Ännu en arab som skändar Sverige

Efter Somar al Nahers otacksamhet över Sveriges asylpolitik, slår nu en annan arabiska till med samma mynt…den ökända Foujan Rouzbeh.

Nationalstaten, i det här fallet Sverige, är inget att fira. Vårt förhållande till nationalstaten är inget annat än destruktivt, menar arabiskan.

Inom nationalstaten frodas rasism, fascism, nazism och nationaldagen, flaggan och andra symboler som representerar det nationalstatliga förtrycket är därför inte värt att fira.

Rouzbeh känner sig som ett offer för nationalstaten, i det här fallet Sverige. Varför hon då väljer att bo kvar får därför många att fundera. Varför nationalstater som Sverige och merparten av Europa fungerar så mycket bättre än de oroshärdar varifrån Fouzbeh, Naher och andra araber kommer i från, får vi inte svar på nu heller.

Källa: Metro

Kommentarerna under artikeln står väl inte direkt på arabiskans sida, om man så säger. Personligen är jag fullt övertygad om att personer som Naher och Fouzbeh bidrar starkt till den negativa synen på personer från arabvärlden. Gnäll, klagomål och ständigt nedvärderande ord om det västerländska samhälle de valt att bo i, kantar deras väg.

Vid förra årets Nationaldagsfirande uttryckte sig arabiskan så här.

Skärmklipp

 

Foujan Rouzbeh stod som sjunde kandidat på FI:s riksdagslista i valet 2014.

Rouzbeh var initiativtagare till det patetiska hijabuppror som byggde på en ren lögn. ”Vi bär slöja till stöd för muslimska kvinnor” var parollen. Detta samtidigt som muslimska kvinnor i arabvärlden kastar sina slöjor i protest mot kvinnoförtrycket.

30 thoughts on “Ännu en arab som skändar Sverige

  1. Nu är det nog dags för Mona Sahlins köpta terapeuter att stiga fram och göra en insats. De arabiska Bitterfittorna projicerar sitt självhat på Sverige. Varför? En anledning kan vara att arabvärlden anser dem som direkt undermåliga och de är alltså inte välkomna dit. Låt oss göra en insats och skicka dem till Mali istället.

  2. Men den här artikeln är ett år gammal och hon förklarade då att hon syftade på något konstverk. Hon fick massa negativa reaktioner och många från andra vänsterfolk och iranier som skällt ut henne. Hon tillhör F! Och inte vänster förövrigt.

  3. Oavsett landet de fölats i, oavsett om de är aktiva eller latenta terrorister, är alla muslimer kastrerad skit, hjärndöda syfilitiska monster, lying pieces of garbage vars plats är i fängelet eller framför en avrättningspluton.

  4. Somar al-naher är kurd från Syrien och hon är i den artikeln ovan är persisk, så ingen är arab. Var snäll och kolla upp sådant innan ni skriver. Det är för er skull också för folk gillar när det står rätt. Om det är väsentligt var de kom ifrån vet jag inte men om det ska stå så får det åtminstone stå rätt.

  5. Varg i Veum – Varg i veum, av fornisländska vargr i véum, "dråpare (förbrytare) i helgedomen", var en fredlös person. "Veum" är dativ av vi, ett gammalt ord för helgedom eller kyrka. Ursprunglig betydelse en brottsling som begått brott inom ett helgat område, som en kyrka. Ordet "varg" betydde förr "våldsverkare". Gammalsvenska vargher betyder både varg och våldsverkare, förstörare. "Varg" användes som ett noaord för "ulv" som vargen tidigare kallades. I överförd betydelse: allmänt avskydd människa, persona non grata. Varg i veum motsvaras av det från tyskan lånade fågelfri.
    Varg i Veum skriver:

    Den där människan är en hycklare, som de flesta i hennes tankemiljö. Det finns väl få som hyllar nationalism så mycket som hon, kolla bara på hennes propaganda om att araberna i ”palestina” måste ha en egen stat. Problemet för henne är att folk av annat etniskt ursprung, som europeer t.ex. också vill ha en nationalstat.

  6. Jaha, då gæller det alla som strævar efter en stat. Kurdisk nationalism ær alltså lika illa eller værre, de har ju inget eget land och borde vara stolta øver det. Inte ær væl kurderna sådana dær hemska nationalister.

    • Ja exakt och varför viftas den palestinska flaggan i tid och otid överallt. Varför behövs det ett palestinskt stat eller israeliskt eller kurdiskt eller iranskt?! Vissa säger att det är för att svenskar inte har behövt kämpa för någon självständighet eller krigat och därför är det löjligt att ha en national dag. Men inte det då löjligt att svenska vänsterfolket ska vifta med palestinska flaggan jämt som inte ens är deras eller någon annans stat?!

  7. Hon är inte arab, hon är ursprungligen från Iran, alltså persisk. Arabhatet här har spårat ur. Vänsterfolk som vänsterfolk oavsett etnicitet så delar dem ju samma åsikter och livssyn. Glöm inte att de har gått i den svenska vänsterskolan först. Många araber och iranier bryr sig inte om politik och bara vill överleva.

    • Varg i Veum – Varg i veum, av fornisländska vargr i véum, "dråpare (förbrytare) i helgedomen", var en fredlös person. "Veum" är dativ av vi, ett gammalt ord för helgedom eller kyrka. Ursprunglig betydelse en brottsling som begått brott inom ett helgat område, som en kyrka. Ordet "varg" betydde förr "våldsverkare". Gammalsvenska vargher betyder både varg och våldsverkare, förstörare. "Varg" användes som ett noaord för "ulv" som vargen tidigare kallades. I överförd betydelse: allmänt avskydd människa, persona non grata. Varg i veum motsvaras av det från tyskan lånade fågelfri.
      Varg i Veum skriver:

      Perserna delar ju samma slags värderingar som araberna, generellt sett då de älskar den totalitära religionen islam. Naturligtvis finns det vettigt folk hos perserna också, men som bekant utrotas de sakta men säkert med olika metoder så att en homogen muslimsk massa uppstår och då kan man inte se någon nämnvärd skillnad mellan perser och araber.

  8. Jag som trodde att iranier var lite mer intelligenta än araber i gemen men Foujan är dum. Tänk om hon for ner och läxade upp Khameinie istället?

  9. Samtliga sådana här idioter som vistasi Sverige och tycker att Sverige är en förtryckarstat skall utvisas till den planet dom kommer ifrån, dom tillhör definitivt inte HOMOSAPIENS.

  10. Vad jag förstår så är nationalstat är en annan benämning för självständig stat. Nyligen erkände Sverige Palestina som självständig stat så det verkar ju som att Sverige ändå tror på nationalstaten. Utan att gå in närmare på exakta definitioner så finns det c:a 250 självständiga stater med egen flagga. Jag tror på mångfald och varje lands rätt att utöva sin särart och fira sin flagga. Jag tror också att varje land har rätt att försvara sina gränser. Se bara på fattiga länder med stora naturtillgångar och bördiga odlingsmarker. Deras nationella rätt till sin egen mark har inte respekterats av världen och därför lever dom kuvade i fattigdom och äger inte sin egen mark, sitt eget land. Så vilken värld vill vi ha? Vad är alternativet till självständiga stater och hur skulle en sådan värld administreras? Vem bär ansvaret för tryggheten? Vem upprättar sociala system och ser till att alla invånare får den vård och mat dom har rätt till? För som vi ser blir fattiga länder fattigare och rika länder rikare och detta beror enligt mig på att de fattigare länderna inte haft resurser att upprätthålla sin nationalstat och försvara sina gränser.

    • Varg i Veum – Varg i veum, av fornisländska vargr i véum, "dråpare (förbrytare) i helgedomen", var en fredlös person. "Veum" är dativ av vi, ett gammalt ord för helgedom eller kyrka. Ursprunglig betydelse en brottsling som begått brott inom ett helgat område, som en kyrka. Ordet "varg" betydde förr "våldsverkare". Gammalsvenska vargher betyder både varg och våldsverkare, förstörare. "Varg" användes som ett noaord för "ulv" som vargen tidigare kallades. I överförd betydelse: allmänt avskydd människa, persona non grata. Varg i veum motsvaras av det från tyskan lånade fågelfri.
      Varg i Veum skriver:

      Ja, svenska makthavare tror på en palestinsk nationalstat, med det inte sagt att de tror på en svensk med samma förutsättningar om bevarandet av särart, sverige ska ju bli en grå multikulturell massa. Man kan ju lugnt konstatera att det bara är europa som ska omformas till den multikulturella fantasin.

      • Japp, det är det som är problemet, att vår egna regering tar avstånd från nationalstaten Sverige, men försvarar alla andras rätt till egen stat. I och för sig sätter Sverige också upp sitt moralfinger mot hela världen och säger ajabaja om de övriga demokratierna inte är lika änglalika som ”vi”. Samtidigt vägrar man kalla diktaturer för diktaturer och teokratiska totalitära stater för dess rätta namn. Så vart lutar Sverige egentligen, om inte mot diktatur så i varje fall från demokrati och nationell samhörighet. Regeringen vill ha en befolkning men inte ett folk.

  11. Fel rubrik, Petterssons. Foujan Rouzbeh kommer från Iran och är med stor sannolikhet perser och har farsi som är avlägset besläktat med svenskan som modersmål. Perser är indoeuropéer till skillnad från araber som är semiter. Enda kopplingen mellan perser och araber är att majoriteten tror på en bok författad av en hatpredikant.

    Förslag på ny rubrik; ”Ännu en muselmanska som skändar Sverige”.

  12. Det är väl helt enkelt så att alla våra arabiska invällare är nöjda först när Sverige är en grusöken, vi eldar med kamel-skit, alla kvinnor bär burka och alla otrogna Svenska hundar har blivit huvudet kortare.

  13. Jag är övertygad om att muslimer inte tål demokrati och mänskliga rättigheter, de tål inte se vita människor, därför bör de hålla sig i de länder de kommer ifrån, till sin egen muslimska och sitt eget folk.
    VI SVENSKAR HÅLLER TILLBAKA OCH HÅLLER MYCKET INOM OSS….-gillar vi inte någon undviker vi den personen utan att göra någon stor sak av det, vi respekterar andra och lämnar dem ifred….
    JAG GILLAR INTE ARABERS UTSEENDEN, ELAKA STICKIGA BLICKAR OCH ANSIKTSDRAG….- Detta sitter i våra gener att vi inte gilla vissa ansiktsformer och utseenden, deras aggressiva uppföranden i form av gester och skrik och sträng förstärker ogillandet….
    VAR SAK PÅ SIN PLATS!!! För att förstå denna kultur är det bra att förstå islam, ”fredens ideologi”….hehehe….
    LYSSNA PÅ ANN BARNHARDT PÅ YOUTUBE….” Islamic Sexuality A Survey Of Evil.”

  14. En person jag råkar känna är pervers nazist. Det verkar inte bekymra partiledaren Gudrun Schyman speciellt mycket. Om det nu var henne han ringde till härifrån?

    Det är iof ganska länge sedan nu men jag tror inte att så mycket har ändrats sedan dess.

  15. Men de är ju bra innihelvete sjukt!
    Igår stog jag med SDU eller ja gick över till dom när dom skulle hissa flaggan. För att titta på våran vackra flagga som engång betydde något. Joo så där stog ja med 105 okända perssoner med mina 2 barn. Å vet du vad de va riktigt revligt! Ja nattade ungarna vid 9 tiden och hörde inte ett ljud från dessa 105 perssoner. Så så jävla hemska är vi inte bara för att vi tycker om vårt land.
    Jag står hällre med barnen där än med 105 somalier… syrier ja ni förstår min poäng.

  16. Tyvärr är det så att nationalstaten är en förutsättning för att hon skall kunna få uppehållstillstånd, kunna bo här, kunna verka här och få försörjning här. Varför bita den hand som föder en?

KommenteraAvbryt svar