Det kostar 10 miljoner i månaden att städa efter zigenarna, minst…


TIGGARNA. …”Situationen har blivit allt mer prekär. Antalet EU-migranter har nästan fördubblats och vi har sett en del våld mellan olika grupper. Till det kommer att många helsingborgare känner sig otrygga och klagar på nedskräpning i parkerna. Det fick oss att inte invänta nationella insatser utan agera lokalt, förklarade Peter Danielsson (Helsingborgs högste politiker, Moderat)

Ovanstående kommer från HD.se och i Helsingborg påstår politikerna att det finns 80 tiggare. Det gör en månadskostnad för städningen på 2000 kronor per person.

Räknar vi sedan om Helsingborgs befolkning till Sveriges och uppskattar väldigt lågt att det finns 5 000 tiggande zigenare i Sverige så hamnar vi på en månadskostnad på 10 miljoner bara för städningen efter dem. Om de är 20 000 så, ja ni fattar…

-Pettersson tycker det är orimligt, människor som svinar ned, inte kan hålla rent runt omkring sig och minst av allt städar efter sig när de flyttar är inget att hänga i julgranen. När vi dessutom vet att en del av dem jobbar extra på nätterna med olika organiserade ljusskygga aktiviteter så är kostnaderna för samhället betydande.

Myndigheter och politiker måste börja följa reglerna och skicka hem de människor som inte sköter sig och inte kan försörja sig…

Bussar med stöldgods i linjetrafik mellan Stockholm och Rumänien

Zigenare begår upp till 50 % av bostadsinbrotten


17 responses to “Det kostar 10 miljoner i månaden att städa efter zigenarna, minst…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: