Vad är det som händer på Jukeboxen idag. *Uppdaterat!


Idag den 26 januari 2016 har den Brittisk/Australiska popgruppen BeeGees passerat CCR med minst 2 visningar och hoppat in på listans femteplats från ingenting. Det inlägget la jag in från ca 18 – 1830 igår, så det finns då tid att dra ifrån något ytterligare för The BeeGees.

 CCR Cleerens Clearwater Rivivel´s var tidigare bästa nykomling med 346 v första dagen på listan. DE gjorde ett skutt från ingenstans upp till tredjeplatsen och kunde nog kännas som ett hot för de två som är före. Men CCR stannade upp en bit bakom de ledande damerna. Två bloggar har rebloggat CCR, som är det enda ni behöver skriva i sökluckan. Bra va med CCR vid så långt namn och spridning även till andra bloggar, varav en sysslar med kritik av bl.a. musik.

 Cliff Richard och hans Shadows har dundrat in med rocklåtar från 1958 – 1962. Det har gått över förväntan måste jag tillägga. Hittills har 131 visningar gjorts, och inför kvällen kommer nästan alltid några som inte har haft tid tidigare. Jag är optimist in i det sista, och detta kommer att bli två inlägg så småningom eftersom det finns så mycket mer musik som skapats under lång tid, att det skulle ha kunnat räckt till ännu fler inlägg, men två är max. Det stannade på 153 v efter 4 dagar. det gav en 22:a plats vilket verkligen inte är dåligt

Igår var det Anita Lindblom som fick en ny låt ”Cigarettes” och 5 nya visningar. Just nu har jag ännu inte ork för de sista artisterna. Men pö om pö ska jag försöka lägga till så att det blir runt 100 inlägg. Det är inte mer än 17 kvar just nu.

En av USA:s populäraste countryartister Sonny James har i tysthet avancerat något tiotal platser under den här månaden. Han är en av de populäraste av USA:s Countryartister. Han lever ännu, men har slutat att uppträda. Han har flera svårslagna rekord på Countrylistan. Kanske du också skulle gilla den artisten. Jag har planer på att göra ett till inlägg på den här mycket uppskattade artisten, om jag nu kommer igång något mer på grund av min värk. Men nu har det blivit kamp om förstaplatsen, sånt är roligt att följa.

Ge någon av artisterna på Petterssonsbloggs Jukebox en visning eller fler genom vår sökmotor. Ni måste gå in på själva  inlägget som ni hittar under inlägget om Jukeboxen. Ni måste också klicka på en låt om det ska ge någon visning hos er favorit. Jag ber om ursäkt för att jag testar i skarpt läge, men Petterssons har ju aldrig stängt, så därför får ni stå ut med mina tester. Gör ni som jag skrivit nu, så registreras också ert val av artist. De svar som tacknämligt kommit in har alla gått till Jukeboxen hittills. Men ibland måste man testa för att kunna gå vidare med sina idéer.

Uppdaterat 2015 – 04 – 16 Kl 10:50

Tyvärr funkade inte detta med flera steg. Men om ni ändå vill vara med och förändra på listan, så är det ju bara att skriva in någon av artisterna som finns på listan. En gång varje dag kan ni göra er röst hörd, men den här formen vi körde gynnar ju bara Jukeboxen, som har fått ett relativt stort antal visningar 51 stycken, och bara 3 röster har gått fram för de två första. Så det beror nog att de som toppar listan nu fått sina artistnamn tidigare än förut på sökmotorn. Jag försöker nu att ta bort många av upprepningarna av artisternas namn och ser om vi kan fortsätta som förut. Men nu får vi vara observanta med artistnamnen, så kommer visningarna rätt när ni spelar någon låt. Men istället blev det ju bra reklam för Jukeboxen, trots att vi inte prioriterar reklam på Bloggen, och att det inte var menat så från min sida. Det har varit 69 visningar ser jag, 41 igår och hittills 28 idag, dessa skulle nog nu hamnat på rätt artist. Jag såg att Pettersson hade skrivit en lista och lagt ut på Bloggen. Jag hoppas att han kan ta bort den efter Schlagerfestivalen, annars riskerar ju mitt system att falla sönder. Hittills har jag aldrig märkt att att någon artist inte kunnat sökas genom systemet.


9 responses to “Vad är det som händer på Jukeboxen idag. *Uppdaterat!

 • Olli Rein

  Du borde ha frågat Sten Broman vad han tyckte om dragspelsmusik innan han gick sta och dog.

  Gilla

 • Mr Q

  Olli R:
  Varför spelar du aldrig min älsklingslåt ? En av de få zigenarna,som själv sörjde för sitt uppehälle….

  Gilla

 • Olli Rein

  Nu har jag spelat din puddings låt och helt bra var den inte, men får väl duga på en vanlig torsdag. Är du nöjd nu? Förresten kommer inte du från gurkstan? Men som jag minns med ett helt annat alias.

  Gilla

 • eugenecork

  …närmast låten som jag åsyftade…blev du skraj vid anblicken
  av en yngre pudding, å missade därför lyssna på mitt förslag?
  Du kan väll blunda, då du lyssnar på låten, så slipper pullan
  distrahera dig i ditt vaktmästarkall…inte mitt syfte att genera
  lyssnarna, ska du veta…väll inte KDs jukebox du laddar?.,)

  Gilla

  • Olli Rein

   Jag har inget emot fruntimret eller låten, men att ens försöka muta en ämbetsman mitt i tjänsten kan endast göras vid brandbesiktningen och ska bestå av Absolut Renat Brännvin i snapsglas på fot. Nåväl starta då själv din gamla låt, men minns att beskänka mig under trevliga omständigheter.

   Gilla

 • Olli Rein

  Det är all right att du försöker påverka mig i mitt ämbetsutövande, men du kommer aldrig att kunna påverka mitt omdöme om denna kvinna.

  Gilla

 • eugenecork

  …mysterium, hur ka du ha missat denna Olli?
  …ut me Tattartjejen, in me denna pudding
  i Crown Vikken!.,)

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: