Stäng

25 reaktioner på “Högsta någonsin för SD – 19,5 %

 1. Dom andra fem partierna kan inte ha det så kul just nu. Men snart är det första maj. Dagen då sossar demonstrerar mot sig själva. Åter fattigpensionärer, tandlösa svenskar, brister i äldre o psykvården. Plus en skola som bara blir sämre. I landstingen anställs mer byråkrater medans sjuk-sköterskorna flyr till Norge. Kanske inte så konstigt att SD håller på att närma sig S o M. Sverige behöver något nytt. En politik som ger vanligt folk framtidstro igen. Det är inte bara politiker själva som skall ha välstånd utan även vårt hårt arbetande folk. Lycka Till !

 2. När S och M backat lite och några ynka procent gått från dem till SD är SD Sveriges STÖRSTA parti innan året är slut.
  S 22% M 22% och SD 24%

 3. Önskvärt om 1 byttes ut mot 5 men oerhört glad, jag har varit med så länge att jag upplevt att bara någon procent av Sveriges befolkning var emot mord och våldtäkter.

 4. Och PK sitter i sina mörka från verkligheten igenspikade mörka källare och mässar ”faschism” för att övertyga sig själva istället för att erkänna sin egen skuld till att SD ständigt slår nya rekord i opinionsmätningarna och val.

  Sällan har man sett några som så tydligt gräver sina egna gravar.

 5. Precis som Lena frågar: ”Vem skulle orka ta över eländet?” Skadan är redan stor, om det fortsätter så här till 2018, blir det total förstörelse … Vem kan laga allt det trasiga, vem kan bota Sverige? Vågar inte tänka tanken …

  1. Ja, läget är allvarligt!

   Här fyller SD en viktig funktion även om de inte har någon ”makt” idag, i verkligheten försöker de andra partierna på alla sätt att locka tillbaka sina besvikna väljare med genomskinliga trix.

   Resultatet blir till slut att regeringen är tvungna att strypa den för nationen skadliga massinvandringen, jag tror att det sker innan 2018, annars har de ett SD på 25% lika säkert som ett brev på posten!

 6. Så länge SD inte får över 50% innan nästa val kommer inget att ändras. Uppnår man det inte inom kort riskerar SD dessutom förbjudas…

 7. VPK 6,6%
  MP 5,6%
  Fd. C 6,3% = 18.5%

  SD – Den nya folkrörelsen = 19,5%

  Äntligen har väljarna börjat vakna och insett allvaret, det är helt klart något stort på gång!!

  http://status.st/

  1. Visst glädjande siffror men jag tror att de är betydligt högre, mitt problem är kommunisterna 6,6 % det är skrämmande !

   1. Javisst, väljarstödet ligger säkerligen över 20% idag.

    Och det är väldigt mycket, tillväxten saknar motstycke inom svensk politik.

    Kommunisterna skrämmer väljarna från det röda blocket:

    Liksom MP skrämde bort väljarna från Alliansen.

    Och till slut hamnar de hos SD, det enda oppositionspartiet!

 8. Det är väl så gott. Min fråga vem orkar att ta över efter eländet……………….hur är det möjligt att föra en vettig politik med hur det ser ut i Sverige. (arma de som kommer till makten)

  1. Det är just därför som Svenskarna måste gå samman och ge allt sitt stöd till Jimmie Åkesson och SD, för att dom skall orka.

 9. Apropå pressen och ”likriktning”…………….

  Mittmedia planerar att dra igång robotjournalistik, automatiskt skapade texter utifrån bland annat information om väder och trafik.

  Robin Govik, affärsutvecklingschef på Mittmedia, tror att den första roboten kan vara i bruk nästa månad.

  Vad då dra igång robot-journalistik?

  Robotjournalistik har vi nu haft i många, många år .

  Samma ”programmerare” verkar även styra alla robotar.

  http://www.journalisten.se/nyheter/snart-dags-robotjournalistik-pa-mittmedia

 10. När ska Stefan Löven erkänna folkmordet på 1miljon kristna armenier för 100 år sedan?

  1. KA
   Jag tycker att man ska starta i rätt ända, väntar fortfarande på ett svar från det islamska Turkiet.

   1. Bränt barn skyr elden Lena…. Efter skandalen med sitt erkännande av ”Palestina”,fegar man nu ur..
    Samma sak gäller för Tyskland,som genom sin pellejöns till Bundespresident i går förkunnade,att även Tyskland bar ansvar för förintelsen av dryga miljonen armenier 1915 !!
    Ja nu måste historieboken moderniseras på nytt.

 11. Om vi inte får ett extraval snart så kommer det att bli runt 30-35% för SD vid valet 2018.

 12. 7klövern och speciellt Socialdemokraterna måste inse att de kommer att få större problem ju mer tiden går, det handlar inte bara om siffror utan om förtroende och framtidsutsikterna för befolkningen i Sverige och hela landets framtid. Det bästa är att de inser att svenska folkets intressen måste komma i första hand framför tiggare och flyktingar. Vi står inför stora problem exempelvis med framtida pensions-utbetalningar, redan idag är pensionerna väldigt låga och vi har en enorm bostadsbrist exempelvis i Stockholm, ungdomsarbetslösheten är stor, vi kan tacka Norge för att 60-70.000 unga har jobb där, annars skulle ungdomsarbetslösheten i Sverige ligga på EU-nivå.
  Bostadsbyggandet i Stockholm måste ta fart, Sverige måste kunna erbjuda bostäder åt den svenska befolkningen i första hand, ungdomar kan inte bo hemma hela livet. Löven är en pamp, han vill inte inse att SD kommer att fortsätta att plocka röster, både från S och från M, det går bara INTE att endast erbjuda en gigantisk massinvandring till enorma kostnader, ingen vill egentligen ha det, det är PÅTVINGAT!
  De mest skrämmande är att Sverige INTE som stat ställer upp för demokrati och mänskliga rättigheter i praktisk handling, exempelvis tar INTE Göteborgs stad avstånd från IS vilket vi kunde se i uppdrag granskning. Europa har en överlägsen kultur som vilar på kristendomen, judendomen och humanismen, vi vill inte att en totalitär ideologi ska breda ut sig mer och mer i Sverige, de påstår sig ha flytt från förtryck och elände men tar inte avstånd från en ideologi som står för precis det med avrättningar, halshuggningar och stympningar av människor. Ansvarsfulla politiker borde ta allt detta på största allvar och våga ta tuffa beslut mot islam.
  Kommer det en terrorattack i Sverige kommer inte SD att ligga på 20%, då kan vi räkna med 30% och vår nästa statsminister kommer att heta Mattias Carlsson, men det kommer inte att vara en lösning men en bra början på ett nytt Sverige. Vi är väldigt många, vänsternazisterna få men enormt högljudda de har hittills lyckats stoppa demokratiskt anordnade demonstrationer, ex PEGIDA.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: