Invandrargängen har börjat skjuta för att döda

INVANDRING. Det har blivit vanligare med dödligt våld i samband med skjutningar i Göteborg. I de 13 skjutningar som varit hittills i år i staden har 5 personer dödats och 16 skadats. Det framkommer i SR Ekots granskning av de kriminella gängen i Göteborg.

Polisen säger att det framstår som att man nu för tiden allt oftare skjuter för att döda.
– Vi ser att man skjuter mer mot huvud och bål där det tidigare var skott mot ben och knän. Vi har nu mycket mer allvarliga skador, säger Robert Karlsson, chef för utredningsenheten på polisen Region Väst.

13 thoughts on “Invandrargängen har börjat skjuta för att döda

 1. (S)OCIALDEMOKRTISK (S)IGNALPOLITIK! = Alla är lika värda, Allah kriminella och IS mördare är HJÄRTLIGT välkomna till Mona Muslims Sverige!
  Det är bara att komma och fylla i pappren hos FÖRSÄKRINGSKASSAN så skickar de bidraget du har rätt till retroaktivt.
  EN TRAGEDI FÖR SVERIGE, VI GÅR VÅR UNDERGÅNG TILL MÖTES MED DESSA BYFÅNAR TILL POLITIKER!!!!

  • Sverige saknar tydliga STARKA LEDARE som sätter ner bägge fötterna hårt och bestämt MOT ALLAH KRIMINELLA!!!

 2. Folk från vissa kulturer passar inte i modert civiliserat demokratiskt samhälle. Om vi slutar göda dem med våra välfärdspengar så tappar de snart intresse att vara här och återvänder till en för dem lämpligare miljö.

 3. Jag antar att polisen som vanligt ser mycket allvarligt på det hela, gäsp. Så länge varelserna håller sig i ghettona ska jag inte klaga.

 4. “Invandrargängen har börjat skjuta för att döda”, vilket är mer gynnsamt för samhället. Skadeskjutningar kostar enorma summor, dels så blir vi av med en del kriminella. Så länge de bara skjuter ihjäl varandra så är de faktiskt samhällsnyttiga.

  • Ge dem egna tider på skjutbanan inkl handledare så går processen betydligt snabbare än med packets ynkliga självträning.

 5. Set är delar av Stefan Lövéns liga som är ute och skjuter för att dom tycker det är roligt att döda. Själv sitter ligaledaren hemma och räknar pengarna han får från de utlänska kriminella ligorna för att dom får en fristat i Sverige.

 6. När antalet dödade i skjuterier överstiger antalet trafikdödade borde åtminstone en liten varningsbjällra pingla hos regeringen…

Kommentera