den 9 juni som tagits från hennes kropp.
  Det här bevisar att Nerijus är oskyldig till Lisas död och att kroppen planterades i byssjan ca den 11 juni och fanns inte där från den 7 som påståtts.

  Gilla

 • DORIAN

  OM DET INTE FANNS DNA PÅ HENNES LIVREM VARFÖR DÅ PÅ BYXORNA??? Björn HURTIG MÅSTE VARA CRAZY. SER ADVOKATER INTE ALLT ÄR PLANTERAT??? DOM ÄR SÅ FYRKANTIGA O FACKIDIOTER ALLA SOM ADVOKAT BEVISAR MAN PLANTERING I JUST DET HÄR FALLET KRÄVS DET O DÅ MÅSTE ÅKLAGARENS ÅTAL OGILLAS PÅ ALLA PUNKTER MAN GÖR HONOM TILL LÖNGNARE VILKET HAN ÄR SEN MÅSTE NYA SOM VET BÖRJA PRATA TEX VEM VAR DEN DÄR POJKVÄNEN DET FANNS VÄL FLER GÄSTER SOM SÅG HONOM SUVEN MAGNUS VET OM DET VAR EN HONDA SUV LIKASÅ MR BERTILSSON KLART HAN SÅG BILMÄRKET HAN SVAMLAR HAN OCHSÅ ANNIKA HON VERKAR DUM I HUVUDET HON NÄMNER KONSTIGA REFERENSER SOM JO JAG ÄR 110% SÄKER FÖR JAG SKULLE UPP O JOBBA PÅ DAGEN EFTER EN MÅNDAG NÄR MAN PRATAR SÅ DÄR DÅ LJUGER MAN ATT MAN HAR TILLRO TILL HENNE ÄR ENASTÅENDE JAG ANSER TR O HR SKA ANMÄLAS I KOMMANDE RESNING DOM HAR INTE AVKRÄVT OM PEJL KRÄVT MASTTÖMNING OSV MAN HAR INTE SPELAT MED ALLA KORT PÅ BORDET OCH DET ÄR SJUKT TYCKER NOG TR HR KUNNAT KALLA IN ANDERS OSV SÅ TR HR O FALSKA VITTNEN SAMT EN SJUK ÅKLAGARE GER HONOM LIVSTID BRANTLER OH HERREGUD VILKET SKÄMT HAN BARA BABBLAR STRUNT O EMELLAN RADERNA LYSER FALSKHETEN FRAM

  Gilla

  • Lagro

   Självklart är allting planterat i ladan, därför Lisa fanns aldrig i ladan, det fanns ingen annan möjlighet än att DNA och blodspår m.m. blev planterade.
   Foton är tagna i ladan, men det är efter att ladan blev avspärrat och planterat.
   Det här fallet innehåller det mesta: Falsk anklagelse, anhållan och häktning utan de minsta bevis, skyddande av grov brottsling, mened, anstiftan till griftefridsbrott och griftefridsbrott för att skydda brottsling, kropp som påträffats har inte blivit anmäld till polis, lögner m.m.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 2 159 andra följare

%d bloggare gillar detta: