Nu bölas det i pressen

Från Eva-Maries Facebook

Nu bölas det ut i pressen, samma folk och samma tidning som hetsade mot Jimmie Åkessons verksamhetsbesök på akuten i Malmö den 9/4-14 är igång igen, nu är det egna politiska valets ( läs V) verkningar inte roligt längre men man vägrar se det uppenbara.

2015-06-02_0648

Man vägrar att inse att politik är att prioritera och att sjuklövern är enfrågepartier. S, V, Mp, M, Fp, C, och Kd tar från alla sektorer för att ge till ETT för dessa partier högprioriterat område. Såklart att nästan alla i riket kommer att få känna av den beska medicin som nu måste intas, inte med pipett, utan intas med stora slevar.

Vårt land är i förfall, fritt fall. När fler och fler känner av att det svider i det egna skinnet då först och inte tidigare inser man kanske, jag menar då inser man kanske att det är dags att ändra kurs. När det svider i det egna skinnet då gråter en del ut i den skattefinansierade median samtidigt som man slår på stora trumman för sin egen arbetsplats.

Det finns inga pengaträd och har aldrig funnits, men 87% av svenska folket gjorde valet att ta från alla sektorer för att ge till den högprioriterade icke rörbara invandringen, det är hög tid att omprioritera.

Vid pennan Eva-Marie Olsson, Malmö

Artikeln i pressen

7 thoughts on “Nu bölas det i pressen

 1. Snart kommer folket att resa sig. Ynkryggarna i 7-klövern vägrar envist medge att de haft fel utan låter istället hela nationen haverera. De lever på lånad tid eftersom de avskaffat både polis och militär finns inga som kan skydda dem när folket kommer att utkräva ansvar direkt.

  Jag kommer stå vid sidan om och i mitt stilla sinne tänka “som man bäddar…” När cancern är botad ska jag hjälpa till att bygga upp det nya.

 2. Ni måste förstå fördelen att stänga ner så mycket som möjligt, det är beställt av 87:an idiot – folket. Sverige blöder kraftigt och folket lider.

 3. Typiskt kommunist praktik.
  Så här ska det vara, men någon annan ska betala.
  Ärligt talat så bryr jag mig bara om mitt och mina nu för tiden, det har jag lärt min från politiker och så kallade journalister. Jag hycklar dock inte om det.

 4. Fråga är hur en så stor del av den svenska befoklningen kunde låta sig luras av den fruktansväet grova kriminella ligan 7-klövern. Dom har stulit flera tusen miljarder kronor från det svenska folket och stoppat i halsen på miljonärerna som dom bjudit in att leva sina liv här helt gratis.
  Nu vill vi se att 80% röstar på det enda politiska och demokratiska partiet som finns i Sverige, nämligen SVERIGEDEMOKRATERNA.

Kommentera