14 thoughts on “Raset för KD?

  1. Ändå är det väl just KD som är mest emot DÖ. Om jag fattat rätt förstås. Sen har vi moderaterna i Östergötland som vill avsluta DÖ. Men detta kommer att behandlas på deras stämmor i höst. Grundtipset är att DÖ består. Ledande moderater säger att detta är det minst dåliga beslutet. Min fråga blir då: Gjorde SD självmål när man hotade fälla alla regeringar i höstas? För dagen har man ju inte ens vågmästar-rollen trots närmare en miljon väljare. En sista fråga orkar alliansens VÄLJARE se på hur politiken drivs allt mer åt vänster med 5% partiet V som draglok? Trevlig Dag mina vänner!

  2. Var inte Ebba Kd:s konservativa högerpolitiker? Hur långt åt vänster är då dom Kd politiker som är vänster om Ebba? Jag trodde ”vänstertrafik” var bannlyst i Kd.

  3. Hoppades att Ebba skulle stå för en nyanserad, populistisk högersväng under galgen, men vid 0:20 girade hon rakt ned i vänsterdiket och ut i det redan kontaminerade sjukklöverträsket.
    KD har tidigare stått för något tryggt och oförargligt, nu blev det bara förargligt!

    Gissar att SD får överta minst hälften av KD:s väljare, när Ebba nu sålde sin blåa själ till de röda djävlarna…

  4. Såg en vinklad debatt om SATANS IDEOLOGI…..SVT vinklar debatten till att detta är som vilken religion som helst! SKRÄMMANDE att ONDSKAN kommer smygande och aggressivt ställer krav på inflytande…
    Muslimska Socialdemokraterna är ett virus som tyfoid….Vi måste hitta en medicin som botar denna sjukdom!

  5. Jag tror att Livets Ord-falangen kommer att frätas upp av Pingst-falangen och de kristna väljarna kommer att gå till det enda kristna värdekonservativa partiet, nämligen SD.
    De allmänkristna väljarna ser ingen politisk kraft i en karismalös fjortis.

  6. Hade lite förhoppning om att KD skulle börja samtala med SD, men denna grusades för evigt i kväll.
    Målet för SD måste nu vara att upplysa deras politiker och väljare vad islam står för.
    Okunskapen bland politiker och väljare är flera mil, efter som vi har en media som vägrar envist upplysa om islam.
    Den är knappast i närheten av KD värderingar och deras sharialagar är så långt ifrån mänskliga rättigheter det går att komma.
    KD anser jag härmed vara borta från svensk politik, och kommer helt klart inte klara 4% spärren vid nästa val.
    KD är nu även förrädare mot svenska normer och Sverige.
    När hon först har sagt vid KD stämma att dem skall hålla sig till höger och dagen efter i SVT hellre är med Vänsterpartiet än SD talar Ebba med kluven tunga.

  7. Sverige behöver en ny typ av politiker istället för dessa svamlande fåntrattar, politiker med arbets- livserfarenhet som inte kommer direkt från studier in i politiken. SD har mycket bättre kvalitet på sina politiker. Politiker är opportunister så det var nog klokt för tillfället att säga ”fatta”-fåntratten Sjöstedt….-hon kommer att ändra sig…vinden blåser åt det förnuftiga hållet, snart passerar SD Moderaterna och KD kommer inte att lyfta så mycket över 4%!

  8. Håller med Stefan K. Detta var nog dödsstöten för KD.Hon är tyvärr inte ett dugg bättre än de andra i denna DÖ. Eller så vågar hon inte och bara håller med. Synd, jag trodde att hon hade ”litet jävlar-anamma” i sig men så kanske man inte får tänka om en kristdemokrat?

  9. Ja, partiet tynar bort så småningåm. ’The sooner, the better’. En bra sak dock: KD värnar om tillökning i svenska familjer, men att skaffa barn i dessa tider …

KommenteraAvbryt svar