Regeringens spioner gömmer sig när dom får frågor


GRANSKNING SVERIGE. Det, av Socialdemokraterna sponsrade twitternätverket ”interasistmen”, ansåg sig ha ”granskat” Granskning Sverige, när man återgav och försökte skandalisera olika fakta som vi lyckats avslöja under året. Enligt ”interasistmen” drar Granskning Sverige ”ibland åt det riktigt obehagliga hållet”

Socialdemokraternas underrättelsetjänst Expo och deras toppnamn Alexander Bengtsson och Jonathan Lehman twittrade att Granskning Sverige var ”rasister”.

Vi ringde båda dessa herrar, som med sina direktörsliknande löner, förföljer skattebetalarna, för skattebetalarnas pengar för at fråga vilken ras som kan utsättas för rasism om det inte finns några raser? Ingen av samtalen varade längre än 10 sekunder. Trots öppet stöd från den socialdemokratiska regeringen, vågade ingen ens svara på en enda fråga.

Detta visar vad kulturmarxister, kommunister och socialdemokrater fruktar mest av allt. Ett svenskt folk, som med sina kameror, diktafoner och telefoner, ställer frågor. De icke rumsrena svar som kommer från etablissemanget tål helt enkelt inte dagens ljus. Precis som trollen spricker i dagsljus, rämnar fasaden när kamerorna riktas mot kameramännen.


8 responses to “Regeringens spioner gömmer sig när dom får frågor

 • Grune

  Jag överväger att anmäla Sveriges regering för rasism och diskriminering av folkgrupp. Dom gör allt som står i deras makt att diskriminera Svenskarna och fråntaga Sverige sin rätt som suverän stat. Detta är ett brott mot mänskligheten.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Som slitstark ”arbetarkille” är det så jävla pinsamt, att se all skit dessa ”egotrippade” medarbetare på Expo, IRM, RG m.fl. producerar och basunerar ut.

  De har ingen som helst förankring eller anknytning till den riktiga ”arbetarklassen”.

  Den som påstår det, är en stor hycklare och vet inte vad solidaritet innebär.

  Så jag säger bara till Expo, IRM och RG. Lägg ner nu.

  Ni är inga BRA företrädare för oss i arbetarklassen.

  Både jag och många andra jag känner, som har slitit hårt i låglöneyrken, i många år, känner definitivt inte någon som helst samhörighet med er.

  Dessutom är ni såg fega att ni inte ens vågar ta en diskussion med era påstådda ”rasistiska” fiender.

  Det finns riktiga mesar i fågelvärlden.

  Sedan finns det ”falskskyltade mesar” bland oss i människosläktet.

  Gilla

 • Grune

  Dom svarar inte på dessa frågor bara för att dom lagt ner så mycket tid på att hitta på allt skitsnack så dom glömde bort örsvaret av det.
  Dom viste ju innan dom lade fram sina åsikter att vartenda ord dom sa var lögn och förbannad dikt och borde dom ju också hitta på ännu fler lögner till försvar för sina påståenden, men det var dom inte kapabla till.

  Gilla

 • Varg i Veum

  Det är ett känt fenomen att vänstermänniskor blir skrämda när man utmanar deras föreställningar om rasism, när man försöker ta reda på om de ens förstår innebörden.

  Jag hade liknande erfarenhet när jag granskade representanten för vänsterextrema ”researchgruppen” Martin Fredriksson och bad honom motivera varför de ansåg att min blogg var ”rasistisk” efter att de gjort en sida där de publicerade ”rasistiska hemsidor”

  När jag, under mitt nick Vart i Veum via mail konfronterade honom så skyllde han först på att han skulle gå på julledighet men skulle gärna berätta för mig efter jul och nyårshelgen.

  Så jag kontaktade honom igen efter helgerna men då ursäktade han sig med att han inte pratade med personer som var anonyma. Så man kan inte vara helt säkra på att såna som upplever sig själva som ”antirasister” vet vad de pratar om och förmodligen bara uttrycker känslor.

  Gilla

 • jockfall

  Islam är djävulens anhängare.

  Gilla

 • Anders

  Fy fan vilka äckliga förbannades kräkpulver

  Gilla

 • Kalle Andersson

  SOCIALDEMOKRATERNA och EXPO = S K U M T! Granskning Sverige gör ett mycket bra arbete, lyssnade på bandet, Y N K E D O M att inte kunna svara på några frågor: S K I T S T Ö V L A R!!

  Gilla

 • grregory

  Undrar vem som drar åt det ”obehagliga” nör dom själva skyddar och försöker skönmåla islam och dess följare..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: