Stäng

Mp har för stort inflytande

Det socialdemokratiska kommunalrådet i Katrineholm, Göran Dahlström, säger det många av oss tycker.

Nu vill sossarna riva upp EBO-lagstiftningen och tvinga kommunerna att ta emot flyktingar. Haveriet är nu så total, att jag personligen blir uppretad bara jag hör ordet nyanländ. Det hade kunnat bli bra, men 7-klövern vill något annat.

7 reaktioner på “Mp har för stort inflytande

  1. Var är problemet? S och M har haft det som vallöfte och jag tror inte det är några problem med att få med SD och det blir en skaplig majoritet.

  2. Åhh jag trodde MP var detsamma som mupparna i the muppet chow. Nej sanningen är den att samtliga i sju klövern vill ha lite mer spänning typ samma som pågår i Syrien just nu.

  3. Har ni märkt att folk i sju partiet som börjar bli gamla och närmar sig pensionen, helt plötsligt får sunt förnuft. Då börjar dom våga prata om verkligheten, Göran Dahlström känner att nu har han inget att förlora på att företräda väljarna.

    1. Ändå så röstade han för det rådande förhållandet. Han till och med propagerade för det i valrörelsen. Lita aldrig på en sosse, ni ser väl hur det går med alla storstilade vallöften.

    1. Höj rösträttsåldern så blir vi av med dyngan. Deras väljarbas är naiva småflickor i städerna.

  4. MP javisst men de är marginella med sina lite drygt 6 %, alla övriga i sjukklubben har inte ni någon ryggrad och dessutom ”mål i mun”, ursäkta men dessutom är väljarna också stollar de som väljer eländet i sjukklubben.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: