Asylsökande får flytta för att ge plats åt turister

INVANDRING. Inför sommarsäsongen flyttas mängder med asylsökande som bott på campingar till nya boenden. Ofta till platser som ligger långt bort och ofta med bara någon veckas varsel.

Asylsökande ut och sommarturister in, så är verkligheten på 16 svenska campingar just nu. Migrationsverket och Sveriges kommuner och landsting har bilden att det är en i stort sett smärtfri process och att de flesta flyttas till boenden i närområdet.

Men campingvärdarna och de asylsökande ger en något annan bild. Någon vecka innan flytt kan de asylboende få en lapp med en för dem okänd ort som ligger långt bort och då blir tillvaron otrygg igen.

-Pettersson säger att Sverige är fullt och Campingplatser är inte lämpliga för boende under lång tid, varken på vintern eller sommaren…

SR 

10 thoughts on “Asylsökande får flytta för att ge plats åt turister

  1. Själv skulle jag aldrig ta in på en camping som smittats ner av MENA. Jag skulle heller aldrig gynna en landsförrädare som hyst MENA.

  2. Detta är ju en logisk konsekvens vi har insett i många år. Saknar man förmågan för logiskt tänkande inser man fortfarande inte detta. Jag har ännu inte sett tecken på att logiken finns i Pk-iterna och Halal-hippies

  3. Inte bor väl de fotvandrande “berikarna” från arabländerna på campingplatser ? Trodde i min enfald,att denna boendeform var förbehållen “våra” zigenare ?
    Avslutningsvis kan jag informera om,att man även i städer som min lilla håla,kan finna spår av skadeverkningarna av invandringen.I det speciella lilla huset för avfall,kan man nu dygnet runt se olika former av skadedjur.Råttor,zigenare och även tvåbenta exotiska varelser,har här funnit nya boplatser och näring bland soporna !

  4. Ryktet lär nog gå om vilka som bott på dessa campingar….Sverige är kört!!!

  5. Jag hoppas de sanerar campingarna för vägglöss innan sommarturisterna anländer.

  6. Man påstår sig ha fotvandrat hundratals, ja till och med tusentals, mil genom krigszoner och är rädd för en liten flytt i ett land som haft fred i 200 år och som tills helt nyligen hade kvinnofrid i 700 år?

  7. Självklart så skall de icke betalande flytta på sig då de betalande anländer.

  8. “Free WiFi and delousing”… borde ferieanläggningarna kanske skriva i sina foldrar.

Kommentera