Mordet på Lisa Holm


På en engelsk hemsida finns ett antal detaljer om mordet på Lisa Holm som svenska PK-media som av händelse valt att undanhålla från allmänheten. De båda misstänkta är invandrare från mellanöstern som kommit till Sverige via Polen.

http://www.donehealth.com/?s=lisa

Man citerar källor inom polisen och det finns väl ingen anledning att tro att dessa skulle undanhålla allmänheten fakta, till skillnad från PK-media.

Nu får det f-n i mig snart vara nog. Det är dags att vi i Sverige börjar att kalla en spade för en spade.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras.


1 777 responses to “Mordet på Lisa Holm

 • arra

  Enormt tålamod du HAR PETTSON spärra ip adr

  Gillad av 1 person

  • old SD2014

   Nej för F-N, spärra inget, Dårian med bihang är rätt så underhållande. Mina jag och mig själv HAHAHA….monlog när den är som bäst

   Gilla

 • Lisa

  Lilla Lisa, Robert, Kalle, Dennis och allt vad du kallar dig. Vet du inte vem du är? Vet du inte vilket kön du har? Du påminner om en zigenare jag portade för några dagar sedan. Lika enfaldig och en skam för sitt folk. Zigenaren hotade också med nedläggning av bloggen, till och med mord av mig talade hen om.

  Varför hänga på den här bloggen om du inte trivs. //Pettersson

  Gilla

 • Lagro

  Nerijus blev utsedd av utredningen till gärningsmannen för Lisa och de utsåg ladan som mordplats.
  Åklagaren säger i pläderingen ”Vi vågar påstå att brottsplatsen är ladan och förrummet till slaktrummet”.
  Här måste man fråga sig vilka vi ? Det är polisen som undersöker brottsplatser och de måste hitta bevis för det, innan de säger att en viss plats är brottsplats.
  Polisen sökte ladan efter att anmälan kom till polisen, 23.30 var de på plats och det var 6 patruller och en hundpatrull, polisen utgick snabbt ifrån att det var frågan om ett mord på Lisa, därför sökte de brottsplatsen.
  Polisen hittade ingenting som hade spår från Lisa och därför avbröts söket 05.20 och polisen skulle invänta Telefonpejlingen, därför Lisa hade inte varit i ladan enligt polisen.
  När polisen gick in hade de olika spårhundar, tekniker, mordutredare, poliser m.m. och tekniska hjälpmedel.
  Åklagarens påstående om att ladan var brottsplats saknar all substans, en åklagare kan inte påstå en sådan viktig sak, utan det är polisen som skall hitta brottsplatsen med bevis.
  Ladan var ingen brottsplats och då är inte heller Nerijus någon gärningsman.
  Åklagarens version med Nerijus som gärningsmannen blir det endast snömos av, när ingen brottsplats fanns i ladan.
  Allt som har kommit till ladan efter polisens sök från den 7 juni 23.30 till 05.20 är planterat dit, som utredningen borde känna till vilka som utfört det.

  Gillad av 1 person

  • Lagro

   Hela det här fallet har varit byggd på att ladan var brottsplatsen och Nerijus gärningsmannen, när ladan var ingen brottsplats måste man inse fakta, hela fallet mot Nerijus är byggd på grova falska anklagelser och lögner.
   Naturligtvis har det planterats till ladan en massa bråte och även DNA från Nerijus men det är inga bevis.
   Att påstå att ladan varit brottsplats är att gå ut med en medveten lögn, det är polisen som undersöker brottsplatser och de hittade ingen brottsplats i ladan.
   Det finns ingenstans i förundersökningen att polisen har hittat brottsplatsen för Lisa.
   Det fanns en brottsplats men den är på ett helt annat ställe och det är efter Lisas hemväg.
   Nerijus behöver en advokat som skriver en överklagan till Europadomstolen där han helt garanterat blir friad och det kostar ingenting för personer från medlemsstaterna.
   En överklagan till HD är meningslös därför hela svenska rättsväsendet är genomkorrumperad, de skulle inte börja sätta dit sina kolleger, de som är verksamma på HD, utan det blir avslag med återvändande post.
   Man behöver endast se på det här fallet det är mutor, maktmissbruk, lögner, falska bevis, undanhållande av bevis som var till fördel för den misstänkte, vittnen under ed där uppgifterna kan motbevisas. Oskälig anhållan och häktning av helt oskyldiga personer.
   Att påstå ladan var mordplatsen är medveten lögn mot Nerijus, och hur är det med vittnesuppgifterna som påstått att de sett Nerijus komma körande med bil den kvällen när Lisa försvann ?
   Ett fall som det är lappat och klistrat hela vägen.

   Gillad av 1 person

   • Pettersson

    Lagro. Kan inte du öppna en egen blogg eller föra din monolog någon annanstans. Efter 867 kommentarer i Lisa Holm-fallet har du nog sagt det mesta.

    Gilla

 • Lagro

  På eftermiddagen den 7 juni ca 14.30 är det en man som besöker cafeet och bråkar med Lisa enligt gäster som fanns på cafeet.
  Lisa skall ha sagt till kocken det är inga problem därför det är min pojkvän, som kocken också sagt vid förhör, Vid förhör av personalen är det ingen som vill kännas vid den här mannen alla sade de hade inte sett någonting.
  Man får lätt uppfattningen att den här mannen skulle skyddas.
  Vid 18.10 tiden passerar B. Bertilsson cafeet och han ser en svart SUV parkerad på den norra parkeringen med fronten mot cafeet, och han gör anmälan om bilen som han anser är misstänkt då den finns där vid stängningen.
  Utredningen var inte intresserad av hans anmälan och då vänder han sig till advokaten och han vittnar i Hovrätten om bilen, åklagaren försöker med något vittne påstå att det fanns ingen svart SUV bil där, men det kan ses som ren desperation att börja ifrågasätta en polis med 40 års tjänst.
  SUV bilen var obekväm för utredningen ingen tvekan om det.
  När Lisa lämnat cafeet och går till sin moped är det ett vittne Magnus som passerar och ser Lisa gör sig beredd att åka iväg på mopeden och när Magnus fortsätter kommer han ikapp den svarta SUV bilen med kromade lister i bakpartiet, som kör extremt sakta mot Källbyvägen,
  Sedan är det ett annat vittne som också kommer i kapp SUV bilen som kör väldigt sakta.
  Sannolikt väntade han att Lisa skulle passera SUV bilen men Lisa åkte via Martorp – Husaby – Kinne Kleva osv. som han sannolikt kommer underfund med och därför åker mot Husaby, därför hon måste komma den vägen.
  Sannolikt är det gärningsmannen för Lisa och motivet kunde var någon hämnd därför Lisa hade avvisat honom eller liknande och han kände sig kränkt och skulle hämnas.
  Mordplatsen skall finnas innan Husaby, som passar in med tiden för Lisa och SUV bilen.
  Sannolikt kontaktar gärningsmannen en kontaktperson som kommer och förhandlar om ett pris för att han skall kunna gå fri och lämna landet.
  Kroppen göms undan och kan placeras i byssjan på Martorp ca den 11 juni när likstelheten släppt.
  Den svarta SUV bilen med föraren blir mycket misstänkt därför den spårades inte upp och föraren förhördes inte heller, bilen borde ha spårats upp och kontrollerats.
  Det måste ha skett förflyttning av kroppen och det kunde ha gjorts med SUV bilen.

  Gilla

 • Lagro

  Lisa åker på mopeden från parkeringen 18.22 och hon bör ha hunnit köra ca 2-3 km när sannolikt en kvinna med bil stoppar henne, för diskussion på svenska i harmonisk ton enligt fadern, som hör samtalet genom att det är en fickringning.
  Sannolikt rör det sig om stängningen av cafeet därför Lisa säger ”allt är klart”. Sedan är det ett vittne som passerar cafeet och observerar en större ljus bil som var parkerad som att den kom från Martorphållet.
  Det här kvinnliga vittnet tycktes se en person som fanns i närheten av cafeet kanske kollade att alla dörrar och fönster var stängda.
  Bilen stannade inte lång stund vid cafeet, och den åkte iväg.
  Tidsmässigt om kvinnan åkte tillbaka samma väg mot Husaby borde hon ha påträffat Lisas mördare och även sett mordplatsen.
  Arne Jönsson med gäster Lars Magnus och Anita sitter och väntar att Formel 1 skall starta 20.00 när Arne får ett telefonsamtal att Lisa är borta (död), samtalet skall ha kommit från en kvinna enligt Lars Magnus och Anita, som sedan blir förhörda av polisen och de uppger det här samtalet till Arne som var från en kvinna.
  Om utredningen inte hade känt till att Lisa blivit mördad och även vetat vem gärningsmannen var skulle Arne blivit förhörd för att nysta upp alltsammans som skulle ha varit mycket lätt.
  Den här kvinnan som stoppade Lisa och samtalade med henne borde hört av sig till polisen om det inte fanns någonting att dölja, om hon hade sagt att hon pratade med Lisa någonstans på hennes hemväg skulle det inte varit möjligt att åtala Nerijus, en sannolik orsak hon dolde samtalet med Lisa.

  Gilla

 • Lagro

  Åklagarens slutplädering:
  Vi vågar påstå att brottsplatsen är ladan och förrummet till slaktrummet.
  Det är åklagarens eget påhitt att ladan skulle vara brottsplatsen.

  Polisen kom till platsen den 7 juni 23.30 och påbörjade söket, ladan söktes mycket noggrant, med poliser, tekniker spårhundar m.m.
  Det hade till förfogande de mest avancerade tekniska hjälpmedel.
  Det var 6 patruller med en hundpatrull.
  De hittade inget spår av Lisa i ladan och därför avslutades söket 05.20 den 8 juni och polisen väntade på Telefonpejlingen som de fick 09.10 och den visade att Lisa hade åkt på mopeden hemåt.

