Stäng

Dagens huvudnyhet

Den muslimska gruppen ISIS har släppt en ny video från den syriska staden Deir ez-Zor. Den  har titeln ”Förvarnad är förberedd”, och visar tre tillfångatagna, medelålders män som halshuggs.

Man har lagt mycket jobb på att göra en video som visar hur ”human och fredlig” deras religion är. För att uppnå effekt, leds fångarna fram med benen fängslade i bojor på benen med gjutjärns bollar fästa på kedjorna. Fångar förs till avrättningsplatsen fastkedjad vid varandra. Sedan halshuggs de stående på alla fyra bredvid varandra, med ett väldigt stort , svärd med böjt blad. Antagligen vill man framhäva den ”humana och fredliga religionens” medeltida anknytning.

10 reaktioner på “Dagens huvudnyhet

  1. Dessa vidrigheter är välkända och utnyttjas av Herr Pettersson för att smutskasta folk som inte ägnar sig åt detta brutala sätt att vinna och skrämma till egen makt.

   1. Du pratar i nattmössan man måste ta ställning mot detta överallt när tillfälle ges. Det är fegt exempelvis att Göteborgs stad inte tar avstånd TYDLIGT från IS, – de flesta som rekryteras kommer från Göteborg.
    Detta framgick i ”uppdrag granskning” – de backade visserligen i ett mail till uppdrag granskning. VI SKA INTE HA SÅ FEGA MYNDIGHETER I SVERIGE!
    Sätter vi INTE ner fötterna nu, du, jag, Pettersson, allihopa, då har vi snart inte någon demokrati i Sverige!

 1. I brist på att kunna titta på Videon,får jag söka allmänbilda några av er !
  Visste ni att försvarsministern i Sydafrika heter, Nosi vi we Mapisa-Nqa ?
  😉

   1. Ja den länken fungerade ju…Men fy f-n sådan dålig avsändare..och vilken konstig dialekt !

  1. Va? Ga ga ha ha – det kan också vara ett namn. såsom Bilan, Albin, Albis, Alkis etc. Som jag sa en gång här på sidan: Mycket får man höra innan öronen trillar av …

 2. SOCIALDEMOKRATERNA och Expo/Ib tillsammans med SVT och övrig media mörkar detta muslimska mördande – de följer en politiskt korrekt LINJE som ska invagga befolkningen i trygghet och verka för acceptans för massinvandringen, – då regiserar man bort delar av verkligheten som inte passar in.
  Detsamma när Muslimska Socialdemokratiska partiet erkände Palestina trots att det INTE finns någon Palestinsk stat, INTE ETT ORD AV KRITIK I SVT och lögnmedia.
  Att ge bort 1,5miljarder kronor till muslimen och massmördaren Abbas passerade också utan debatt. Dessa pengar är lån som Sveriges skattebetalare ska betala tillbaka.
  1500miljoner kronor som borde gott till att förbättra måltiderna för Sveriges äldre – vissa svälter ihjäl och andra får oätlig mat som luktar fruktansvärt illa och smakar därefter!
  SOCIALDEMOKRATERNA HAR LURAT SINA VÄLJARE!!!!!

  1. Kalle vad vet du om måltiderna till Sveriges äldre? Besök ett äldreboende så får du se , maten är god, maten är riklig.
   Gör det, kom sedan igen och berätta vad du sett, många äldreboenden har en restaurang där allmänheten kan äta samma mat för en billig peng. Käka och rapportera sedan

Kommentera

%d bloggare gillar detta: