Titta där går en sådan svenne

Från Eva-Maries Facebook

“Titta där går en sådan svenne”.……..sa en grabb i tioårs-åldern när jag och en kompis gick förbi inne i ett lummigt fint bostadsområde.

Idag styrde vi kosan till Rosengård för att spankulera lite och insupa mångkulturen i vår stad. Med vi menar jag en kompis och jag, vi utforskar staden som allt för snabbt intagit en helt annan skepnad från när min vän kom till Sverige för många år sedan.

“Titta där går en sådan svenne”…….och det kändes väl inte riktigt ok att få det slängt på sig. Jag är numera lite “konstig” och främmande i en dels ögon, jag är en etnisk minoritet i min egen födelsestad. Mångkulturen var beställd och levererad.

-Pettersson noterar klippningen för 60 kronor. Det kunde lika gärna stå, här har vi låga priser för vi betalar inte löneskatt, arbetsgivaravgifter och moms vet vi inte vad det är.

Knackade skatteverket och polisen på där så hittar de människor som lever på något annat än klippning, men de törs väl inte för det kan uppfattas som rasism…

10 thoughts on “Titta där går en sådan svenne

 1. Passa dig Eva-Marie, om några år blir du tillfångatagen och satt i bur. Sen kommer de att förevisa dig för lämplig slant.

 2. En sådan skrämmande kommentar borde om något få svenskarna att reagera genom att skaffa minst 3 barn.

 3. Undrar om nån kontrollant från radiotjänst vågar sticka näsan i detta ghetto där parabolerna står som spön i backen.

  • Skulle vilja se siffror/statistik på hur många som betalar TV-licens i dessa områden. De brukar jag fråga när Radiotjänst ringer mig och tjatar.

  • Inse att skattemyndigheten är en del av det kulturmarxistiska etablissemanget. Invandrarägda företag kollas inte.

 4. “Men detta är sju klövern mål att störta Sverige.
  Invandringen kostar 6 000 000 000, muslimer kostar 72 000 0000 0000. Sverige har en befolkning som är förståndshandikappade idioter och kan inte ta vara på sig själv = SVENSARNA ÄR MENTALT HANDIKAPPADE”

  • Nej, vi är inte förståndshandikappade, vi har stått under konstant indoktrinering och propaganda sedan mitten på 60-talet.
   Först försiktigt sedan allt mer brutalt. INGEN befolkning kan stå emot ett sådant massivt tryck från PK och behålla sans och förnuft.
   Du och jag tillhör de få som börjat fundera och insett att något är fel. När du berättar för vanligt folk om det vi ser som sanningen uppfattar dom att du försöker rycka undan själva grunden för alla deras åsikter och trygghet.
   Vi säger till dem att Gud ljuger! Gud är i ett socialistiskt land samma som staten och andra auktoriteter, det vi kallar etablissemanget.
   Vi måste förstå att det tar tid och är smärtsamt att inse att Gud faktiskt ljuger och att den sanning vi fått lära oss också är lögn.
   Tyvärr har vi inte tid.

Kommentera