  Det är polisen som söker brottsplatsen som har de resurserna till förfogande och är specialister för den uppgiften.
  Det finns naturligtvis ingenting i förundersökningen att någon brottsplats har hittats av polisen.
  Åklagaren kommer med en lögn som påstår att Lisa blivit hängd i ladan, med den anordning som fanns i ladan skulle det varit omöjligt att hänga någon där.
  En person kan inte dra upp en kropp på 50 kg mer än 2 meter från golvnivån med ett snöre över ett vattenledningsrör, är helt omöjligt.
  Sedan fanns Lisas hårstrå vid röret som helt garanterat är planterat dit.
  Åklagaren har naturligtvis inget bevis hur kroppen skulle ha transporterats till byssjan på Martorp, därför ingen kropp har transporterats dit från ladan.
  Det här bevisar att brottsplatsen fanns på helt annat ställe och det var efter hemvägen för Lisa.

  Gilla

  • Lagro

   Lisa blev mördad efter hemvägen hennes planerade resväg var Martorp – Husaby – Kinne Kleva osv.
   Eftersom likstelheten inträffar efter 3 timmar och släpper efter 3 dygn hölls kroppen gömd på ett gömställe.
   Sedan transporterades den till byssjan omkring den 11 juni och togs fram den 12 juni.
   Om allt skulle varit normalt hade polisen fått order att såga upp skåpet och en undersökning hade gjorts hur länge kroppen legat i skåpet, det finns möjlighet att en göra sådan undersökning.
   Martina Olsson Frisk som verkat som rättsläkare tidigare påpekade det här i Tingsrätten att undersökning hur länge kroppen legat i skåpet borde gjorts, och hennes uttalande finns med i domen.
   Naturligtvis ville utredningen inte veta av någon sådan undersökning när kroppen legat i skåpet några timmar och inte dagar.
   Hela fallet är ”bluff och båg” och med massor av lögner.

   Gilla

  • Lagro

   Enligt domen :
   Hon skickade ett SMS 18.22 och ringde ofrivilligt från sin telefon 18.26.
   När Tingsrätten kände till att Lisa använt sin mobil borde de ha frågat efter Telefonpejlingen och masttömningen.
   Telefonpejlingen gjordes men ingen masttömning som är rutin vid sådana här ärenden när Lisa hade använt mobilen.
   Med masttömningen hade platserna kunnat lokaliseras de indikationer som var på hennes mobil
   Om masttömning skett skulle det inte varit möjligt att åtala Nerijus det kan vara orsaken ingen masttömning gjordes.
   När ingen masttömning gjordes är det undanhållande av bevis för den misstänkte, som inte är tillåtet och ses som ett brott.
   Enligt Telefonpejlingen var det indikation på Lisas mobil 18.22 18.26 och 18.39, nu finns det också andra bevis som visar att Lisa åkte hemåt och startade 18.22 från parkeringen.
   Rättegången mot Nerijus var en skenrättegång och det fanns en uppgörelse att han skulle få skulden för mordet på Lisa som en annan person gjort, men skulle skyddas .
   Det fanns bevis som skulle ha friat Nerijus men togs aldrig upp i rätten.

   Gilla

  • Lagro

   Mordplatsen är mycket viktigt att hitta vid en mordutredning, när polisen kom till platsen vid 23.30 tiden och mopeden med nyckeln funnits på parkeringen, var det logiskt att Lisa försvunnit i närområdet.
   Polisen ansåg mycket snabbt att brott låg bakom försvinnandet och därför söktes ladan mycket noggrant med poliser, tekniker, mordutredare, olika hundar m.m.
   Polisen hittade ingenting som visade att Lisa hade funnits i ladan och därför avbröts söket 05.20 den 8 juni.
   Det som sedan hände var att det gjordes omfattande planteringar även DNA som skulle visa att Nerijus var gärningsmannen.
   Efter de här planteringarna påstod åklagaren att ladan var brottsplatsen, men polisen hade tidigare sökt platsen och hittat ingenting.
   Här kan man inse åklagaren går förbi polisen och påstår ladan är brottsplatsen för att kunna åtala Nerijus, polisen hade aldrig hittat någon brottsplats.
   Eftersom det kan bevisas att Lisa åkte hemåt på mopeden efter att hon slutat jobbet fanns mordplatsen efter vägen sannolikt från Martorp mot Husaby, kroppen hittades där och gömdes undan.
   Polisen kontaktades aldrig för att göra någon undersökning, utan sedan togs den till byssjan på Martorp ca den 11 juni.
   Hela den här utredningen har bedrivits med lögner och undanhållande av bevis, kan anses som mycket kriminell.
   Motivet går ut på att skydda gärningsmannen för Lisa, som sannolikt betalt större penningsumma för att slippa åtal och straff som mördare och kunde lämna landet.
   Det medför att det finns korruption i fallet.

   Gilla

 • Lagro

  För Nerijus att få upprättelse på det rättsliga övergreppet mot honom är nog att fallet tas upp i Europadomstolen. Att söka resning i HD kan ses som helt meningslöst, den överklagan kommer tillbaka med vändande post.
  Det har skett så grova brott av utredningen, att HD kommer att försvara sina kolleger och inte ta upp fallet.
  Nerijus kommer att få upprättelse och vinna målet i Europadomstolen, därför rättegången mot honom var under all kritik, alla bevis som var för honom undanhölls, som också skulle ha friat honom.

  De saker som undanhölls i rättegången är bland annat följande:
  Telefonpejlingen som bevisade att Lisa åkte från parkeringen och det fanns 3 indikationer på hennes mobil 18.22 18.26 och 18.39, någon masttömning gjordes inte, som är undanhållande av bevis och är olagligt.
  Ett vittne som var vän till kamreren och mötte Lisa på vägen från Blomberg mot söder körande mopeden vid 18.30 tiden, söktes aldrig upp som vittne.
  När Lisa kört 2-3 km stoppade hon och pratade med en kvinna i normal samtalston och hon sade ”allt är klart” som sannolikt gällde stängningen av cafeet, strax efter fanns en större vit bil parkerade vid cafeet och vittnet tycktes se en person vid cafeet ,men ingenting gjordes för att söka upp kvinnan som också undanhöll uppgiften om att hon pratat med Lisa enligt Telefonpejlingen 18.26.
  Kvinnan stödde gärningsmannen som sannolikt var den, som parkerat en svart SUV vid cafeet .
  Arne Jönsson fick ett telefonsamtal till herrgården den 7 juni där han med gästerna Lars Magnus och Anita väntade på Formel 1 som startade 20.00, enligt samtalet var Lisa borta (död) och enligt vittnena trodde de att det var Lena i cafeet som ringde Arne..
  Lars Magnus och Anita blev förhörda av polisen och framlade telefonsamtalet.
  Om inte utredningen hade känt till att Lisas kropp hade hittats tidigt på kvällen den 7 juni skulle de ha kommit och förhört Arne och nystat upp alltsammans, men utredningen kände till alltsammans.
  Kroppen blev gömd för att vid senare tillfälle placeras i byssjan på Martorp.
  Nerijus, Aivara och Irina anhölls och häktades utan några bevis mot dem, det var en illegal anhållan och häktning, som är ett lagbrott.
  Eftersom Lisas kropp påträffades den 7 juni kunde inte Nerijus vara någon gärningsman, därför åtalades och dömdes Nerijus till livstidsfängelse fastän utredningen visste om att han var helt oskyldig.
  Rättegången var en uppgjord rättegång där gärningsmannen var utsedd, alltså en skenrättegång.
  Sedan hade det skedd omfattande planteringar mot Nerijus som utredningen måste ha känt till, där syftet varit att få Nerijus till gärningsmannen för Lisa.

  Gilla

 • Lagro

  Arne Jönsson visste redan den 7 juni innan 20.00 att Nerijus var oskyldig till mordet genom telefonsamtalet han fick, som gästerna Lars Magnus och Anita trodde kom från Lena med cafeet.
  Arne var hela tiden mycket positiv till litauerna och kom aldrig med några negativa omdömen, det är klart han behövde aldrig misstänka att Nerijus varit inblandad i Lisas död.
  Vid ett tillfälle när polisen var i litauernas bostad sade Arne, de kanske kommer tillbaka, men polisen svarade det kommer inte att hända.
  Men sanningen var att Arne visste mer än vad de visste.
  En vän till ekonomichefen Claes mötte Lisa på mopeden den 7 juni vid 18.30 tiden när hon kom från Blomberg och åkte söderut, därför visste Claes helt säkert att Nerijus var inte någon gärningsman.
  Sedan har helt säkert Arne och Claes konsulterat med varandra i frågan, det är också Arne och Claes som hade mycket att göra med litauerna.
  Vid Tingsrättens förhör var Claes endast positiv och berömmande för Nerijus, han visste naturligtvis också att Nerijus var oskyldig.
  Claes fick frågan vid förhöret hur han konsulterade med Nerijus han svarade på engelska, advokaten frågade hur var hans engelska ? ”Lika bra som min engelska” svarade Claes.
  Utredningen visste naturligtvis också att Nerijus var inte gärningsmannen för Lisa. Det bör man ta i beaktanden när åtalet skrevs mot Nerijus, att han var gärningsmannen och mycket annat negativt i åtalet.
  När Irina blev frisläppt från häktet var hon mycket skärrad och tiggde och bad om inte Claes kunde köra henne till Arlanda därför hon ansåg hon klarade det inte själv.
  Hon hade säkert blivit skärrad av bristande sömn därför personalen på häktet kom med jämna mellanrum under natten och knackade på hennes fönster att hon vaknade. Helt säkert var den här formen av psykisk tortyr ett sätt att hon skulle komma med uppgifter som passade in som förhörsledarnas uppgift var, att hon skulle komma med fel uppgifter om tiden, som också hände och det kunde påstås att hon ljuger.
  Får man inte tillräckligt med sömn påverkar det psyket, utan tvekan.
  Claes han ställde upp av humanitära skäl och körde Irina till Arlanda, han hade frågat Irina om hon kommer tillbaka till Sverige ”aldrig” var svaret.
  Man tycker att det var myndigheternas ansvar att se till Irina kom till Arlanda på ett respektabelt sätt, därför det var auktoriteten som hade ställt till det, mot helt oskyldiga människor.

  Gilla

  • Lagro

   När utredningen kände till att Lisas kropp hade påträffats på kvällen den 7 juni, då var det självklart att Nerijus kunde inte vara gärningsmannen, men varför blev han åtalad och dömd till livstidsfängelse när han var helt oskyldig till mordet på Lisa ?
   Var finns rättssäkerheten när sådant kan ske ?

