17 thoughts on “Glöm det, Australien kommer aldrig att bli ditt hem

  1. Marine le Pen sade detta i klartext för länge sedan. Tony Abbot sökte lösningen på alla illegala båtflyktingar som fick sätta livet till på väg till Australien. Canada har också sina metoder. Problemen går bevisligen att lösa på samma sätt i Medelhavet och samtidigt ta ifrån flyktingsmugglarna deras vidriga pengar.

    Dessutom anser jag att de signaler Sverige nu länge sänt ut som en ”humanitär stormakt” börjar skorra. Vi har tagit emot för många, vi klarar inte längre av att ge dem samma lyx som de fick för tio år sedan. De tror att de ska få villa och Volvo som deras släktingar som kom före. De säger att de vill ha ett bra arbete men med sporadiska tidpunkter i en byskola ett par år plus ingen svenska, matchar de inte den svenska arbetsmarknadens krav. Sen har det kommit så många att systemet inte hinner med det har blivit en ”propp” och de sitter kvar på någon förläggning.

    Är det inte dags att verkligen ärligt förklara vad de kan förvänta sig?

    • Hade registrerat mig som medlem men ville veta hur deras policy ser ut med familjeplanering och preventiva åtgärder för att inte ha fler barn än vad de människor som de hjälper, kan klara av att ta hand om.
      Ringde och fick till svar att det var inte en fråga som de ”hade på sitt bord”, det var inte så de jobbade, det blev för min del ett snabbt avslut som medlem. Enligt min uppfattning var deras svar syniskt både mot kvinnorna och barnen.

    • ÅMÅL
      De har istället för att ”stänga dammluckorna”, öppnat de för fullt och nu går de inte längre att stänga.
      Vänsterpolitik är förödande för ett samhälle, någon konservativ politik med inflytande verkar avlägset ledsamt nog.

    • Kan det möjligen vara så ÅMÅL, att Den svenska härskarklassen har som syfte med importen av muslimer att dessa nytillkomna skall börja gallra våra andra bidragsförsörjda, som zigenare t.ex.?

  2. Australien är tydliga och för en tuff SIGNALPOLITIK! Nu kommer det ”män” från Afrika från Libyen, Europa välkomnar dessa personer trots att de saknar ID handlingar, många av dem är skickade till EU av Islamiska Staten för att begå jihad i Allahs=SATAN och pedofilen och massmördaren Muhammeds namn!
    VI BORDE FÖLJA AUSTRALIENS EXEMPEL…MEN 87:AN VILL HA TERRORATTENTAT HÄR, DET KOMMER SNART TROR JAG!!!

    • Ja det stämmer det kommer att bli här i europa och i världen krig på grund av muslimer och isis islam religion terrorister muslimer imamer kuranen isis medlem. Utan de kommer att attackera kristna tron och judar och svenska folket sverige och europa och världen

  3. ”Men detta är sju klövern mål att störta Sverige.
    Invandringen kostar 6 000 000 000, muslimer kostar 72 000 0000 0000. Sverige har en befolkning som är förståndshandikappade idioter och kan inte ta vara på sig själv = SVENSARNA ÄR MENTALT HANDIKAPPADE, helt otroligt att detta kan fortsätta som det gör”

KommenteraAvbryt svar