Dagens huvudnyhet

En stor muhammedansk ”framgång” så pass stor att till och med PK organet Dagens Nyheter tar upp den, man nämner tillochmed Islam i sammanhanget.

28 kristna mördade av entusiastiska muslimer. Det hela tilldrar sig på två olika platser i Libyen.

Eder FjärranÖsternRedaktör undrar: När kommer Svenska media att börja granska den muhammedanska läran?

Om Israeliska poliser råkar skada en stenkastande palestinier kan Svenska PK media göra det till en huvudnyhet i flera dagar.

När muslimerna hackar huvuden och mördar folk bara för att dom är kristna blir det iregel inte ens en notis!

När får vi se PK media ta upp ämnen som:

Hur kommer det sig att så många muslimer från Sverige åker ned till Syrien och Irak för att mörda och våldta?

Är nackskott verkligen en ersättning för den av Muhammed rekommenderade steningen?

Skall inte huvudet avskiljas med ett hugg av ett svärd? Eller är det sätt som visas på denna video att anse som ”fredligt och humant”?

Varför är ledande muslimer så tysta om de barbarier som utförs i islams namn? Är det för att barbariet föreskrivs i koranen?

Varför protesterat inte Svenska kyrkan med ärkebiskopen i spetsen mot muslimernas behandling av den kristna minoriteten i Mellanöstern?

Videon kan även ses HÄR

 

20 thoughts on “Dagens huvudnyhet

 1. Ni som har kommenterat här nere. Först lär er islam religion sedan prata, ingen av er kan religionen bara ni babblar här. Först Dash är gäng de skådespelare inte Islam religion.

 2. Profet Muhammed har levde med judar och Kristindom. Och profet Muhammed har kommit till fred. Profet Muhammeds farbröder några av de var inte muslimer och har profet Muhammad levde med de. Idag kommer Dash och vill lära oss att hugga hals. Det religion som Dash har inte profet Muhammed religion aldrig.

  • Ni som har kommenterat här nere. Först lär er islam religion sedan prata, ingen av er kan religionen bara ni babblar här. Först Dash är gäng de skådespelare inte Islam religion.

  • Vad har du att säga om dina muslimska mördarkompisar i IS då?

   Blir de bara värre och värre också?

  • Titta pa videon Albin! Om du inte blir berörd av innehallet och inte inser att detta utspelas pa tusentals människor i din Kultur/religion är du lika mörk invändigt än utvändigt. Du är en människa som är mycket ondare än de som ventillerar sina asikter i kommentarsfältet.Du bär med dig mer hat som de du försöker bemöta med dina ynkliga kommentarer………..

 3. D.N. har en liten artikel om det inträffade och den är sanningsenlig och beskriver dessa muslimers grymma slakt av människor, de borde inse faran med att skriva så pass litet om detta, det handlar om så oerhört mycket, vår demokrati och våra mänskliga rättigheter står på spel och är allvarligt hotade av dessa mördare och gangsters helt utan etik och moral och framförallt SAMVETE….
  Svensk media ska SKÄMMAS….! Det är detsamma som att man inte skulle skriva om nazismen och rasismen, vilket de gärna gör….De bör se filmerna och fundera över detta allvarliga hot!
  Det är dags att ta upp kampen mot ONDSKAN och SATAN i människoskepnader….Som någon skrev på youtube….

  ”They are demons! They enjoy killing people like their father SATAN! Sadistic, bloodthirsty demons!”

  • Tillägg: SVT och övrig massmedia bör titta på filmen/slakten och därefter söka upp de slaktade/mördades familjer i Egypten , föräldrar, syskon och deras ev. barn….- gör intervjuer, trösta, hjälp dem på de sätt ni kan….

 4. SATAN=allah och pedofilen och massmördaren Muhammed är hans budbärare!
  Muhammed=Son of Satan!
  Islam är INTE en religion utan en IDEOLOGI från HELVETET!! Det bevisar deras mördande klart och tydligt!

 5. Jag har följt den politiska utvecklingen i Sverige i 35 år. Jag är inte förvånad när jag ser vad som händer och jag tror inte heller att det kommer en drastisk förändring innan vi inte ser samma scener: blodet flyter i Östersjön, halshuggna ligger vid badstranden i Falsterbo eller varför inte i Askims hamn. Är det överdrivet? Kanske……Men mina analyser från 80-talet har slagit in så träffsäkert att jag tycker själv att det är otäckt……..

  • SKRÄMMANDE att denna ideologi tillåts i vårt samhälle och att de kan ställa krav, exempelvis inte ta en läkare i hand, kräva att fläskkött inte serveras i våra kyrkor, et cetera. De tillåts predika som imamen i exemplet från Köpenhamn och uppmana till mord och slakt på judar, trots att det som jämförelse är förbjudet att förneka förintelsen, då är det fängelsestraff. Imamen från Köpenhamn som hänvisar till Allah och Muhammed för att rättfärdiga uppror och mord skulle naturligtvis omhändertas av polisen och dömas till ett hårt fängelsestraff samt livstids utvisning.
   Klockan är fem i tolv nu, vi i Europa måste stoppa all muslimsk invandring, vi MÅSTE SÄTTA NER FÖTTERNA FORT OCH HÅRT!! VI ÄR NU VARNADE!!
   Tyvärr verkar inte Sveriges politiker förstå allvaret när de stillatigande ser på när 500 IS mördare reser mellan Syrien och Sverige utan att vi vidtar några åtgärder.
   Nu är det hög tid att den sovande 87:an väcks ur sin dvala och inser allvaret och stödjer PEGIDA och SD!

   • Rättelse, – det ska naturligtvis vara att muslimerna kunnat ställa krav på bl.a skolmaten att inte de ska servera fläskkött….et cetera…VI MÅSTE SÄTTA NER BÄGGE FÖTTERNA FORT OCH HÅRT NU!!

 6. Kristenheten är död! Antikrist övertar kyrkan, det är snart slut på Sverige på alla sätt.

 7. Fridolin som tar regeringsplanet när han skall köpa kvällstidning bör istället resa ned till Libyen och tala sina muslimska mördarkompisar till rätta.

  Men till det krävs en karl. Och det är INTE Fridolin!

  Att hans obehagliga muslimska mördarkollega med den obehagliga blicken mehmet kaplan är ombord utgår jag ifrån.

  En ond man!
  http://s29.postimg.org/5tk1qaj3r/mehmetstoryn.jpg

   • Kaplan ser ond ut och ond som vilken Islamist som helst. Men helt ärligt hur onda de är som släppte in honom i maktens korridorer?

   • Ondskan har fått ett ansikte och ett eget part, Islamiska Miljöpartiet.

Kommentera