   Gilla

 • DORIAN

  Dorian, jag har raderat din kommentar. Sluta använd Capslock-knappen och vårda ditt språk. Annars blir du nummer tre som blockeras på den är bloggen under sex år.

  Pettersson

  Gilla

  • DORIAN

   BLOCKERA DIN DJÄVLA BONNEGRIS FÖR DIG TAR DOM HUND DJÄVEL DIN MAMMA VAR EN HORAN DOG

   Tack Dorian. Du är ett föredöme för ditt folk zigenarna. Hoppas du och dom är stolta. Hejdå!

   Pettersson

   Gilla

 • DORIAN

  Det blir resning i detta pga alla lagbrott och han är oskyldig. Man kan betala journalister som gräver idetta troligen utomlands OCHSÅ sen rasar allt domen är en sån bluff så folk som läser inte förstår att NB är inte gm helt sanslöst Svensson som skriver i Expressen hon var köpt anser jag hon skrev hemska saker om NB men hur kan hon göra det?? Hon känner inte honom osv men nu kan man köpa journalister som gräver i skiten o då rasar allt det är då resning görs för detta är en rättsskandal utan like

  Gilla

  • Lagro

   Det finns den Europeiska konventionen som ger konkret skydd åt vissa av de rättigheter som garanteras i FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna.
   De stater som har ratificerat Europa konventionen (medlemsstater) har åtagit sig att säkerställa och garantera att alla de som befinner sig inom jurisdikkon åtnjuter de grundläggande civila och politiska rättigheter som finns i Europakonventionen.
   Bland de rättigheter som Europakonventionen garanterar är (vad blir för Nerijus) rätten till rättvis rättegång, godtyckligt frihetsberövande.
   Nationella domstolar är skyldiga att tillämpa Europakonventionen.
   Om en stat inte gör det kan den dömas i Europa domstolen, om personen klagar över att staten inte har skyddat dennes rättigheter.

   Det som gäller för Nerijus han har inte fått en rättvis rättegång och blivit utsatt för godtyckligt frihetsberövande.
   Bland annat har avgörande bevis för Nerijus undanhållits, anhållan och häktningen saknade all grund för en sådan åtgärd.

   Det här visar att HD måste godkänna en resning för Nerijus eller att det går till Europadomstolen.
   Att gå till Europadomstolen är gratis kostar ingenting för medlemsstaterna.
   Det måste till en advokat som kan fallet och inte börja yra om direkta felaktigheter som advokaten gjorde som begärde resning, den kom tillbaka med återvändande post.
   Det är så grova fel gjort mot Nerijus att han är berättigad till resning, eller att det går till Europa domstolen.

   Gilla

   • Lagro

    Om Nerijus gör en överklagan till Europadomstolen kommer han garanterat att vinna fallet, därför Nerijus har så starka bevis att han är oskyldig .
    Det kan bland annat bevisas att det är väckt åtal mot Nerijus fastän utredningen visste om, att han var oskyldig till Lisas försvinnande.

    Gilla

 • DORIAN

  Sen ATT RÖNNBECK LANSERAR AB SOM TROLIG GM ÄR BARA FÖR ATT UTESLUTA ANNAN GM ÄN NB SAMT ATT SÖNDRA NB ALIBI SKULLE RÄTTEGÅNGEN TAS OM MED ANDRA ADVOKATER DÅ ÄR HAN FRI DEN SVARTA SUVEN ÄR NOG GM SOM KÖR MEN VEM ÄR HAN EL HON….MAN KÖR INTE BIL PÅ ETT SÅNT SETT NU TROR JU JAG ATT BILLY BERTILSSON VET MÄRKET PÅ SUVEN MEN BABBLAR OM EN BMW EL AUDI. HAN KANSKE BLEV HOTAD MEN HANS IAKTTAGELSE FRIAR REDAN DÄR NB O GER HONOM ALIBI DET SVENSKA FOLKET TROR ALLT VAR MEDIA SKRIVER OCH BYGGER UPP DOM FICK MEDIA HJÄLP INDIREKT SÅ DÄRFÖR FÄLLS HAN OCH DET ÄR PÅ 10 DNA FLÄCKAR SOM DESSUTOM SITTER FEL OM DET VARIT FRÅGAN OM LADAN OCH NB DOM ÄR FÖR DESIGNADE MYCKET LÄTT ATT BEVISA BJÖRN HURTIG TROR JU NÅNSTANS ATT HAN KAN VARIT MED OCH HJÄLPT TILL OCH DET ÄR FEL MEN O ANDRA SIDAN TROR JAG ATT HAR HAN HAFT HURTIG I TR O HR HAR HAN VARIT FRI FÖR HURTIG HAR MONTERAT NER ALLT SOM ÅKLAGAREN KOMMIT MED OCH ANNIKA AJ GJ HAR INTE STÅTT PALL DESSUTOM HAR HAN KRÄVT MASTTÖMNING

  Gilla

 • DORIAN

  Det var en skenrättegång egentligen borde enl lag båda rättegångarna ogillas pga av att man ifrån åklagarens sida och advokatens och domarens sida inte krävde MASTTÖMNING det är lagbrott!!! Vidare tar man inte med Skypet samt Anders o Axelsson med manskap i rättegången man väljer att tro på Annika o Långström vilket är sjukt åklagaren drar medvetet ut på dom muntliga svaren ifrån SKL. RÖNNBECK säger hon fick inte del av nånting men som advokat har hon när som. Helst kunnat begära ut fortgående men hon gjorde ej så så RÖNNBECK spelade teater i. Ett sånt här typ av dåd är det första man gör att tanka ur MASTERNA!!!

  Gilla

  • Lagro

   Att masttömning inte gjordes är undanhållande av bevis som är olagligt.
   Telefonpejlingen fick polisen besked om 09.10 den 8 juni och därefter skulle masttömning ha gjorts.
   Den 7 juni på kvällen visste utredningen att Lisa var mördad, och kände till även den som var gärningsmannen.
   Utredningen har begått mycket grova brott rörande det här fallet.
   Irina, Nerijus och Alvara blev anhållna och sedan häktade illegalt det fanns inga bevis eller misstanke att de var skyldiga till mordet på Lisa, en ren okynnes anhållan och häktning.
   En person får inte anhållas och häktas godtyckligt och utan bevis, det går emot FN:s regler.
   Sannolikt tog utredningen emot mutor av gärningsmannen som därmed kunde löpa och lämna landet.
   Utredningen gömde Lisas kropp utan att kontakta polisen som är ett lagbrott.
   Utredningen planterade bevis mot Nerijus i ladan som var utsedd att bli gärningsmannen för Lisa och på det sättet skydda gärningsmannen.
   Att kroppen hade påträffats och gömts undan visar sakerna som kom från Lisas kropp och planterades ut i ladan och på grusvägen.
   Nerijus åtalades misstänkt för mord fastän utredningen visste att han kunde inte vara någon gärningsman, som är ett mycket grovt brott. När Lisas kropp påträffades söndagskväll enligt vittnen var det en omöjlighet att Nerijus kunde vara gärningsmannen. Han dömdes till livstidsfängelse för mord i Tingsrätten och Hovrätten.
   Då kommer frågan hur kan ett åtal läggas fram och han döms för mord efter det, när han aldrig kunde vara någon gärningsman.
   Vid rättegången togs inte bevis, fram som skulle ha friat honom,
   exempelvis Telefonpejlingen, samtal med kvinnan 18.26, ett vittne som mötte Lisa på mopeden 18.30 och hon körde söderut från Blomberg.
   Telefonsamtalet den 7 juni till Arne Jönsson när han och gäster väntade att Formel 1 loppet skulle starta 20.00.
   Enligt telefonsamtalet var Lisa borta (död) och gästerna Lars Magnus och Anita trodde det var Lena från cafeet som ringde.
   Anita blev så tagen när hon hörde det, att hon såg ingenting av F1 loppet.
   När Lisa hade påträffats död på söndagskväll kunde inte Nerijus vara någon gärningsman.
   Jag tror hela rättegången mot Nerijus var en skenrättegång att han skulle fällas för mordet på Lisa fastän han var oskyldig.

   Gilla

 • Lagro

  Nerijus måste få upprättelse från det här, det är sanningen.
  Lisa åkte på mopeden från parkeringen 18.22 hemåt och efter 2-3 km stoppade och hade diskussion sannolikt med en kvinna rörande cafeet hon säger ”allt är klart” som bör röra stängningen som hon var med och gjorde.
  En vän till kamreren möter Lisa körande på mopeden från Blomberg och söderut vid 18.30 tiden.
  När Arne Jönsson med gästerna Lars Magnus och Anita sitter och väntar att Formel 1 skall starta 20.00 den 7 juni får Arne ett telefonsamtal att Lisa är borta (död) Lars Magnus och Anita trodde det var Lena från cafeet som ringde.
  Lars Magnus och Anita blev förhörda av polis enligt FUP 220-224 och framlade det här samtalet.
  Den här anmälan måste ha kommit till utredningens bord och eftersom inget förhör gjordes med Arne visste de om att Lisas kropp hade påträffats.
  När Lisas kropp hade påträffats fanns det ingen möjlighet att Nerijus var gärningsmannen.
  Kroppen gömdes undan för att vid senare tillfälle föras till byssjan på Martorp är den enda förklaringen.
  Nu väcktes åtal mot Nerijus för misstänkt mord, därför kan påstås att med de uppgifter som fanns väcktes åtal mot en person som utredningen visste om var oskyldig, som är ett mycket allvarligt brott.
  Utredningen har påstått att ladan var mordplatsen och Lisa hängdes i den anordning som fanns där med balsnöre över ett rör som låg mer än två meter över marknivån och det fanns Lisas hårstrå vid röret som bevis.
  Det är helt omöjligt att någon hängning skett genom att dra ett snöre över ett vattenledningsrör och dra upp kroppen mer än 2 meter för en ensam person.
  Hårstrået som fanns bredvid röret är garanterat planterat dit.
  Någon mordplats i ladan har aldrig existerat utan är en lögn.
  Det finns inga bevis att någon kropp transporterats från ladan till byssjan, utan är endast ett påstående.
  Det fanns inga bevis att kroppen kom till byssjan söndagskväll den 7 juni därför byssjan blev aldrig kontrollerad, kroppen kom dit, men det var senare än den 7 juni.

