Ultima Thule kommer tillbaka. Det 30-åriga kriget börjar igen

En lördag i juli 2012 gjorde det nationalistiska bandet Ultima Thule sin sista spelning. De sammanfattande med parollen ”Det 30-åriga kriget”. Ett krig mot etablissemanget som kallade dem nazister, rasister och mycket annat.

I november 1993 bekände bandet att deras första singel, som gavs ut 1986, sponsrades av den öppet rasistiska kampanjorganisationen BSS, Bevara Sverige Svenskt, detta för att ingen annan stöttade dem i början, då tog hela musikbranschen ögonblickligen avstånd från dem. Bert Karlsson rev skivkontraktet och multinationella EMI slutade distribuera deras album. Sedan dess har de opererat på underjordisk nivå och gett ut många av sina skivor på egen hand.

Ultima Thules kommersiella genomslag var stort så är deras ideologiska avtryck kolossalt. Det är tveksamt om något svenskt band haft en sådan radikal inverkan på sin samtid, men de var och är inga rasister, däremot nationalister och det är en jävla skillnad.

-Pettersson kan avslöja att bandets kamp inte är över, grabbarna kommer igen och släpper en ny skiva i slutet av november 2015, då det blir ett rejält tvådagars releaseparty.

Här kommer ett smakprov ur den nya skivan…

…och den gamla Fattig bonddräng…

…sedan säger Pettersson och Ultima Thule godnatt med Sveriges Nationalsång.

Ultima Thule (latin för yttersta/nordligaste Thule, yttersta gränsen) var en svensk vikingarockgrupp med ursprung i Oxelösund och Nyköping. För Fäderneslandet är Ultima Thules mest sålda skiva och har sålt platina med över 100 000 sålda exemplar.

15 april 2012 meddelade gruppen via sin webbplats att man kommer upphöra att spela in nya skivor. Dessutom kommer man även sluta ge spelningar och dylikt. Sista albumet ”Det 30-åriga kriget” släpptes som ett slut på gruppens karriär.

Gruppen gjorde sin sista spelning 28 juli 2012 och avslutade därefter sin verksamhet, men nu har de alltså ändrat sig. Välkomna tillbaka.

11 thoughts on “Ultima Thule kommer tillbaka. Det 30-åriga kriget börjar igen

  1. kan bara vänta på skivan då jag anser det vara min rätt att sponsra vänner och då jag en gång i tiden höll på med musik iof inte denna typ

  2. Men detta är sju klövern mål att störta Sverige.
    Invandringen kostar 6 000 000 000, muslimer kostar 72 000 0000 0000. Sverige har en befolkning som är förståndshandikappade idioter och kan inte ta vara på sig själv = SVENSARNA ÄR MENTALT HANDIKAPPADE, helt otroligt att detta kan fortsätta som det gör

  3. Mitt absoluta favoritband genom tiderna!

    PK-hetsen och hatet mot allt det Svenska lyckas aldrig riktigt ta död på den musikaliska fosterlandskärleken.
    U.T. har bara duckat under mobbningen, kulturmarxismen och Svenskhatet, och bidat sin tid genom att under några år byta namn till ”Hotrod Frankie”:
    https://www.youtube.com/watch?v=jHRgD5DXX70&list=PL9ED65A3F521E1FC5&index=1
    Välkomna tillbaka U.T.!

    Jag bjuda här på ytterligare glada nyheter 😉
    Tillförlitliga källor skvallrade för mig i dag om att Jan Helins stadsdel, Bromma, just nu drabbas av en inbrottsvåg, och att gärningsmännen, enligt polisen, härstammar från Baltikum.
    Polisens hemsida ger ingen information.

    Jan Helin, Aftonbladet:
    Öppna nu Ditt hem för ”Olika” brottslingar, egen medicin smakar förhoppningsvis riktigt beskt.
    Adress: Storskogsvägen 38, Postnummer: 167 65
    Postort: det etniskt rensade Bromma, av områdets 2 517 invånare (2009) har 233 utländsk bakgrund. Från Afrika: 0. Från Sydamerika: 0. Från Asien: 27. Resten kommer från Norden, EU-området och Nordamerika.

    Om nu Helin har svårt att somna efter U.T:s återuppståndelse och masskulturens inbrytning på hans egen bakgård, så bjuder jag på godnattmusik:

  4. En liten textrad från gruppen Pendragon och deras låt This Green And Pleasant Land.

    Hårda och desperata ord från ett England man inte längre känner igen. Där muslimer våldtar tusentals vita tonårstjejer och kräver lydnad enligt koranen. Landet jag varit i så många gånger och älskat, vill jag ej längre återvända till 🙁

    ”It’s not legal to say what I think anymore
    Cos I don’t believe in sharia law
    But I can honestly say we’ve pissed it up the wall
    Can we please stop all this madness before it’s too late”

KommenteraAvbryt svar