Skottlossningarna kan kosta en miljard

INVANDRARBROTTSLIGHETEN. Nationalekonomen Ingvar Nilsson räknar med att notan för skottlossningarna i Göteborg kan sluta på minst en miljard kronor under en tjugoårsperiod. Det säger han i en intervju med GP. I beräkningen ingår bland annat kostnader för polis, sjukvård, rättegångar med mera.

-Pettersson ser att siffran gäller vid c:a 15 personer inblandade, säg att det är hundra inblandade och räkna med Borås, Falkenberg, Linköping, Eskilstuna, Södertälje, Malmö, Stockholm och alla andra ställen där kriminella invandrargäng härjar så inser var och en att vi är illa ute…

17 thoughts on “Skottlossningarna kan kosta en miljard

  1. Kanske en dag så reser sig Svenska folket mot dessa grovt kriminella gangsterna som kallar sig för sju klövern. Det har hänt förut, se på Rumänien och Ceausesco med fru. Om inte Svensken gör det så kommer de som flyttat till Sverige göra det. Det är samma folk som startat kriget i Syrien t ex. Kommer bli precis samma i Sverige tror jag.

  2. Det tragiska är att nästan ingen politiker medger dom gigantiska misstagen som dom ivrigt skapat.

  3. Det finns det mycket pengar att ta från pensione, sjukvård, äldrevård skola och annan välfärd så än finns ingen anledning till oro.

  4. Lite OfT: Zappade runt och råkade se Inför ESC på SvT. I panelen satt Sarah Dawn Finer, Christer Björkman, Kristin Amparo, Tess Merkel och Eric Saade. Såvitt jag kan bedöma, inte en normal svensk. Björkman – bög, Finer och Saade – utrikes född förälder, Amparo – import och Merkel är väl ett tyskt efternamn. Dags att döpa om “Sveriges” television?

    • “Du är inte min TV”… på en T-shirt på måndag i riksdagen.
      Jag tittar aldrig på “svensk” TV numera. Är som alla andra invandrare… fast av andra skäl.

Kommentera