Tiggarna fördubblade på ett år

INRIKES. Jämfört med förra året har antalet tiggande EU-migranter i Sverige mer än fördubblats. Det finns nu omkring 4 000 personer som tigger på gatorna i kommuner i hela Sverige – från Vellinge till Kiruna. I runt 40 av kommunerna fanns inga EU-migranter för ett år sedan. Men nu finns de där. Det visar en undersökning som SVT har gjort genom att tillfråga socialcheferna i alla svenska kommuner. De svaren har sedan jämförts med en undersökning av Sveriges kommuner och landsting, SKL, från ett år sedan. Enligt den fanns förra våren mellan 800 och 2 000 tiggande EU-migranter i landet.

-Pettersson säger till PK att fortsätt ge dem pengar, mat och husrum så kommer de att bli ännu fler till nästa år om ni tycker att det är en framtid för zigenarna att vara tiggare…fast jag tror det är mellan 10 0ch 20 tusen tiggare i landet och de lever inte på enbart tiggeri…

Bussar med stöldgods i linjetrafik mellan Stockholm och Rumänien

Det kostar 10 miljoner i månaden att städa efter zigenarna, minst…

16 thoughts on “Tiggarna fördubblade på ett år

  1. Det skall bli oerhört spännande att se om man får uppleva ett inbördeskrig i Sverige, jag är 70 år.

  2. Det handlar till 100% om zigenare som är här för att sko sig på godtrogna och naiva människor. Släng ut patrasket NU.

  3. Antalet fördubblas varje år…20 tusen är 40 om ett år, 80 tusen
    år 2017…160 tusen 2018 som då även fått rösträtt…undrar om
    de då röstar på SD?..de är smarta isf, tror säkert de är betyd.
    smartare än 87:an…vi får sätta vår tillit till Ziggisarna!.,)

  4. 7klövern sitter med armarna i kors och huvudet djupt ner i sanden….Endast SD vill förbjuda det organiserade tiggeriet vilket effektivt skulle hindra dem från att ta sig till Sverige….MEN de politiskt korrekta kommer ALDRIG att verka för något annat än att förstöra Sverige och göra det så MÅNGKRIMINELLT som det bara går…! Skrämmande ANSVARSLÖST och HÄNSYNSLÖST mot den egna befolkningen, de ETNISKA SVENSKARNA som enligt politikerfrälset INTE FINNS….! Va bra, vi finns inte så då kan man som Veronica Palm bara skita i oss…!!!
    7klövern borde ta sitt ansvar OCH SÄTTA REJÄL PRESS PÅ RUMÄNIEN SOM FÅR STORA EU BIDRAG FÖR ATT HJÄLPA ROMERNA!!
    Nu tror jag tyvärr att vi kan räkna med ännu fler tiggare till sommaren, det är vidrigt att se dem och det skrämmer turister också, turismen sägs öka på grund av den svaga kronan!
    Tycker 7klövern att vi ska visa upp ett Sverige med tiggare i varje gathörn ? OM inte, ta ert ANSVAR och visa HÄNSYN mot oss svenskar, FÖRBJUD TIGGERIET….
    SÄTT PRESS PÅ RUMÄNIEN!! Rumänien har en gangsterregering och skiter i tiggarna, – Rumänien är tiggarnas hemland, det är där de ska vara. Rumänska ambassadören har sagt att Sverige borde förbjuda tiggeriet och då skulle problemet vara löst.
    Våra politiker vill INTE lösa detta problem liksom att de inte vill lösa många andra problem….De för en SIGNALPOLITIK som lockar stora mängder kriminella och allsköns slödder till vårt land!
    Det måste bli en ändring på det!

  5. Gå ur Svenska kyrkan för de är rasister precis som sju klövern. Sverige är ett Land med grovt kriminella politiker i sju klövern som stjäl och misshandlar Svenska folket. Du som röstar på sju klövern är en rasist.

    • Ja man skulle gå ur kyrkan.jag vill inte betala för en massa zigenare via kyrkavgiften.ett missbruk av svenskarnas skatte pengar

  6. Tack för det Telev…, Statsverket. Skämt åsido så har jag en bekant med en tes att om vi alla göder tiggarna så kommer de att öka till dess att Svensson har fått nog, sätter ner foten och skickar sjuenigheten till historiens soptipp. Det finns ett gigantiskt orosmoln och det är myteristernas på den värdekonservativa jagarens kraftiga vänstergir för att hamna i mittkonvojen: http://www.di.se/artiklar/2015/4/28/debatt-sd-slapper-hjartefragan-for-att-fa-bukt-med-skolan/

    Power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely. (Lord Acton)

  7. Påminner om det gamla räknespelet:
    – – – –
    Tänk dig ett schack-bräde. Det är 8 x 8 = 64 rutor.
    Lägg ett riskorn på ruta 1. Fördubbla det i ruta två. Osv.
    Hur många riskorn har du på sista rutan?

    Svaret är, mer än vad jordens årliga risproduktion kan visa upp…

Kommentera