  Gilla

  • Lagro

   Det som är starka indicier på att Lisas kropp var gömd är handsken och örhängen som planterades i ladan och Lisas saker som hittades på grusvägen från Martorp till cafeet som var garanterat planterat dit.
   De här sakerna hade tagits från hennes kropp och att påstå vinden fört dit dem eller att Nerijus planterat dem är helt grundlösa fantasier, kan ses som sjukliga fantasier.
   Desperata påståenden för att dölja sanningen och försöka få Nerijus till gärningsmannen.

   Gilla

 • DORIAN

  LARGO BRY DIG INTE OM DOM DOM ÄR SOM SMÅGIRLS!

  Gilla

 • DORIAN

  MRQ LÄMNA TRÅDEN OM LISA HOLM OCH DU VI HÖRS …… MÖRDARE NU ÄR DET KÖRT TRO MIG NI KAN RADERA MEN DET ÄR DOKUMENTERAT O SPARAT INLÄGG OSV MRQ JAG TROR DU ÄR MENTALT STÖRD ÄR DU BI POLÄR??? ELLER DEPRESSIV PSYKOS??? FÖR DU VERKAR SAKNA VERKLIGHETUPPFATTNING DU LIKSOM MR P HÄR NI FÖRSTÅR INTE ORDET KONSEKVENS NÄR VI KOMMER TILL CELLER SÅ HAR NI TVÅ BARA EN TILLSAMMANS O DET ÄR JU BRA DET MRQ???!!!!

  Gilla

 • DORIAN

  Bra allt är väl dokumenterat allt du skriver osv förtal hets mot folkgrupp du har inte en möjlighet mer att komma undan bloggen är det du själv som drar ner i skiten o du gör det på en Line om mordet på Lisa Holm vilken respekt för Lisa!!!! DET ÄR PERVERST OK

  Gilla

 • DORIAN

  Pettersson vad är du av för folkslag om jag får fråga?? Gillar du att fiska? Dra en pilsner? Presentera dig är du snäll?

  Gilla

 • DORIAN

  Att sitta o läsa en fup det hjälper föga inte om den på förhand är styrd av åklagaren och utredningen nu var jag på TR rättegången vilket inte du var kan jag avslöja nu det var uppenbart att NB var oskyldig och att aj gj ljög så var det när man tittade på NB så lyste det oskyldig om honom men vad du hela tiden undviker är ju att han hade inget försvar i form av Inger rönnbeck har hon bara sagt två ord MASTTÖMNING o pejl då har han varit fri men nu undviker hon detta vilket är häpnadsväckande eller vad tycker. Du?? Skulle hon tagit in Axelsson men manskap??? borde hon korsförhört aj gj hj Adriana?? Samt fyllot Annika?? Borde hon inte frågat åklagaren domaren om mastömning????? I början trodde du det var ett terrordåd??? Varför då? Samtidigt i den här vevan hade man en NATO övning i Skåne så nångra helikoptrar var inget problem?? Dna vem planterar dit det jo en mutad tidigare polis naturligtvis för att resning ska ske måste media in advokater finns du såg i dag man gör en video om Lisa vilket jag tycker är osmakligt men va känslig BRANTLER blev jag lovar dig börjar man skriva då rasar allt på en vecka

  Gilla

  • Mr Q

   Idiot begriper du inte att du gör dig till åtlöje,med ditt djävla ältande av samma ord månad ut,månad in ? Även en oskolad zigenare som du,borde väl besitta några enstaka hjärnceller ?

   Gilla

   • Mr Q

    Hjälper väl inte dig ??? En idiot som du måste behandlas, innan du liksom mördare sitter bak lås !

    Gilla

   • Lagro

    Du är inte tvingad att läsa inläggen som skrivs på den här tråden, som har med mordet på Lisa att göra, och är ingen tråd för att trakassera någon folkgrupp som du nu gör.

    Gilla

   • Lagro

    De som man kan påstå saknar hjärnceller är alla de som pekat ut Nerijus som gärningsmannen för Lisa, och sedan systematiskt och organiserat bedrivit hatpropaganda mot Nerijus och även de övriga litauerna.

    Gilla

   • DORIAN

    HAR DU VARIT UPP PÅ PSYKAKUTEN DIN STÖRDA ÄCKLIGA HUND HOPPAS DU RUTTNAR DITT SATANS SVIN ÄT MIN SLÄKTS SKIT SKA DU GÖRA DÅREN!!!!

    Gilla

  • Lagro

   Jag utgick ifrån att det var ett terrordåd därför specialmilitär var kallad in, som inte tas in om det inte är ett terrordåd eller hot om terror, det skall också vara regeringens godkännande innan de kan tas in. Sedan blir det sekretess och yppandeförbud det som de medverkar till.
   Nu fanns det inget terrorhot eller var något sådant dåd, utan de hade väl bluffat för att få det till sådant.
   Inger Rönnbäck kände helt säkert till Telefonpejlingen och annat som visade att Lisa åkte hemåt 18.22 från parkeringen och blev mördad på vägen hemåt.
   Om fallet var en skenrättegång kan inte saker tas upp som skulle göra att den åtalade blev friad.
   Vid en skenrättegång finns en uppgörelse att den åtalade skall fällas, det kan inte tas upp saker som skulle fria den åtalade.
   Skenrättegångar användes vanligen i diktaturstater för att kunna komma åt dissenter som är emot regimen.
   Jag anser att om det inte var en skenrättegång mot Nerijus skulle han inte ha kunnat fällas med det material som fanns i fallet.
   Sedan kommer frågan varför gjordes inte en masttömning, som är rutin vid sådana fall när offret använt mobilen ?
   Därför blir frågan var det en skenrättegång mot Nerijus, eller var det att han hade en dålig advokat ?

   Gilla

 • DORIAN

  Nej DU ÄR UTE O CYKLAR GM ÄR INTE DUBAI KILLEN ELITSOLDAT HAN VET NÄR MAN SKA DÖDA OCH INTE OCH HAN MÖRDAR INTE EN UNG TJEJ OCH BETALAR FÖR DET OCH SKÄMMER UT SIN MOR GLÖM DET DÄR DÄREMOT ÄR MÖRDAREN I AJ VÄNKRETS OCH ÄR VIKTIG FÖR AJ OM HAN VARIT GM HAR HAN ALDRIG BLIVIT UPPTÄCKT OCH DOM HAR ALDRIG HITTAT LISA LEDNINGEN FICK REDA KL 2147 ATT LISA VAR BORTA. PLANTERAT DNA VAR INTE SVÅRT MEN DOM VISAR ÄNDOCK VILKA AMATÖRER DOM VAR DET FANNS INGET DNA PÅ LISAS SKÄRP VILKET DET NATURLIGTVIS BORDE GJORTS OM DET VAR NB NÄR MAN KOMMER TILL PEJL 1826 SÅ HAR DEN KONTAKT MED EN MAST I LINKÖPING SOM ÄR KOPPLAT TILL BLOMBERG VILKET TYDER ATT LISA VAR PÅ.MOPEDEN SÖDERUT OM HON VALDE DEN VÄG AJ VISAT SKULLE HON DÄR VARA FÖRBI MARTORP OCH UPP MOT SKOGEN TILL 1839 DEN PEJL LEDER TILLBAKA TILL EN MAST I BLOMBERG MÄRKLIGT MASTTÖMNING GJORDES ALDRIG DÄRFÖR DÅ HAR NB VARIT FRI DET HÄR TELEFONSAMTALET KOM ALDRIG IFRÅN LENA SVEDUNG VARFÖR SKULLE DET GÖRA DET?? LENA VILL INTE SKYDDA NÅN GM HON HAR FÖRSÖKT RINGA POLISEN MEN JAG PERSONLIGEN TROR ALDRIG HON HUNNIT HAN HAR TAGIT HENNE OCHSÅ DÅ DU FÖRKLARAR VARFÖR LISA HAR LERA PÅ KLÄDERNA DET BEROR PÅ ATT HAN TAR ARMEN RUNT HENNES HALS SAMTIDIGyT SOM HAN TRYCKER SIN FOT Lisas BAKSIDA OM KNÄT SEN DRAR HAN KROPPEN NER MOT MARKEN O DÅ FLYTTAR HAN FOTEN O TRYCKER DEN PÅ VADEN SAMTIDIGT SOM. YHAN DRAR ÅT RUNT HALSEN I OCH MED DET SÅ DRAS LISA NER PÅ.MARKEN OCH LERAFLÄCKAR UPPSTÅR DET VISAR ATT LADAN INTE VAR NÅN MORDPLATS NÄR DET KOMMER TILL SKADOR PÅ MOPEDEN SÄGER STEFAN DOM UPPKOMMIT ÅRET INNAN DEN 7 JULI HAN VAR HELT SÄKER TITTA I FUP!! IB GÖR ETT Mycket VIRRIGT INTRYCK SOM MAN KAN MÄRKA JAG TROR HON TALAR SANNINGEN MEN NU HJÄLPER JU INTE DET UTAN VAD SOM MÅSTE IN I RESNING ANSÖKAN ÄR AXELSSON O MANSKAP HAN ÄR NB STARKASTE. Kort. VIDARE GJORDES EJ MASTTÖMNING VILKET TR O HR BORDE KRÄVT IN VIDARE HAR BEVIS SOM SKYPET MED MODERN RADERAS VILKET ANSES KRIMINELLT OCH ATT BYTA DET MOT ANNIKAS EDSVURNA VITTNESMÅL ÄR FULLSTÄNDIGT SINNESSJUKT SOM SÅ MYCKET ANNAT HÄR I VÄRLDEN…. PS TILL PETERSSON OM DU TÄNKER PÅ ANDERS FAA DEN FÖRSTA RESANDE EL ROM SOM KOM TILL SVERIGE 1512 SÅ BLEV HAN INTE UTKASTAD PETER FRANSWEGEN ÄR MIN ENA ANFADER O VI HAR KONUNGASKRIVAREN ERIC ROOS 1700 DÅ SVERIGE VAR I UNION MED FINLAND MÅNGA AV MINA FÖRFÄDER SLOGS FÖR SVERIGE I POLTAVA SLAGET VID HELSINGBORG 1709 DÅ VI.MOTADE BORT DANSKADNA PERSONLIGEN TROR JAG VI KOM TIDIGARE MIN SLÄKT VANDRADE IFRÅN ITALY VIA RYSSLAND IN I NORDEN CA 1540 MAN KAN ALDRIG RÅ FÖR ATT MAN FÖDS TILL ZIGENARE

  Gilla

  • Lagro

   Jag är inte ute för att söka gärningsmannen utan jag är ute för att rentvå Nerijus, som jag anser hade ingenting med Lisas försvinnande att göra.
   Jag har inte pekat ut någon person som gärningsmannen, men bilen med föraren vid cafeet och som sen åkte iväg blir misstänkt, men det är inte att vara skyldig.
   Det stora felet som den hör utredningen har gjort är att de tog en helt oskyldig person och skyllde mordet på honom.
   Jag anser att det är mycket grymt och vidrigt att skylla ett mord på en helt oskyldig person med de följder som det blir.
   Det hade varit bättre om de sagt vi har inga spår efter gärningsmannen och låtit det rinna ut på det viset.
   Jag håller med att planteringarna som är gjorda är mycket klantiga, mycket amatörmässigt om meningen var att sätta dit Nerijus som gärningsmannen.
   Men alltsammans faller, därför Lisa fanns inte i ladan, utan åkte hemåt på mopeden, därför är allt planterat det som fanns i ladan och är emot Nerijus.
   Sedan fanns det bevis att kroppen påträffades redan söndag kväll den 7 juni som gör att Nerijus kunde inte vara någon gärningsman.
   Det enda som kan göras är att se till det blir resning för Nerijus och att han blir frisläppt och sedan lägger de locket på, hela fallet.
   Man måste fråga sig när kroppen påträffades på söndag kväll kunde inte Nerijus vara gärningsmannen , men blev åtalad som misstänkt för mordet och dömd till livstids fängelse.
   Att kroppen påträffades söndag kväll bevisar bland annat att saker kom från Lisas kropp som planterades ut i ladan och sedan på grusvägen och ängen.
   Sedan finns telefonsamtalet till Arne Jönsson den 7 juni innan 20.00 att Lisa var borta (död)
   Slutsatsen blir att de har åtalad en oskyldig misstänkt för mord, som de också måste ha vetat, att han var oskyldig.
   Ett mycket besynnerligt rättssystem som Sverige har.

   Gilla

   • DORIAN

    Du har rätt att dom hade redan hittat lisa på söndag kväll o gömt undan kroppen det är vedervärdiga personer som gör så. Och bevis för det är bla dom utslängda ägodelarna samt att man undvek byssjan hela tiden jag kan ha fel Ang gm men det är nåt större bakom allt som ska döljas och NB är 1000% oskyldig

    Gilla

 • Lagro

  När Arne Jönsson med gäster Lars Magnus och Anita den 7 juni satt och väntade på starten för Formel 1 20.00 , fick han ett telefonsamtal att Lisa var borta (död).
  Lars Magnus och Anita blev förhörda av polisen om bland annat det här samtalet och de trodde att det var Lena från cafeet som ringde.
  Eftersom ledningen för utredningen inte skickade polisen att förhöra Arne om samtalet visste utredningen redan den 7 juni att Lisa blivit mördad och kroppen hade hittats, de måste även ha vetat vem gärningsmannen var.
  Enligt Telefonpejlingen startade Lisa från cafeet 18.22 och skulle åka vägen Martorp – Husaby – Kinne Kleva osv.
  Indikationerna på hennes mobil var 18.22 18.26 och 18.39 som var en Location Update.
  18.26 var en fickringning till fadern som hörde Lisa pratade svenska i normal tonsannolikt med en kvinna ”allt är klart” som bör ha gällt stängningen av cafeet, som hon var med och gjorde med två andra tjejer.
  18.30 är det en vän till ekonomichefen som möter Lisa på mopeden körande från Blomberg och söderut.
  Det här bevisar att Lisa fanns aldrig i ladan den 7 juni efter att hon slutat jobbet, som gör att Nerijus är helt oskyldig till Lisas död.
  Lisa blev mördad på hemvägen när hon åkte på sin moped.
  Det bevisar också att DNA från Nerijus hade han inte personligen avsatt där, utan de var planterade dit och har inget bevisvärde.

  Gilla

  • Lagro

   Lisas gärningsman skall ha betalt en större summa pengar för att kunna gå fri och lämna landet.
   Han hade alltså mutat sig fri från mordet på Lisa.
   Utredningen utsåg Nerijus att få skulden för mordet och det blev en skenrättegång som gjorde att han fälldes.
   Det fanns en överenskommelse att Nerijus skulle fällas för mordet, som bevisas med att allt det som var till fördel för Nerijus togs inte upp i rättegången.

   Gilla

   • Lagro

    Eftersom Lisa fanns aldrig i ladan den 7 juni är anklagelsen mot Nerijus att han var gärningsmannen falska anklagelser och det hade skett omfattande planteringar i ladan, som skulle göra honom skyldig.
    Planteringarna gjordes med avsikt att skydda den som mördade Lisa och sätta skulden på Nerijus, ett kriminellt förfarande och ses som skyddande av gärningsman.
    Enligt telefonsamtal till Arne Jönsson kände utredningen till att Lisa var mördad den 7 juni och visste också vem gärningsmannen var.
    Anhållan och häktningen av Irina, Nerijus och Alvara var illegal och det fanns inga bevis som motiverade anhållan och häktning.

    Gilla

   • Lagro

    Det fanns bevis genom Telefonpejlingen och vittnesuppgifter att Lisa hade åkt hemåt 18.22. på mopeden från parkeringen.
    Telefonsamtalet till Arne Jönsson den 7 juni framkom att Lisas kropp hade hittats och eftersom gästerna Lars Magnus och Anita blev förhörda av polisen och de trodde att det var Lena med cafeet som ringde Arne.
    Eftersom utredningen inte kom och förhörde Arne måste de ha känt till att Lisas kropp hade påträffats.
    Därför blir det mycket underligt att Nerijus blir åtalad när utredningen visste om att han kunde inte vara gärningsmannen, enligt de uppgifter som fanns i fallet.

    Gilla

 • Stromboli

  Du är ju tämligen (o) roande i många av dina kommentarer.
  Vet ej hur kvinnor får stånd, jag är kvinna …….kan du berätta hemligheten ?

  Gilla

 • DORIAN

  Jag har släkt i Södertälje som är bra vänner med syrianer så håll igen käften Bond gubbe

  Gilla

 • DORIAN

  Aj aj gubben Petersson Nyköping…

  Gilla

  • Pettersson

   Dorian. Jag bor inte i Nyköping utan i Oxelösund och du är en zigenare som inte håller vad du lovar.

   Gilla

   • DORIAN

    DU KRÄNKER MITT FOLK OCH DET KOMMER ATT KOSTA DIG ALLT DJÄVLA GAJO VA HAR DU OCH KOMMA MED??? INGENTING IBLAND KAN DET GÅ ILLA JAG O VI TAR DIN BLOGG O KÖR NER DEN I KÄFTEN PÅ DIG OK NAZIST TOMMY PETERSSON FET BLOND TUNNHÅRIG

    Gilla

   • Pettersson

    Zigenar-Dorian, du använder ett ovårdat språk. Läs reglerna för kommentarer och lär dig vad Caps lock knappen är till för.

    Klockan 16:07 den 18/8 2016 skrev du detta: Jag kommer aldrig någonsin mer att skriva på den här djävla NAZIST o rasist bloggen!!!! NU ÄR DET SLUT.

    Varför kan man inte lita på dig Dorian? Din släkt har bott här i 500 år påstår du, då måste du tillhöra greve Antonius gäng. Zigenarna som jagades ut från Stockholm år 1515 för att de stal så mycket…

    https://petterssonsblogg.se/2015/11/05/nar-greve-antonius-kom-till-sverige/

    Gilla

   • Stromboli

    DORIAN
    Jag har följt bloggen under en längre tid, dina kommentarer verkar inte att attraktera andra läsare av någon anledning.

    Gilla

 • Lagro

  Arne Jönsson fick telefonsamtal när de väntade på Forme1 som startade 20.00 den 7 juni att Lisa var borta (död) från en kvinna.
  Det fanns gäster hos Arne , Lars Magnus och Anita som sedan blev förhörda av polisen och framlade telefonsamtalet.
  Eftersom utredningen inte sände poliser att förhöra Arne måste de ha känt till att Lisa var hittad mördad och även vem gärningsmannen var.
  Det bevisar att Nerijus hade ingenting med Lisas död att göra och att åtalet mot honom var en falsk anklagelse.
  Därför var rättegången en skenrättegång där det fanns en uppgörelse att Nerijus skulle få skulden för mordet på Lisa, för att skydda gärningsmannen.
  Eftersom utredningen kände till att Nerijus kunde inte vara gärningsmannen, var det ett mycket allvarligt brott att anklaga honom för mord.
  Anhållan av de tre litauerna var oskäliga och samma sak med häktningen, därför utredningen kände till att de tre litauerna var oskyldiga.
  Det bevisar att Nerijus är helt oskyldig men blivit dömd till livstids fängelse för mord som han aldrig begått.
  Det svenska rättsväsendet är korrumperad och genomruttet när sådant här kan ske.

  Gilla

  • Lagro

   Att Lisas kropp påträffades den 7 juni innan 20.00, stämmer mycket bra in att handsken och örhängen togs från kroppen samma kväll eller natt för att planteras ut i ladan.
   Handsken påträffades den 8 juni 07.00 i ladan av båda bröderna.
   Sedan började hittas saker som tillhört Lisa på grusvägen från Martorp till cafeet som körkort, nycklar, köpkort mobilfodral m.m.
   De här sakerna måste ha placerats ut med uppdragsgivarens vetskap, vem skulle annars ha planerat för det ?
   Att påstå Nerijus skulle ha planterat ut dem är helt osannolikt trams.
   Man kan lätt tro att de som utfört det för uppdragsgivaren har velat hämnas mot dem, därför planen var att sätta dit en oskyldig för ett mord som han aldrig begått.
   Jag har lång tid trodd att det är en hämning mot skurkarna som kommit med ett sådant smutsigt uppdrag, som att sätta dit en oskyldig för mord.
   När man ser till hängningsanordningen i ladan och hårstrået på röret mer än 2 meter ovan golvnivån bekräftar det analysen.
   Sedan tejpade de ansiktet vid gömstället av kroppen därför uppdragsgivaren ville att det skulle se ut att det hade någon sexuell anknytning, de som gjorde tejpningen tog medvetet bort en bit av tejpen, som skulle sätta myror i huvudet på dem som kollade tejpen.
   De sökte sedan desperat ladan utan att hitta tejpbiten, att den medvetet togs bort vid gömstället kunde inte genierna tänka sig.

   Gilla

 • DORIAN

  LAGRO EL FAGRO ????? DU ÄR EN SKAM SITTER O CHATTAR MED MIG I MÅNADER OCH SEN LÅTER DU IDIOTER KRÄNKA MIG SOM DEN INTRYCKTA PETTERSSON O MR KÄRRING Q DU HAR INGEN ANING OM MORDET NU KAN DU SITTA DÄR OCH HA MONOLOG OM LISA HOLM PETERSSON FRÅGAR ÄR JAG ZIGENARE VI SYNS VIA ADVOKATER O STÄMNING SNART GUBBEN DET KAN JAG LOVA DIG OH ONE MORE THING DET FINNS FOLK SOM HAR KOLL PÅ DIN BLOGG DU ÄR SNART UTE !!!!!!!

  Gilla

 • Sven-Erik

  @Lagro, intressant men varför detta ”nya” intresse och de många något ostruktuerade inlägg? Pettersson följer så kör en repris om det ligger en hund begraven. Vem är gärningsmannen då?

  Gilla

  • Lagro

   Den misstänkte gärningsmannen för Lisa är föraren i den svara SUV bilen som åkte från caféets parkering vid den tidpunkten som cafeet stängde. Enligt vittnen skall bilen åkt mot Källby hållet.
   Det var utredningens uppgift att kontrollera bilen och föraren men som inte gjordes.

   Gilla

 • Lagro

  Det finns två alternativ gällande mordet på Lisa.
  Det ena är att hon åkte på mopeden hemåt efter jobbet 18.22 och blev mördad på hemvägen.
  Det andra alternativet som åklagaren påstår, är att Lisa togs till ladan och blev mördad genom hängning där av Nerijus, som är det alternativet som åklagaren framfört och Nerijus blev dömd till livstids fängelse för.
  Åklagaren påstår att Lisa blev lockad till ladan, men det är 30-40 meter från parkeringen där hon hade mopeden och till ladan, att hon skulle blivit lockad är endast att glömma något sådant har aldrig skett.
  Någon kidnappning har inte skett, kan helt uteslutas.
  Åklagaren påstår att Lisa blev mördad genom hängning med den anordning som fanns i ladan att med ett snöre över ett rör skulle hon dragits upp av Nerijus i den ena tampen mer än 2 m över golvnivån.
  Uppe vid röret fanns ett hårstrå från Lisa som skulle bevisa hängningen.
  Sanningen är den att det är helt omöjligt att dra upp en kropp på ca 50 kg på det sättet genom friktionskrafterna som bildas med snöret mot röret med en U sväng skulle en person inte kunna lyfta kroppen 1 m.m.
  När man lyfter tyngder på det sättet användes block och även med ett block är det svårt att lyfta en tyngd på 50 kg för en person.
  Med block blir det helt andra friktionskrafter därför man använder hjulet som hjälpmedel.
  Därför kan påstås Lisa blev inte mördad i ladan och hon hade heller aldrig funnits där.
  DNA som fanns i ladan från Nerijus hade kommit dit på annat sätt än att han själv avsatt dem där.
  Därför Nerijus blev fälld i Tingsrätten och Hovrätten för mord och fick livstidsfängelse bevisar att det svenska rättssystemet är djupt korrumperad.
  Nerijus kunde aldrig ha blivit fälld, om det inte fanns en uppgörelse att han skulle fällas.
  Några bevis att han begått mordet på Lisa existerar inte.
  Sanningen är den att Lisa fanns aldrig i ladan och kunde därför inte bli mördad där heller.

  Gilla

  • Lagro

   Med det rättssystemet som nu finns i landet finns ingen rättssäkerhet som bevisas bland annat med det här fallet.
   Med nuvarande system kan utredningarna styras och saker som är bevis att den misstänkte är oskyldig plockas bort helt enkelt.
   Det har hänt i flertal fall som också kan bevisas att en gärningsman har blivit utsedd och sedan har utredningen börjat söka bevis mot den oskyldige.
   Det finns ingen möjlighet att få någon sammanhängande kedja mot en oskyldig men det som varit obekvämt har plockats bort av utredningen.
   Det kan finnas personer som av politiska skäl man vill inte få dömd och då har en oskyldig blivit utsedd som den misstänkte gärningsmannen, och sedan har det bakats ihop någonting, som med uppgörelse i rätten har gjort att personen blivit fälld.
   Jag anser landet skall ha ett rättssystem som finns i många länder där två högre polisbefäl leder utredningen och den ena är chefen.
   Sedan har de i vanlig ordning under sig poliser, tekniker, utredare m.m. när utredningen är klar görs en förundersökning av polisen som går till åklagare som avgör om den misstänkte skall åtalas eller inte, skall det bli åtal går det till domstolen av åklagarna.
   Med ett sådant system blir det inga styrda utredningar och uppgjorda rättegångar, polischeferna skulle aldrig acceptera något mygel, utan de vill lösa brotten och de som förövat dem skall ta sitt ansvar vem det än är.
   Den regering som finns nu kommer inte att ändra rättssystemet därför de vill ha möjlighet att styra utredningarna att inte som de ser det att fel personer blir dömda, som kan bli negativt för deras politiska agenda.
   Därför anser jag det nödvändigt med regeringsskifte, därför ett land måste ha rättssäkerhet som nu saknas i landet ,med den här regeringen.
   Jag frågar mig när skall svenska folket vakna och se verkligheten.
   De flesta tycks anamma helt den politikerstyrda media som finns i landet, där TV är det stora vapnet.
   Sverige har en mycket bra poliskår som inte tas hand om, utan många gånger får de en helt obefogad kritik av media, där många står långt ute på vänsterkanten och är mycket snabba att kritisera polisen, som de ser en möjlighet till det.

   Gilla

   • Lagro

    När ett mord inträffar är den viktiga frågan, vad kan motivet vara ?
    När det gäller Lisa fallet kan motivet ha varit en person som besökte bland annat cafeet på eftermiddagen den 7 juni och hade bråk med Lisa, det skall ha varit om någon mat han beställt, men kunde vara något helt annat.
    Lisa skall ha sagt till kocken det är inga problem därför det är min pojkvän, som kocken också sagt i polisförhör.
    Jag tror själv bråket gällde inte någon maträtt utan att Lisa avvisade den här mannen, som han tog som en kränkning och planerade sedan att hämnas mot Lisa.
    När polisen förhörde personalen fanns det ingen som skall ha sett Lisas pojkvän, utan alla måste ha sett åt annat håll när de passerade honom.
    Misstanken är att det är den mannen som sedan hade slarvigt parkerat den svarta SUV bilen vid cafeet strax innan de stängde cafeet, och när tjejerna kom ut från cafeet hade börjat köra iväg.
    Ett vittne passerade cafeet och såg Lisa var förberedd att åka iväg på mopeden och när vittnet körde vidare kom han ikapp en svart SUV bil som körde extremt sakta, som det tog lång tid innan han kunde passera.
    Sedan var det ett annat vittne som kom ikapp en svart SUV bil som hade kört väldigt sakta.
    Den svarta SUV bilen körde mot Källby hållet och eftersom Lisas färdplan var att komma fram i Husaby och sedan mot Kinne Kleva, kanske föraren i SUV bilen hade planerat mörda Lisa efter hennes hemväg på något lämpligt ställe.
    Den här svarta SUV bilen borde ha spårats upp och kontrollerats, samt även föraren och ge en förklaring var han tog vägen sedan han lämnade cafeet.
    Utredningen gjorde ingenting för att söka upp bilen och föraren, som jag anser är bevis på att de ville dölja någonting.
    Den svarta SUV bilen nämns inte i åklagarens åtal, eller plädering och inte i domen heller.
    .

    Gilla

   • Lagro

    Det som är viktigt är att följa Lisa var tar hon vägen efter att hon lämnar jobbet.
    Enligt Telefonpejlingen fanns det indikation 18.22 18.26 och 18.39 på hennes mobil.
    18.22 startar hon från parkeringen och meddelar sin far nu åker jag.
    En vittne Anders möter Lisa på mopeden som kör från Blomberg och söderut vid 18.30 tiden.
    18.26 bör hon ha kört 2-3 km och det blir en fickringning när hon pratar med det som troligen är en kvinna, hennes far hör henne säga ”allt är klart” därför bör det röra sig om stängningen av cafeet som hon var med och gjorde.
    Det är inte omöjligt att det var den som driver cafeet som Lisa pratade med, därför ett vittne åker lite senare förbi kafeet och en ljus större bil fanns parkerad som att den kom från Martorp och vittnet tycktes se någon som fanns vid kafeet.
    Den här kvinnan som pratade med Lisa hörde aldrig av sig sannolikt ville hon inte ge alibi till Nerijus, som skulle ha blivit om hon hört av sig.
    Kvinnan åkte snabbt tillbaka därför den ljusa bilen försvann och om hon åkte mot Husaby borde hon passerad mordplatsen därför tiden skulle stämma in för det.
    Lisa blev sannolikt mördad på vägen från Martorp mot Husaby.
    Den 7 juni innan 20.00 får Arne ett telefonsamtal i herrgården att Lisa är borta (död) där gästerna Lars Magnus och Anita fanns också. Anita blev så tagen av det att hon såg ingenting av Formel 1 loppet som startade 20.00.
    Lars Magnus och Anita blev förhörda av polisen och framförde telefonsamtalet som Arne fått och de trodde att det var Lena från cafeet som ringde.
    Eftersom utredningen inte sände polisen att förhöra Arne om samtalet måste de ha vetat om att Lisa var död och kände till gärningsmannen också.
    Det här bevisar att Nerijus kunde aldrig vara någon gärningsman utan alla anklagelser mot honom som gärningsman är falska.
    Därför är åtalet och domen både i Tingsrätten och Hovrätten felaktig, Nerijus han är helt oskyldig till mordet på Lisa.
    När Lisa åkte från parkeringen och hemåt kan inte Nerijus vara någon gärningsman och sedan finns beviset med telefonsamtalet till Arne att Lisa hittats mördad som ytterligare bekräftar att Nerijus kunde inte ha mördat Lisa.

