Journalist blir tillplattad av en riktig politiker

Margaret Thatcher var inte bara en brittisk premiärminister, hon var också en av de tuffaste människor som någonsin funnits. Det var inte för inte hon kallades Järnladyn. Här blir Stina Dabrowski rejält tillplattat. 

Intervjun påminner mig om Thomas Mattsson, Expressens chefredaktör som brukar dra fram att Expressen grundades den 16 november 1944 för att vara en motvikt mot nazistvänliga krafter i Sverige.

-Pettersson undrar hur tufft det var att stå upp mot nazismen i november 1944 när Hitler i praktiken redan hade förlorat?

23 thoughts on “Journalist blir tillplattad av en riktig politiker

  1. Herr Pettersson, det är tuffa tider även nu men ledningen i SD gör ett bra jobb i att försvara våra svenska värderingar.

  2. Margot Wallström yrade något om att Sverige är en suverän stat som kommer att möta respekt ute i världen!? För vad då? För att vi har världens fegaste politiker? Nåja, den nuvarande regeringen är dum och okunnig också.

  3. Bra jgarn!
    Se bara vad hände i Iran. Vänstern fick fly när Khomeini tog makten.
    Några av dessä vänstermänniskor härjar nu i Sverige

  4. En klassiker…
    En vänstermarinerad svensk journalist möter en riktigt intelligent kvinna..
    Ville inte Stina Dabrowski att Margaret Thatcher likt de andra Stina intervjuat skulle ”hoppa ”??
    Och Margaret Thatcher frågade då bara ”why”?
    och hoppade förstås inte…

      • Utan tvekan, Grune. Att vända kappan efter vinden och ta an en ny politisk färg har varit alla uppkomlingars attribut. Dessa kan inte kallas för kameleonter för en kameleont byter färg för att anpassa sig till miljön, för att kunna överleva. Tvåbenta kameleonter är däremot farliga förrädare, usla profitörer.

  5. Svenskar har alltid (jag är invandrare så hag kan säga det…) gömt sig bakom en påhittad neutralitet, slirat med alla för att slippa ta ställning och när spelet är klart, stiga fram och ta äran av det hela. OM Hitler hade vunnit, hade Sverige varit de första att hylla utgången. Helgarderat. Fegt. Ruttet.

    Då Hitler. Nu islamism.

    • Sverige har aldrig varit neutralt och är det inte idag heller. Men vi är duktiga på att låta andra göra skitjobbet. Sedan är vi ännu duktigare på att anmärka hur de andra gjorde skitjobbet åt oss.

      • Och ”STENA-Ohlsson” blev rik på kuppen…
        När det efter kriget började brännas för honom,anklagade han en av sina kaptener som den skyldige… Malmen som det hette skulle lossas i England,gick direkt till Danzig eller Stettin för lossning.
        Men inte nog därmed,efter krigsslutet fortsatte Sten Ohlsson att göra affärer,nu med DDR…Bl.a. var det hans firma,som sålde de ogenomträngliga stålnäten runt hela DDR-gränsen !För denna bedrift fick han personligen mottaga en kommunistorden,av Erich Honecker himself….

  6. Härligt att se denna intervju….Denna journalist som till skillnad mot Albin är en riktigt journalist blir satt på plats! Hon verkar impregnerad med det svenska sättet att tänka, ”alla är lika värda”, ”ingen är bättre än någon annan”, – hon drar helt fel slutsats när hon sätter likhetstecken med Hitlers mäniskosyn och tänket att Storbritannien, Frankrike, USA, Danmark, Norge var mycket bättre än det neutrala Sverige i kampen mot Hitler och nazismen.DE VAR MYCKET BÄTTRE ÄN DE SOM BARA SATT PÅ FETA ARSLET OCH VÄNDE BORT HUVUDET!
    Idag har vi nya nazister – VÄNSTERNAZISTER som vänder bort huvudet när Sverige och EU islamiseras!

    • Alias Islam osv. Norge, Frankrike och Danmark angreps, Sverige blev inte angripit, hade Sverige blivit angripit hade väl Sverige försvarat sig så gott det kunnat.
      Till saken hör att Tyskland vid detta tillfälle var en mycket mäktig nation.

    • Huvuden kommer att kapas, vänstern och böglobbyn tror fullt och fast att det är andras huvuden som ligger illa till. Ingen av dem ser hur det gick till när islam tog över styret i andra länder. Dårarna tror att det finns ett svenskt socialistiskt och feminint islam. Det kommer de säkert tro ända till de känner knivbladet mot halsen.

KommenteraAvbryt svar