Stäng

10 reaktioner på “Statsministern har allvarliga problem

 1. Statsministern har problem??! Löfvén (svetsarn) är en blivande Ceausescu (skomakarn). Om ’Steve’ fortsätter styra, då kommer Sverige att ha problem – ungefär som Rumänien hade under ’presidenten – folkets mest älskade son’, d v s kulturrevolution efter Maos röda boksmodellen, brist på livsmedel (matkuponger), stränga besparingar och skyhöga el- och bensinpriser, brist på bostäder och så mycket mer. Ringer någon klocka?

 2. Stefan ”Svetsarn” Löfven du gav mytomanen, falskspelet och antiintelligensen ett oskönt ansikte. Åk tillbaka till därifrån du kom och sluta att bränna hederliga skattebetalares pengar för att förverkliga ett statsmannamässigt renommé som du aldrig kommer att åtnjuta. Låt regeringsplanet stå och sluta bränn pengar på ingenting!

 3. Att någon kunde slå Mona på fingrarna i att vara impopulär är för mig en gåta,hur gick det till,glömmer folk så fort?

 4. Feministen ”Svetsblänk” har foglossning.

  Svetsning är en fogningsteknik. De som yrkesmässigt utför arbetet kallas svetsare.Svetsning innebär att man hettar upp metallstycken och sammanfogar dem genom en sammansmältning. På så sätt uppstår ett svetsförband.

  Att ”Svetsblänk” inte är tillräckligt ”het”, märks tydligt.

  Detta orsakar problem för demokratin och Sverige.

 5. Måna Muslim – ja. Göran Persson – nej. Persson var inte bra men mångdubbelt bättre än de andra stassministrarna vi haft efter honom.

 6. Måna Muslim – ja. Göran Persson – nej. Persson var inte bra men mångdubbelt bättre än de andra stassministrarna vi haft efter honom.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: