Moské i Eskilstuna hade fem miljoner i skulder hos kronofogden

ISLAM. På Arab nyheter framgår via googleöversättning att en moské i Eskilstuna i veckan fått bidrag från någon i Saudiarabien på drygt 5 miljoner för att täcka skulder till Kronofogden så moskén ej skulle behöva säljas av Kronofogden. 

-Pettersson undrar om det inte luktar bränt om detta???

2015-04-19_1732

Nedanstående är artikeln som är på arabiska i original översatt med Google. Inget ändrat eller tillagt. Kan någon arabiska så tar vi gärna emot en översättning.

Arabisk-Nyheter Stockholm

En uttalande från förtroenderåd för att stoppa nya Ascalstona kris som stora staden moské har lösts och tas bort från listan över inkasso institution (Alkronfogdn) denna dag

Han sade rådets uttalande att han betalat de belopp som berörs att stoppa visningen av moskén på auktion, som uppgår till 607 000 kronor utöver vad Azidan fem miljoner svenska kronor.

Uttalandet betonade om överföring av $ värde som följer av den skuld till banken på $ 5.539.787 kronor kommer in i bankkonto den 16 april av den här månaden som det är skrivet Ali kom konverterade belopp – i bilden Aalah- från en av de välgörare som inte vill identifieras som anses vad han hade det är i vägen för Allah den Allsmäktige.

Texten till uttalandet från förtroenderåd stopp Ascalstona:

Guds namn, den barmhärtige

Uttalande från förtroenderåd Ascalstona moské

Förtydligande om den senaste utvecklingen inom ämnet Ascalstona moskén, som presenterades till salu

Prisad vare Gud, den som är rättfärdig och hans nåd Pfadilh passform om tillgångarna som kung inte tog pojken inte hade en partner i King och skapade allt ett erkännande förmåga och efter,

Efter krisen, vilket cirkulerat i medierna, särskilt den elektroniska Arab News svenska tidningen Arab Nyheter har ingripit för att följa upp frågan med hjälp av den allsmäktige guden Saúlinh all framgång och Gud förbjude All godhet ur krisen, beröm av Gud enligt följande:

Besökt Chkpl ny styrelse består av följande bröder namnen: Khalid Sheikh Mazhar Ali Saad och Mr. Khaled Awad och Sheikh Abdel Nasser Club och Sheikh Riaz Sheikh Jassim Aldohan och intellektuella Hamad ”Almscowa.”

Utbetalningen av det belopp som betalats av effekterna av displayen för att stoppa moskén på auktion på $ 607.000 kronor.

Betalningen av beloppet av effekterna av banklån av $ 5539787 kronor.

Detta fortskrider förtroenderåd stopp Ascalstona uppriktiga tack och tacksamhet till bröderna värderade välgörare Saudiarabien, må Gud ge dem bra och som har betalat hela beloppet för att lösa denna kris och vägrade att namnges och ville inte ställa för betalning av något villkor endast att moratoriet är ett moratorium Gud den Allsmäktige nytta muslimer och baseras på ringa till Gud den Allsmäktige.

Vi meddelar också att styrelsen för framtiden kommer att vara, om Gud vill, underhållsarbete för två ventilation, uppvärmning och expansion av vissa byggnader och kostnaderna kopplade till moskén med en licens för att bli licensierad för användning. Kommer att vara tillkännagivandet av kostnaderna för dessa åtgärder, och för att ge goda människor med den information som krävs för att slutföra arbetet, och beloppen i sin tid, om Gud vill, en donation till frågan om slutförandet av de två alternativen:

Först: att anta är den del som vill donera den och gör sitt eget eller på uppdrag av upphandlande med företag och betala de kostnader själv till dem.

Andra: att anställa moskén genom styrelse med underhållsföretag och givaren att ersätta rättegångskostnaderna via den officiella hänsyn till moskén och inte av individer, och får en kopia av de officiella kvitton på betalning.

Gud välsigne Stilla dit antingen sätt

23 thoughts on “Moské i Eskilstuna hade fem miljoner i skulder hos kronofogden

 1. Tro mig, det du skriver här är bara toppen av ett isberg. Behövs fakta så vet jag var sån finns.

 2. Dags att kärleksbomba moskén i Eskilstuna…..igen.

  Nu har de inga pengar. ”Stackarna”.

 3. Är inte detta ett fall för skattemyndigheten? Kan man överföra pengar från utlandet till Sverige på det här sättet utan att att skatt betalas. Här bör definitivt en prövning anmälan ske till Skatteverket.

 4. Var det inte den där Musa som sa att församlingen hade flera vittnen på att någon slängt in en flaska brännbart genom fönstret?

  Det var nog meningen till ett försäkringsbedrägeri och kanske en massa pengar från DO för diskriminering.

  Funderar över hur de kunde dra på sig så mycket skulder hos Kronofogden utan att någon polis eller journalist upptäckte detta?

  De kanske hade en dyr imam? Från muslimska friskolor vet vi att de plockar ut stora pengar till sig själv.

 5. Kan inte påstå att jag är särskilt överraskad..denna historien blir bara bättre och bättre!

 6. Jag kräver att Saudiarabien stoppar sitt stöd till moskéer utomlands, om inte kommer jag att kräva att kristna och judiska församlingar kan med samma belopp investera i församlingar och byggnader i Saudiarabien.

 7. Polisen och de korkade idioterna i regeringen måste få reda på det. Se om någon bekant känner folk som känner folk – så att Pettersson får en översättning.

 8. Att döma av texten kom pengarna direkt från den arabiska himmeln`s härskare Allan….Hans namn och ”barmhärtighet”,nämns i varje mening !

 9. Dom dönickar i den Svenska regering som var tidigt
  ute och beskyllde rasister för branden, dom borde
  be om ursäkt för detta! Men till detta är dom alldeles
  för korkade, Muslimska rövslickare som dom är!

Kommentera