Högsta någonsin för SD – 19,5 %


INRIKES. I Yougovs aprilmätning får SD ett nytt all time high på 19,5 procent och knappar in ännu mer på Moderaterna och platsen som andra största parti.

Nu är det bara 4 procent kvar till andraplatsen och 6,7 till förstaplatsen…

 

 

 

 

 

 

2015-04-24_1837


25 responses to “Högsta någonsin för SD – 19,5 %

 • Roland Karlsson

  Dom andra fem partierna kan inte ha det så kul just nu. Men snart är det första maj. Dagen då sossar demonstrerar mot sig själva. Åter fattigpensionärer, tandlösa svenskar, brister i äldre o psykvården. Plus en skola som bara blir sämre. I landstingen anställs mer byråkrater medans sjuk-sköterskorna flyr till Norge. Kanske inte så konstigt att SD håller på att närma sig S o M. Sverige behöver något nytt. En politik som ger vanligt folk framtidstro igen. Det är inte bara politiker själva som skall ha välstånd utan även vårt hårt arbetande folk. Lycka Till !

  Gilla

 • Mary-Agnes

  När S och M backat lite och några ynka procent gått från dem till SD är SD Sveriges STÖRSTA parti innan året är slut.
  S 22% M 22% och SD 24%

  Gilla

 • Rannug

  Önskvärt om 1 byttes ut mot 5 men oerhört glad, jag har varit med så länge att jag upplevt att bara någon procent av Sveriges befolkning var emot mord och våldtäkter.

  Gilla

 • Varg i Veum

  Och PK sitter i sina mörka från verkligheten igenspikade mörka källare och mässar ”faschism” för att övertyga sig själva istället för att erkänna sin egen skuld till att SD ständigt slår nya rekord i opinionsmätningarna och val.

  Sällan har man sett några som så tydligt gräver sina egna gravar.

  Gilla

 • Mimi N.

  Precis som Lena frågar: ”Vem skulle orka ta över eländet?” Skadan är redan stor, om det fortsätter så här till 2018, blir det total förstörelse … Vem kan laga allt det trasiga, vem kan bota Sverige? Vågar inte tänka tanken …

  Gilla

  • Lasse

   Ja, läget är allvarligt!

   Här fyller SD en viktig funktion även om de inte har någon ”makt” idag, i verkligheten försöker de andra partierna på alla sätt att locka tillbaka sina besvikna väljare med genomskinliga trix.

   Resultatet blir till slut att regeringen är tvungna att strypa den för nationen skadliga massinvandringen, jag tror att det sker innan 2018, annars har de ett SD på 25% lika säkert som ett brev på posten!

   Gilla

  • Grune

   SD kan men det tar minst 50 år.

   Gilla

 • Sven

  Så länge SD inte får över 50% innan nästa val kommer inget att ändras. Uppnår man det inte inom kort riskerar SD dessutom förbjudas…

  Gilla

 • Lasse

  VPK 6,6%
  MP 5,6%
  Fd. C 6,3% = 18.5%

  SD – Den nya folkrörelsen = 19,5%

  Äntligen har väljarna börjat vakna och insett allvaret, det är helt klart något stort på gång!!

  http://status.st/

  Gilla

  • Lena

   Visst glädjande siffror men jag tror att de är betydligt högre, mitt problem är kommunisterna 6,6 % det är skrämmande !

   Gilla

   • Lasse

    Javisst, väljarstödet ligger säkerligen över 20% idag.

    Och det är väldigt mycket, tillväxten saknar motstycke inom svensk politik.

    Kommunisterna skrämmer väljarna från det röda blocket:

    Liksom MP skrämde bort väljarna från Alliansen.

    Och till slut hamnar de hos SD, det enda oppositionspartiet!

    Gilla

 • Lena

  Det är väl så gott. Min fråga vem orkar att ta över efter eländet……………….hur är det möjligt att föra en vettig politik med hur det ser ut i Sverige. (arma de som kommer till makten)

  Gilla

  • Grune

   Det är just därför som Svenskarna måste gå samman och ge allt sitt stöd till Jimmie Åkesson och SD, för att dom skall orka.

   Gilla

 • Peter Skoglund

  Apropå pressen och ”likriktning”…………….

  Mittmedia planerar att dra igång robotjournalistik, automatiskt skapade texter utifrån bland annat information om väder och trafik.

  Robin Govik, affärsutvecklingschef på Mittmedia, tror att den första roboten kan vara i bruk nästa månad.

  Vad då dra igång robot-journalistik?

  Robotjournalistik har vi nu haft i många, många år .

  Samma ”programmerare” verkar även styra alla robotar.

  http://www.journalisten.se/nyheter/snart-dags-robotjournalistik-pa-mittmedia

  Gilla

 • Kalle Andersson

  När ska Stefan Löven erkänna folkmordet på 1miljon kristna armenier för 100 år sedan?

  Gilla

  • Peter Skoglund

   När magsjukan sätter igång ordentligt, på ”svenskhotellen” i Turkiet.

   Gilla

  • Lena

   KA
   Jag tycker att man ska starta i rätt ända, väntar fortfarande på ett svar från det islamska Turkiet.

   Gilla

   • Stenbock

    Bränt barn skyr elden Lena…. Efter skandalen med sitt erkännande av ”Palestina”,fegar man nu ur..
    Samma sak gäller för Tyskland,som genom sin pellejöns till Bundespresident i går förkunnade,att även Tyskland bar ansvar för förintelsen av dryga miljonen armenier 1915 !!
    Ja nu måste historieboken moderniseras på nytt.

    Gilla

 • Grune

  Om vi inte får ett extraval snart så kommer det att bli runt 30-35% för SD vid valet 2018.

  Gilla

 • Kalle Andersson

  7klövern och speciellt Socialdemokraterna måste inse att de kommer att få större problem ju mer tiden går, det handlar inte bara om siffror utan om förtroende och framtidsutsikterna för befolkningen i Sverige och hela landets framtid. Det bästa är att de inser att svenska folkets intressen måste komma i första hand framför tiggare och flyktingar. Vi står inför stora problem exempelvis med framtida pensions-utbetalningar, redan idag är pensionerna väldigt låga och vi har en enorm bostadsbrist exempelvis i Stockholm, ungdomsarbetslösheten är stor, vi kan tacka Norge för att 60-70.000 unga har jobb där, annars skulle ungdomsarbetslösheten i Sverige ligga på EU-nivå.
  Bostadsbyggandet i Stockholm måste ta fart, Sverige måste kunna erbjuda bostäder åt den svenska befolkningen i första hand, ungdomar kan inte bo hemma hela livet. Löven är en pamp, han vill inte inse att SD kommer att fortsätta att plocka röster, både från S och från M, det går bara INTE att endast erbjuda en gigantisk massinvandring till enorma kostnader, ingen vill egentligen ha det, det är PÅTVINGAT!
  De mest skrämmande är att Sverige INTE som stat ställer upp för demokrati och mänskliga rättigheter i praktisk handling, exempelvis tar INTE Göteborgs stad avstånd från IS vilket vi kunde se i uppdrag granskning. Europa har en överlägsen kultur som vilar på kristendomen, judendomen och humanismen, vi vill inte att en totalitär ideologi ska breda ut sig mer och mer i Sverige, de påstår sig ha flytt från förtryck och elände men tar inte avstånd från en ideologi som står för precis det med avrättningar, halshuggningar och stympningar av människor. Ansvarsfulla politiker borde ta allt detta på största allvar och våga ta tuffa beslut mot islam.
  Kommer det en terrorattack i Sverige kommer inte SD att ligga på 20%, då kan vi räkna med 30% och vår nästa statsminister kommer att heta Mattias Carlsson, men det kommer inte att vara en lösning men en bra början på ett nytt Sverige. Vi är väldigt många, vänsternazisterna få men enormt högljudda de har hittills lyckats stoppa demokratiskt anordnade demonstrationer, ex PEGIDA.

  Gilla

 • ossie

  Som väntat inte en bokstav i skitpressen.

  Gilla

 • Sven Dufva

  Det är öppet mål så länge som alla andra har beröringsskräck.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: