Stäng

Zigenare protesterar i Malmö kommunfullmäktige

INVANDRING/VÄNSTEREXTREMISM. Förbundet allt åt alla är en revolutionär autonom vänsterextrem organisation vars mål är ett samhälle organiserat efter principen: av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Idag hade de släpat med sig ett antal så kallade EU-migranter till Malmö Kommunfullmäktige där de krävde bostäder åt zigenarna och alla andra under parollen ”Det finns pengar, ta från dom rika, det är en fråga om prioriteringar!” ”Rätten till bostad ska vara villkorslös!”

Samtliga partier utom ett ville ge varierande grad av stöd till bosättarna. Endast Sverigedemokraterna sa blank nej.

Sverigedemokraterna vill som enda parti slopa allt kommunalt stöd till EU-migranterna förutom att sponsra bussresor så att de kan ta sig hem till Rumänien.

– Vi kan inte ge allt åt alla, säger kommunalrådet Magnus Olsson (SD).

-Pettersson tycker Allt åt alla ska ta bussen till Rumänien tillsammans med zigenarna och stanna där tills alla har fått bostäder på de rika zigenarnas bekostnad och kanske göra ett besök hemma hos zigenarna. Där finns det pengar.

2015-03-25_1938 2015-03-25_1936

Sydsvenskan

21 reaktioner på “Zigenare protesterar i Malmö kommunfullmäktige

 1. Vi som läser bloggen regelbundet är vana vid extremister, men analys lyser med sin frånvaro.

 2. Kommunister, övrig vänsterpöbel, islamister, naiva, feta kommunalrådskärringar, slaskmedia inkl. public service mm, har avskaffat vår demokrati, yttrandefrihet och åsiktsfrihet. Frågan är skall vi stillatigande bara acceptera eller skall vi ta till storsläggan?

 3. Vartenda öre som invandringen kostar skall tas ur Lövens privata plånbok .Då kan han ju njuta av att få tillbaka alla sköna miljarder som invandrarna kommer med och som annars skulle gå till statskassan
  Om man får tro 7-klövern så skulle han säkert göra sig en hacka på några hundra miljarder per år.
  I själva verket var det nog så att han gick back C:a 400 miljarder om året.

  1. Ursäkta att jag glömde! De pengar han skulle förlora kunde han säkert få tillbaka av ISIS eftersom han är deras största suporter i världen.

 4. I levande demokrati finns det naturligtvis organisationer av alla de olika slag. Förbundet allt åt alla, är ett av dem.

  I levande demokrati har dessutom varje enskild människa, rätten att kommentera och yttra sig över alla dessa olika organisationer.

  Till förbundet allt åt alla, några ord för er……ni behöver dem.

  Filosofen och sociologen Ernest Gellner påpekade en gång att solidaritet står i omvänd proportion till rationalitet. Ju mer vi vill visa oss solidariska med en idé, desto mindre utrymme har vi för ett kritiskt förhållningssätt till samma idé.

 5. Om nu vänstern tycker ”allt åt alla” kan de börja med att bosätta sig i lägren tillsammans med sin hitresta vänner. Lägenheter och dyl, kan sägas upp och på så vis får de mycket pengar över på sin lön som kan delas med de övriga i lägret. En vanlig svensk lön räcker till ganska många tiggare, för att inte tala om vad en politikerlön räcker till.

 6. Apropå Ta från de rika!! Det kan dom göra hemma, i Timisoara finns det hur mycket som helst.

 7. Jan Josefsson ställde en del frågor som började med ordet ”när” – men inte den enda rätta frågan i slutet av UG: ”När tänker ni ta en paus i den bestialiska massinvandring?”
  Vad skulle de två korkade ’damerna’ svarat? De skulle bara blivit hysteriska. Alla som tittat på programmet ville se det. Synd.

  1. Vi får fantisera. Särskilt svårt är det ju inte att föreställa oss reaktionen.

 8. Det är tyvärr bara att inse, Sverige är förlorat för vettiga svenskar, politikerna bakom folkutbytet har lagt in överväxel !

 9. Ursäkta språket Pettersson men följande måste få sägas:
  Jävla avundsjuka, inkompetenta, ansvarslösa, ointelligenta, förbannade kommunister och vänsterpöbel!!!

  1. Ruth Magnusson,
   Avundsjuka, ja nu har alla dessa icke attraktiva ”damer” fått makt, de ligger inte på knäna och skurar golv, de sitter med sin breda ända på sitt kommunala kontor och känner ja just makt över svenska skattebetalares pengar, förakt !

 10. Zigenare och muslimer har det gemensamt att de söker sig till de mest naiva människorna i världen. Där trycker de på alla knappar de kan hitta som ger jackpot. Grönländarna mötte också danskarna med stor entusiasm, ända tills de drabbades av syfilis, alkoholism och nedbrutna samhällsstrukturer pga av de invandrade kolonisatörerna.

  1. För att inte tala om ursprungsbefolkningen på Hawaii-öarna, som var extremt kärleksfulla. Och vad fick dom: syfilis och invasion av amerikanarna.

   1. indianerna, Kanarieöarnas Guancher, Aboriginer, Maori, listan är lång.

 11. Sverige blir kommunistigare för var dag som går. Snart förespråkar de väl allmän dekapitering av alla med mer än 10 miljoner på bankkontot + konfiskering.
  Sovjet och Lenin är ju idoler för Malme-skammen Mikael Wiehe.

 12. Malmö är bankrutt. Hade det varit ett företag hade det redan legat i graven. 4500 miljoner kronor försvinner varje år ner i detta slukhål. Att då anse att pengar finns är obegåvat. Dessa människor vill att Sverige förstörs och både inte få gå lös.

 13. Allt åt alla = inget åt någon. ”The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; the inherent virtue of socialism is the equal sharing of miseries.” (Winston Churchill)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: