Fyra nya bilar sattes i brand under natten

INVANDRARBROTTSLIGHET. Ännu en gång har bilar förstörts efter bilbränder. Denna gång var det på Merkuriusgatan i Bergsjön, Göteborg som fyra bilar av okänd anledning började brinna. Två av bilarna blev helt utbrända. Larmet om de brinnande bilarna kom till polis och räddningstjänst klockan 23.27 natten mot fredagen. 

-Pettersson läser sammanfattning om natten från Göteborgspolisen och citerar ”Inga större eller allvarligare händelser har inträffat under natten”

6 thoughts on “Fyra nya bilar sattes i brand under natten

    • Albin :
      ”Tankeläsare”, det behövs inte inte i multikultiskiten i Sverige.
      Det är bara att inte sova, att hålla sig vaken, VIDRIGT !!!

  1. Man måste ha ett öppet sinne, det nya Sverige har fått helt nya mattraditioner, där carbecue är en fin, gammal mellanösten grej. Lika gammel som bilen!

  2. Jag vet, du vet, media vet, grannarna vet, skolan vet, polisen vet, men ingen gör något. Det handlar om locket på för att dessa brott är invandrarrelaterade. Ordern uppifrån är, ligg lågt det är lugnast så. Polisen slipper bråk med vänstern, invandrarna, slaskmedia, 7-klövern och slipper göra SD en tjänst om sanningen kommer i dagen.

  3. Nej inga större eller allvarliga händelser? Det är
    så vanligt i Sverige idag att man eldar upp bilar för
    Miljoner på ren jävelskap, och pressen tycker
    det är ett helt normalt tillstånd?

    • Ja, förr hade en bilbrand, det förekom extremt sällan och bara om kriminella brände ut en bil för att dölja bevis. Idag är det knivmord och skottlossning bland de ’ vanliga massinvandrarna’ som kan intressera och förbrylla poliser. Bilbränder är en massinvandrarfolksport. Cirkulera, här finns inget att se!

KommenteraAvbryt svar