    Gilla

   • F.d. Socialen-demokraten

    Det verkar inte vara de vassaste knivarna i lådan som jobbar inom polisen de bekräftar många allvarliga händelser exempelvis när de släpper mördaren Johanna Möller på fri fot utan att ha kommit i mål med utredningen.
    I Lisa fallet har man fokuserat på DNA bevisningen som man anser styrkt åtalet mot den misstänkte, de har även hittat den misstänktes sperma i ladan.

    Gilla

 • DORIAN

  LAGRO LÄS LÄS O LÄR DIG GOSSE OK!

  Gilla

  • Lagro

   Det är inte fel på polisen därför de gör ett bra och skickligt jobb, utan skall man skylla någon är det ledningen för utredningen.
   Det är den ledningen som styr hela utredningen som polisen följer.
   I Lisa fallet fanns det en åklagare och spaningschef som ledde utredningen där åklagaren är den högsta chefen.
   Vad gäller DNA bevisen är de helt värdelösa som bevis mot Nerijus, därför Lisa fanns aldrig i ladan som är mycket lätt att bevisa.
   Det fanns DNA från Nerijus i ladan men det var inte han som hade avsatt dem.
   Det är fusk och bluff hela fallet.

   Gilla

 • DORIAN

  MRQ GÖTEBORG ÄR EN FIN STAD MIN FAMILJ ÄR MILJARDÄRER LILLA VÄN VI ÄGER RESTAURANGER BYGGFÖRETAG HÄLSOKOSTBUTIKER OSV DU MRQ SPELAR INTE I DEN LIGAN DU ÄR EN BITTER FARBROR BARA TA MEDICINEN OK

  Gilla

 • DORIAN

  Det KAN VARA DUBAI KILLEN MEN EN SAK ÄR KLART ATT DET ÄR NÅN SOM AJ OCH COMANY GÖR ALLT FÖR ATT RÄDDA NU BLEV DET SVÅRARE I OCH MED LARS MAGNUS O ANITA BLEV INDIREKT VITTNEN TILL ATT LISA VAR DÖD DÅ VIA TELEFONSAMTALET SOM KOM TILL AJ FÖRE 2000 SÅ AJ SKICKAR UT GJ O HJ O EN TILL FÖR ATT STÄDA O DEALA TILLSAMMANS MED GM DET ÄR SOM EN FILM KANSKE 10 MILJONER KOSTADE DET MEN HAN VAR TVUNGEN LÄMNA LANDET TIDIGT DAGEN EFTER OSV MEN ÅKLAGAREN MÅSTE FÅTT REJÄLT FÖR HANS AGERANDE ÄR INTE NORMALT DNA MISSEN VAR ATT DOM INTE SATTE DNA PÅ LISAS BÄLTE VI HÖRS

  Gilla

 • DORIAN

  PETERSSON ÄN SAK KAN JAG SÄGA DIG VAR INTE IRONISK DU VET INTE VEM JAG ÄR MEN. MEN SKÄRP UPP BLOGGEN O TA UPP POSITIVA ÄMNEN ATT PRATA OM DU PETERSSON SÖKER BARA FEL PÅ ALLT O ALLA ETT RÅD TA OCH SNACKA OM DOM BRA INVANDRARNA OM DU ÄE EN KARL!! ÄR DU EN KARL SEN LÅT MIG SÄGA NB FÅR RESNING HAN FÄLLS PÅ DNA OCH LÅNGSTRÖM SAMT IDIOTEN ANNIKA EDSVURNA VITTNESMÅL. MÖRDAREN KAN VARA JANOS. Oj ett stavfel det ska ska stå är en karl!!!!

  Gilla

 • Lagro

  En person kan bli dömd för mord, men behöver inte vara skyldig för den delen. Mycket beror hur säkra är bevisen som är mot den dömde.
  I Nerijus fallet var beviset att han hade lockat Lisa till ladan och där inne också överfallit henne att hon tappade örhängen.
  Sedan skall han genom hängning ha mördat henne genom att han dragit upp henne till en höjd av mer än 2 meter över golvplanet och använt ett snöre som gick över ett vattenledningsrör och bildar en U formad vändning av snöret.
  Sedan skall han ha tejpad kroppen och därefter rullat in kroppen i någon plast och lastat kroppen i bilen och kört upp den till byssjan i Martorp och sedan åkt hem.
  Nu finns det synpunkter på det här scenariet.
  Det fanns inga utgående spår av Lisa från parkeringen, utan endast att hon rört sig vid mopeden.
  Från parkeringen till ladan är det 30-40 meter måste vara svårt för en äldre öst Europe att locka en 17 årig tjej till ladan den sträckan.
  Örhängen som påträffades var en Kommissarie 100% säker att de fanns inte där när polisen avslutade söket den 8 juni.
  Därför måste de ha kommit dit senare, en handske från Lisa påträffades i ladan den 8 juni 07.00 av bröderna, men de som var med och sökte med polisen är helt säkra då fanns ingen handske där.
  Handsken borde ha kommit dit mellan 05.20 när polisen avslutade söket och 07.00. Sedan började Lisas saker hittas på vägen och även ängen den 9 juni, att påstå gärningsmannen som skulle vara Nerijus kastat ut dem där är inte hållbart helt enkelt.
  Att Nerijus skulle ha kunnat hänga Lisa som vägde ca 50 kg i anordningen som fanns i ladan och dra upp kroppen att huvudet med håret kom upp till röret är helt omöjligt. Det fanns Lisas hårstrå uppe bredvid röret som skulle bevisa att hon blev hängd och att håret kom upp till den höjden. Det går helt enkelt inte att genomföra, men det påstås av åklagaren att mordet gått till på det viset och finns i domen också. Det blir en låsning som gör att kroppen skulle inte rubbas 1 mm, de fordras block för att göra sådana lyft som inte fanns där.
  Om kroppen hade lastas i Nerijus bil det skulle polisen upptäckt när den var inne för kontroll, polisen har bland annat ett ljus som gör att de kan se om saker blivit rörda i utrymmet och i Nerijus bil fanns massor med burkar och prylar, därför att han kört någon kropp med sin bil till Martorp kan helt uteslutas.
  Bilen undersöktes med en mycket noggrann kontroll, med hundar m.m. Polisen hittade ingenting som visade att någon kropp körts med bilen.
  Sedan fanns ett vittne som påstod att hon sett Nerijus komma med bilen i hög fart från Martorp tiden 19.30- 19.45 men den tiden satt Nerijus och skypade med sin mor i Litauen som också kontrollerades av tekniker och Nerijus uppgifter var helt korrekta. Därför är de vittnesuppgifterna felaktiga att han kom med bilen från Martorp, som också finns i domen.
  Nerijus har hela tiden hävdat att han aldrig hade träffat Lisa och ingen har kunnat ifrågasätta de uppgifterna.
  Det påstås att de säkra bevisen att Nerijus är gärningsmannen är DNA som fanns från honom i ladan, men då måste man först bevisa att Lisa fanns i ladan och sådana bevis finns inte.
  Om Lisa aldrig fanns i ladan har DNA kommit dit på annat sätt än att Nerijus avsatt dem, de har i så fall planterats dit.
  Nerijus dömdes till livstidsfängelse på det här scenariet.

  Gilla

 • Lagro

  För ledningen i utredningen att ge sig in i det här att skydda gärningsmannen och sedan plocka fram en oskyldig som skulle få skulden för brottet var dömt att misslyckas på förhand.
  Det som har skett är att det svenska rättsväsendet har blivit avklätt som ett korrumperad genomrutten verksamhet, som inte vidtog åtgärder mot de som inte följde reglerna.
  Det som hände de började skydda de här personerna i ledningen som direkt begått kriminella handlingar.
  När en kropp påträffas skall det rapporteras till polisen som kommer ut med specialfolk och gör undersökning om det är ett brott eller olycka, kan vara självmord också.
  Det som nu skedde när Lisas kropp påträffades den gömdes undan, som är ett grovt brott, är grovt griftefridsbrott med 2 års fängelse.
  Lisas kropp påträffades den 7 juni innan 20.00 sannolikt vid 19.00 tiden eller strax därefter, samt också gärningsmannen hade påträffats.
  Den 8 juni kallades militär in med yttrandeförbud och sekretess att brottet var något terroristdåd eller liknande annars går inte militären in och det skall också finnas ett regeringsgodkännande. Polisen utökades till 80 personer med ett 20 tal spårhundar, ridande polis m.m.
  En militärhelikopter började sväva över området den 8 juni.
  Ett 1000 tal personer från Missing People kallades in för att söka.
  Det här kan ses som maktmissbruk av ledningen som var ett stort slöseri med resurser, därför de visste att kroppen hade påträffats den 7 juni.
  Sedan togs saker från Lisas kropp som planterades ut, en Lisas handske planterades i ladan, som sannolikt var orsaken att ladan skulle bli avspärrad, för att kunna göra större planteringar och skapa en mordplats där av ledningen.
  Örhängen planterades i ladan att det skulle uppfattas att Lisa togs med våld till ladan.
  Lisas körkort, visa kort, kvitton m.m. planterades efter en grusväg från Martorp till cafeet och även ute på ängen fanns saker från Lisas kropp.
  Orsaken var sannolikt att söket skulle göras bort från ladan, där större planteringar planerades för att kunna anklaga Nerijus som gärningsmannen.
  Här borde folkmassan ha insett att sakerna kom från Lisas kropp och allt hade ett syfte, och att det var ledningen för utredningen som låg bakom alltsammans. Vem skulle det annars vara ?
  En gärningsman skulle väl aldrig ha gett sig in på något sådant, kan ses som helt uteslutet.
  Här borde folkmassan insett att hela utredningen är en skandal när ledningen utför planteringar för att sätta dit en oskyldig och skydda gärningsmannen.
  Planteringar görs för att sätta dit en oskyldig och skydda gärningsmannen.
  Eftersom en kvinna ringde Arne Jönsson enligt förundersökningen den 7 juni innan 20.00 och berättade att Lisa var borta (död), därför var det väl lätt att förstå att Nerijus kunde inte vara någon gärningsman och kroppen hade inte funnits i byssjan från den 7 juni.

  Gilla

  • Lagro

   Alla som har läst förundersökningen vet att något mord i ladan av Lisa har aldrig skett, därför enligt Telefonpejlingen och vittnesuppgifter åkte hon hemåt från cafeet vid 18.22 när hon skickade mail till sin far ”nu åker jag”.
   Det är alltid rutin att masttömning görs när offret använt mobil för att få positionerna på indikationerna på mobilen.
   Nu gjordes ingen masttömning i det här fallet och det var därför ledningen ville inte ha en sådan, som skulle ha avslöjat deras kriminella agerande i fallet.
   Nu finns det mycket annat som visar att Lisa fanns aldrig i ladan som jag nämnt i tidigare inlägg flertal gånger.
   Folkmassan borde insett att ladan som mordplats var en bluff, exempelvis påstods enligt åklagaren att Lisa blivit hängd och sedan tejpades ansiktet för någon sexuell ritual.
   Hängningsanordningen skulle aldrig ha kunnat användas för någon hängning, därför det är en omöjlighet att dra upp ca 50 kg med ett snöre över ett rör, en elev i grundskolan känner säkert till det också från fysiken.
   Sedan fanns ett hårstrå från Lisa uppe vid röret som låg mer än 2 meter över golvnivån som var garanterat planterat dit, som skulle vara bevis att hon blivit hängd.
   Tejpningen av ansiktet skedde på gömstället där kroppen fanns, alltså ledningens hantlangare utförde tejpningen och de hämtade tejpen i ladan.
   När tejpen skars upp från ansiktet i byssjan saknades en bit som helt säkert blev kvar vid gömstället.
   Nu visste åklagaren att Lisa hade aldrig funnits i ladan därför är det lögn det som han framfört om tejpning och onaniövningar och många andra snuskigheter.
   Han gör det naturligtvis för att svärta ned Nerijus som är utsedd till gärningsmannen av ledningen och att komma med den typ av lögner kan de tro att deras egen trovärdighet blir större, men det är tvärt emot, de blir klassade som lögnare och skojare.
   Nu påstås det i domen och av många skribenter att det fanns mycket säkra bindande bevis mot Nerijus som gärningsmannen därför hans DNA fanns i ladan, och det skulle binda honom till brottet.
   Alla de här personerna tycks ha glömt bort att ta reda på var Lisa tog vägen efter att hon lämnade cafeet efter jobbet och de skulle inse att hon åkte hemåt på mopeden.
   Därför måste man inse att de här DNA bevisen är helt ointressanta om man inte har för avsikt att ta reda på vem som planterat dem.
   Det är ledningen för utredningen som planerat planteringen, vem som sedan utfört dem är helt ointressant.
   Det har varit en oerhörd hatpropaganda mot litauerna och speciellt mot Nerijus, en organiserad hjärntvätt kan påstås utan överdrift att det varit.

   Gilla

   • Lagro

    Rättelse till tidigare inlägg:
    Om åklagaren trodde själv på att Lisa blev mördad i ladan, har han inte ljugit utan han har framfört vad han trodde själv var sanningen, med åtalet och pläderingen.

    Gilla

 • Lagro

  Att Lisa åkte på mopeden hemåt från parkeringen vid cafeet 18.22 när hon mailade sin far ”nu åker jag” finns det mycket starka bevis på genom Telefonpejlingen och vittnesuppgifter.
  Hennes färdplan var från cafeet – Martorp – Husaby – Kinne Kleva osv.
  Därför skedde mordet på hennes hemväg sannolikt mellan Martorp och Husaby.
  Den som kan misstänkas för mordet är personen som hade parkerat den svarta SUV bilen vid cafeet strax innan Lisa slutade jobbet och när hon kommit till mopeden för hemfärd kom vittnen ikapp den här SUV bilen som körde mycket sakta mot Källby vägen.
  Sannolikt är det samma person som var inne på cafeet på eftermiddagen och bråkade med Lisa om något han beställt, Lisa hade sagt till kocken i köket det är inga problem därför det är min pojkvän.
  Det som gör att SUV bilen med föraren blir mycket misstänkt är att utredningen gjorde ingenting för att spåra upp bilen och dess förare.
  Bilen borde ha kontrollerats och föraren förhörts om det inte fanns annat bakom som gjorde att man ville mörka alltsammans med SUV bilen och föraren.
  Mordet på Lisa var inget dråp eller något sexualmord utan en ren avrättning, kunde vara att Lisa avspisade mannen som kränkte honom och han skulle hämnas.
  Den misstänkte mannen är utlänning och kommer från en välbärgad familj utomlands och själv är han mycket välbärgad, men därför finns möjligheten att han har mutat sig fri från mordet på Lisa, om det varit en fattig person hade sådana tankar kunnat avfärdas omedelbart, därför det måste röra sig om stora belopp för att muta sig fri från ett mord.
  Den här mannen kanske ansåg att kvinnor kan inte avspisa honom, eftersom han är en förmögen man m.m. och tog det som en djup kränkning.

  Gilla

  • Lagro

   Teorin hur mordet gått till är som sådan, några bevis finns naturligtvis inte, därför allting är mörkad.
   Lisa blev prejat på mopeden av gärningsmannen därför mopeden hade skador på vänstra visiret Lisa hade skada bakom ena knäet och vaden. Hennes Adida träningsoverall som hon använde som överdrag till jeansen hade ler märken på knäna och baken.
   Kan aldrig tro hon använt kläder med ler märken, utan de har tillkommit vid överfallet och mordet.
   Hon hade gått omkull med mopeden och blivit överfallen av gärningsmannen som dödat henne sannolikt genom strypning.
   När gärningsmannen inser vad han ställt till med tar han kontakt med en kontaktman som förhandlar om ett pris med auktoritets personer att han skall kunna löpa och inte bli åtalad och dömd.
   Mutan som han blir tvungen betala kan röra sig om mycket stora summor, därför i andra länder vet de att det kostar sådana här saker.
   Att kroppen blivit hittat kan inte rapporteras till polisen som är självklart, utan den göms undan med auktoritetens vetskap.
   Efter ca 3 timmar är kroppen likstel och hade aldrig kunnat placeras i skåpet på Martorp, men efter 3 dygn släpper likstelheten och kan då placeras som i skåpet på Martorp.
   När kroppen har gömts undan smides planer bland de här auktoritets personerna att få mordet beskyllt på en oskyldig person, som blir Nerijus.
   Genom att saker tas från Lisas kropp som en handske och placeras i ladan mellan 05.20- 07.00 och den påträffas av bröderna 07.00 den 8 juni blir ladan avspärrat och avsikten är att kunna göra planteringar i ladan, som skall bevisa att Nerijus är skyldig till mordet.
   Sedan togs från hennes kropp örhängen, körkort, visakort, fodral från mobilen och planterades ut.
   Alla de här planteringarna har gjorts med auktoritetens vetskap, skulle aldrig ha kunnat komma dit på annat sätt.
   Det var auktoriteten som planerade för plantering av DNA repstumpar m.m. i ladan.
   Det bevisar att någon kropp fanns inte i byssjan på Martorp den 7 juni, utan fanns gömd på något helt annat ställe.

   Gilla

   • Lagro

    Något mord på Lisa har aldrig blivit utförd i ladan av den enkla anledningen att hon fanns aldrig i ladan utan åkte hemåt den 7 juni 18.22 och blev mördad på vägen hem
    Därför är Nerijus helt oskyldig för mordet på Lisa utan blev utsedd at få skulden för mordet som skulle troligen skydda en stor mutskandal, där auktoriteten kan starkt misstänkas ha tagit emot mutor från gärningsmannen för att dölja hans mord på Lisa.
    Ingen kan väl tro att de ställt upp gratis för ett sådant projekt.
    Det som bevisar att Lisa åkte hemåt 18.22 efter att hon slutat jobbet är Telefonpejlingen som visade att det fanns indikationer på hennes mobil 18.22 18.26 och 18.39.
    Det är alltid rutin att det görs masttömning mot mobilen för att veta positionen på indikeringarna, men här gjordes ingen masttömning därför utredningen ville inte ha sådana bevis.
    När Lisa åkt 2-3 km stoppar hon för samtal på svenska där hon säger ”det är klart” genom en fickringning.
    Sannolikt är det en kvinnlig röst som har med cafeet att göra, men den personen borde hört av sig om det inte var för att skydda gärningsmannen och att inte Nerijus skulle få alibi.
    Ett vittne Anders möter Lisa på mopeden när hon kör från Blomberg och söderut vid 18.30 tiden, de uppgifterna finns lämnade till polisen.
    Den 7 juni innan 20.00 får Arne Jönsson ett telefonsamtal till herrgården när de väntar på Formel 1 han och några gäster bland annat Lars Magnus och Anita hans fru.
    Enligt samtalet skall Lisa vara borta (död) Anita tar åt sig att hon ser inte något Formel 1 genom Lisas försvinnande.
    Anita och Lars Magnus blir förhörda av polisen där de lägger fram den händelsen och de tror att det var Lena från cafeet som ringde.
    Om inte utredningen hade känt till att Lisas kropp hade påträffats och gömts undan och att även gärningsmannen var känd, skulle de ha skickat poliser att förhöra Arne om samtalet, men det gjordes inte.
    Det bevisar att Nerijus var inte någon gärningsman för Lisa utan blev utsedd av utredningen för den rollen.
    Vittnesuppgifter kontrollerades inte upp därför utredningen visste om att Lisa hade åkt hemåt och blivit mördad på vägen.

    Gilla

 • DORIAN

  Jag kommer aldrig någonsin mer att skriva på den här djävla NAZIST o rasist bloggen!!!! NU ÄR DET SLUT.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: