Den miljövänliga regeringen flög kort

Bara under de senaste månaderna har regeringsplanet beordrats ut vid sex tillfällen för att flyga ministrar i den röd/gröna regeringen mellan Arlanda och Bromma.

Både socialdemokrater och miljöpartister har utnyttjat detta och bland de ministrar som nämns finns Stefan Löfven och Gustav Fridolin. Locket ligger för närvarande på, men Stefan Löfvens pressekreterare lovar att återkomma under dagen. Det finns därför skäl att uppdatera inlägget så småningom.

Förutom att kostnaden för dessa resor på 41 kilometer säkerligen är betydligt högre än med taxi eller privatbil, så har cirka 5 ton koldioxid släppts ut vid de aktuella tillfällena.

Här talar vi om ministrar i en miljömedveten regering som dessutom vill lägga ned Bromma.

Källa: SVT

11 thoughts on “Den miljövänliga regeringen flög kort

  1. Stefan o Gustav med huvudet placerat i stand by läge, under armen. Vad annat kan vi vänta oss eller i alla fall dom som trodde på idioterna under valdagen. De är ju för fan näst intill cykelavstånd.

  2. Den finns säkert rätt man / kvinna som har kraft och vilja nog att ge dem samma resa på ett betydligt miljövänligare och billigare sätt. Med en spark i röven !

  3. Detta visar än en gång vilka vidriga hycklare dessa idioter är. Speciellt MP att lära andra hur man ska göra och hitta på nya skatter och pålagor. Men dom själva kan ju göra som dom vill köra miljöfarliga bilar använda förbjuden båtfärg flyga några mil etc listan kan nog göras längre. Bra att sånt här beteende kommer fram.

KommenteraAvbryt svar