49 thoughts on “Australier upprörda av ”islamiot”

  1. Ahmed:

    Boethius sade:
    ”Si tacuisses philosophus mansisses”.

    Filosofi är inte din starka sida. Håll dig till linjärt tänkande.

  2. Adonaj: ”kalla alla människor till att bli mina lärjungar” Jesus må ha sagt så men sedan så står det att Noah förbannade sin son ham och att det sedan slutade med att han blev svart! Det står i Bibeln det går ikke att förneka, det var så slaveriet uppkom p.g.a. Religion. Araberna var samma sak de var till och med först med att förslava folk! Till och med innan islam, de var då antingen kristna judar och paganister, ( jag har god läsförståelse så du behöver inte oroa dig).

    • Vill du ha mitt samma gamla avancerade och enträgna svar, eller föredrar du en något mer förenklad och nyanserad version.

  3. Adonaj: att man tror att man har rätt i allt är det som har förstört och format världen som den är nu alla religioner har kommit med en person som är besserwisser, samtidigt kan du inte påstå att kristendomen var fri från våldsamheter utan det räcker att säga vi har reformerat kristendomen så mycket att den är ologisk och svag, ingen kan vara i mitten man ska antingen gå till underdrift eller överdrift! Jag vill också påpeka att vi alla visst föddes utan namn! Ett spädbarn vet inte vad religion är och när det kommer till dop så fattar de ingenting.

    • Läsförståelsen lilla du. Nu står det ju faktiskt ”kalla all mäniskor till att bli mina lärjungar. Inte tvinga dem eller underkuva sig den ”rätta läran”.

  4. Ibland blir jag bara så jävla trött på alla besserwissrar och stupida ignoranter, som förespråkar den rätta tron. Vi är döpta och har tillika fått våra namn, till följd den KRISTNA LÄRAN
    Mat 28:19
    Gå därför ut i hela världen och kalla alla människor till att bli mina lärjungar, och döp dem i Faderns och Sonens och den helige Andes namn.

  5. Mimi n.: ja kristna är döpta men egentligen har vi inga namn vi föds utan namn. Man får namnen från sina föräldrar inget mer.

  6. Ollie rein: va lite mer tydlig när du skriver, vad är felet? Kan du inte formulera konkret eller är det för att klippet handlar om en muslimsk tjej som ska stenas och sedan vill du vända klippets budskap till mig bara för att jag råkade bli döpt till Ahmed. Om det är så då tycker jag att det är mycket skrattretande

  7. Kan du ta fram nya klipp då det är flera sådana innan hon är färdig, Klicka dig ner till YouTube genom YouTubemärket här. Sedan startar du del 2 och klickar på videon. Då kommer flera förslag fram, endast det översta är rätt och efter det kommer det fram fler siffror, gå in där så har du hela länken, Lägg in den på ett kommentarsfält och gå ut och gör det som står utanför. Då vänds länken medan den den landar där den ska. Sedan är det bara att kopiera nästa på samma sätt.

  8. Malmöbon: jag såg inte filmen! Men den är vidrig eftersom jag vet vad det handlar om, stening är en mesopotamisk straffmetod som inte längre hör hemma i denna generation, araberna var också med för att kolonisera de var till och med före de andra folkgrupperna de kallades för saracener eller hagariter förmodar jag! Somalia t.e.x. Hade egen kultur innan araberna börja strömma in med sin dogma! Tyvärr världens problem är dogman ännu värre är det om den är en gammal sådan!

  9. Malmöbon: jag är inte indoktrinerad jag är en fri människa har lärt mig islam på eget villkor! Ta bort korset från Sveriges flagga om du nu kallar dig ateist eller sekulär! Kristendomen var också ett helvete på jorden! Det tog 400 år för att sekularisera Europa så glöm inte det! Jag vill också påpeka att jag är inte förbannad eller aggressiv till skillnad från er som tror att ni är överlägsna de andra folkgrupperna! Och ett ord till dig Lena ingen vill ta över svenskar eller etniskt rensa svenskar, jag älskar svenskar och Sverige! Jag har mina rötter i hornen av Afrika men föddes i Sveriges grönaste stad Växjö och älskar växjö det var en Svensk sköterska som klippte min navelsträng och sedan höll mig som bebis! Varför skulle jag hata Sverige alldrig! Jag hatar alla onda människor som tror att deras dogma ska dominera över en annan dogma! ”Återigen är världens problem dogmatiken inget annat” peace.

  10. Ahmed upprörd när vi belyser islam.
    Trevligt han hittar fram till Petterssons blogg. Har Ahmed kommit ett steg närmare friskförklaring från sin psykosociala sjukdom.
    Inte lätt komma ur en indoktrinering sedan födelsen. Krävs mod, vilja, upplysning för att sedan Ahmed äntligen kan bli en fri människa.
    I början brukar taggarna vara utåt, efter som vi försöker ta ifrån en trygghet.
    När sedan Ahmed börjar tänka själv, kommer ???, och då kan Ahmed bli ledsen och t.o.m. aggressiv. Normalt beteende.
    Hoppas Ahmed följer med i upplysningen framöver, så har vi räddat en själ.
    LIVET ÄR HÄR OCH NU. INTE I NÅGOT PARADIS.
    Lycka till med behandlingen.

  11. Världens problem är tyvärr den dogmatiska,själviska och egoistiska uppfattningen om saker och ting! Man måste sluta vara dogmatisk det kvittar om det religiöst oreligiöst osv!

    • Ahmed :
      Jag önskar en sådan som honom som vill kämpa för ursprungsbefolkningen i Sverige !
      Aboriginals i Australien klarade det inte och svenskar verka vara i samma” dike”, fan !

      • Olli vilken kommentar ?
        Någon som skrev att det är försent för svenskar, de djävulska mussarna har med det skitiga politiska korrekta etablissemangets samtycke ……………..knäckt svenskarna.

  12. Sverige kommer att översvämmas med främlingar tills eran jävla efterblivna handikappade politiker inte ger upp sina falska antirasistiska bullshit politik som hela tiden ska kela med invandrare och andra folkgrupper samt religioner!!! Hur föll Romarriket? Genom invandring förstås! Hur föll alla andra riken? Återigen samma sak! Varför tror ni amerikaner t.e.x. Älskar Norge men föraktar Sverige samtidigt!

    • Ursäkta, fler stridsplan i luftrummet nu befinner mig i sydeuropa har varit så under hela eftermiddagen något som kommer att ske ?

    • Ahmed, romarriket föll inte av invandring utan av erövring av främmande militärmakter. Visigoter, kelter, germaner och osmaner bl.a. Romarriket levde i 2000 år om man betänker att Bysantinska riket även hette östromerska riket och var en del av Rom en gång i tiden.

  13. Ja, VAD säger en sådan ”ledare” om Muslimer i Australien. Det tål att fundera på. Och fanskapet lever…vad säger det om de andra i Australien.

  14. Var är aboriginerna varför diskrimineras de av vita hur kan det komma sig! Vad hände med americanos/indianerna, engelsmännen tror de är så jävla överlägsna de andra folkgrupperna. Så sluta förneka deras historia. ”Som man bäddar får man ligga ” what goes around always comes around”

  15. Tyvärr så tillhör Australien inte vita engelsmän de har koloniserat landet med hjälp av deras anglosaxiska tro och den rasistiska sociala darwinismen som de översvämmat världen med. Människan började rättvist enligt vetenskapen i afrikadärefter började orättvisan i Mesopotamien så fort de lärde sig att läsa och skriva samt hantera ekonomi d.v.s. Man fördelade rättvist i Afrika inget orättvisa existera vid deras tidpunkt punkt! ”Man kan inte bara ta och sedan inte ge”

    • Aborginerna är ungefär lika dumma i huvudet som muslimer, men bara nästan.
      Hur var det i Sydrhodesia med engelskt styre och hur har det gått med afrikaner som Robert Mugabo. Från att vara afrikas kornbod till hyperinflation. Så skulle det ha gått för Muhammed med om han inte hade dött så tidigt,

  16. Tyvärr så tillhör Australien inte vita engelsmän de har koloniserat landet med hjälp av deras anglosaxiska tro och den rasistiska sociala darwinismen som de översvämmat världen med. Människan började rättvist enligt vetenskapen i africa därefter började orättvisan i Mesopotamien så fort de lärde sig läsa

    • Ahmed vad kan du säga om Darwinismen. et är bara än tro bland allah andra som kristna, judar och muslimer. Var och en ska ha rätt till sin egen tro, hur stort innehåll finns bland muslimer kvar att tro på, sedan man tvingats till allah måsten av religionen och när deras ledare har fått sitt.

    • Ahmed, du är inte så lite förvirrad, vad är det egentligen du vimsar om Mesopotamien och Afrika om?

      Islam började med några få i arabiska öknen och finns nu över stora delar av världen, Umma hägrar och dödandet är massivt. Snacka om imperialism och du är blind, ingen tar du på allvar din pajas.

  17. Shake the shejk and hear his teeth rattle
    He belongs nowhere but with his cattle.
    He’s a sewer parasite and a psychopath
    Throw the rat into a hot steam bath !

    Övers:
    Skaka shejken och hör hans tänder skallra// Han hör ingenstans utom sin boskap// Han är en kloakparasit och en psykopat// Kasta råttan i en kokande ångbad.

    Göm dig inte, Albin ibn Bilan, jag har diktat ett epigram för dig också. Come and ta-a-a-ke it !

    • De flesta här på bloggen struntar i mig, men du Mimi N verkar vara förtjust i mig, tyvärr är jag ingen epigramskrivare men om jag vore det skulle jag skriva ett till dig också.

  18. Varhelst muslimer sticker upp sina fula trynen så skapar de problem eftersom islam är en totalitär ideologi värre än nazismen eller kommunismen. Ann Barnhardt förklarar bra vad islam är på youtube….-”Islamic Sexuality A Survey Of Evil”. LYSSNA PÅ HENNE!

    • Som jag skrev en totalitär ideologi armerad med litet religion. Man vill skapa ett kalifat eller stater som i praktiken är muslimska DIKTATURER på samma sätt som Saudi Arabia som har koranen och sharialagarna som grundlag och lag.
      Kommunister ville en gång i tiden upprätta proletariatets diktatur, dvs störta kapitalismen och införa en enpartistat där staten ägde produktionsmedlen.
      Här har vi en IDELOGI som med ”revolutionärt” våld vill ha en ENPARTISTAT, dvs avskaffa demokratin och införa ”religiös” DIKTATUR, de som inte konverterar till islam slaktas/mördas. Detta en kort teoretisk sammanfattning vad islam står för.
      AUSTRALIEN löser nog problemet med imamen, de borde ta steget fullt ut och deportera slöddret.

KommenteraAvbryt svar