Boko Haram använder barn

Den muslimska terroristorganisationen Boko Haram använder barn för sina blodiga dåd.

FN:s ansvarige för mänskliga rättigheter, Zeid Ra’ad Al Hussein, säger att det blir allt vanligare att Boko Haram använder barn i sina terrorattacker. Söndertrasade kroppar av barn har hittats vid attentatsplatser och krigszoner. Bl.a. använde de muslimska terroristerna en 14-årig flicka med ett litet spädbarn i en attack mot ett torg.

Vittnen berättar att kvinnor och unga flickor allt oftare utnyttjas som sexslavar, för tvångsarbete och kidnappade kristna tvingas konvertera till islam.

Källa: Standard News

4 thoughts on “Boko Haram använder barn

  1. Det slår en att ”karlarna” inom IS, Boko Haram m fl jihadister som uppmuntrar unga att ansluta sig skickar ut dessa som kanonmat i första ledet eller som självmordsbombare. Själva håller de sig i bakgrunden.

  2. Och i Sverige bygger vi bara fler och fler moskéer. För detta har väl inget med islam att göra, eller hur Måna Muslim.

  3. De offrar allt för islam, en ideologi som tillåter mord och bestialiska avrättningar, värre än ”nazismen”, en human ideologi i jämförelse….-kristallnatten exempelvis, de krossade judars butiksfönster….Ingen ideologi man kan försvara nazismen, den var avskyvärd….Men i tanken gör man jämförelser!
    Båda är IDELOGIER från HELVETET som uppmanar till mord på oskyldiga, den ena förbjuden den 2:a får stöd av Sveriges politikerfrälse och Expressen!

KommenteraAvbryt svar