Brutalt rånförsök i Stockholm

Polisen

2015-04-21 21:46, Rån, försök, Stockholm
Sandfjärdsgatan, Östberga. Två ynglingar försöker råna en man.

Ungefär femton minuter innan samtalet till polisen blev anmälaren, en man i 50-årsåldern, utsatt för ett försök till rån.

Han blev slagen med någon form av tillhygge och hotad med kniv. I situationen slog de av honom glasögonen. De genomsökte mannens kläder men fick lämna platsen utan byte. Händelsen bevittnades av ett vittne.

Ynglingarna i 15-årsåldern sprang sedan från platsen. En av dem var ljushyad och den andre lite mörkare i hyn. Båda talade svenska utan brytning.

Polisen

7 thoughts on “Brutalt rånförsök i Stockholm

  1. Svensk polis börjar likna rumänska, de lägger ner utredningar och står och tittar på när brotten begås.
    Zigenare har all rätt i världen att sitta i sommarstugor och tillfälliga läger i parker. Men i journalisternas område på söder är det stopp.

    • Tattarna som la beslag på en sommarstuga, där borde en gräns ha passerats MEN jag tror inte polisen kommer att få någon kritik, de följer en politiskt korrekt linje….
      De här tattarna saknar i många fall ID handingar, vet fall där polisen bara släpper dem efter exempelvis snatteri på ICA….-enligt en Ica-anställd!

    • Rumänska polisens hårda tag mot zigenarna är välkända. Häktena och fängelserna är fulla med kriminella romer. Varför tror du, Lisa, att zigenarna vill stanna här där de är skyddade av lagen, polis och myndigheter. I väst Europa, särskilt i Sverige får zigenarna begå brott och sällan blir de straffade. Här är livet de vill leva! Titta på de 22 videoklipp från rumänska TV – mina bidrag till bloggen och se hur rumänska polisen hanterar brott i Rumänien.

  2. M.a.o. två barn till lyckosökare som berikat oss,sedan ett antal år ! Väl integrerade i samhället och har nu bevisat,att man kan redan i tidig ålder själva förtjänar sitt dagliga bröd…

  3. Härligt med signalement men bara så länge gärningsmännen inte är muskiga och bryter på sveska.

Kommentera