Zigenare blockerar butiksentré

2015-03-22 10:53, Ofredande/förargelse, Stockholm
Bromma Blocks, Riksby

Två tiggare som sitter mitt i entrén ofredar besökare till varuhuset genom att försöka slita till sig kassar med pant som besökarna bär med sig. Tiggarna vägrar att flytta sig trots tillsägelse av personal.

Polis som kommer till platsen avlägsnar de två tiggarna till en busshållplts på Duvbovägen. Ingen av de drabbade vill göra någon anmälan.

Polisen 

10 thoughts on “Zigenare blockerar butiksentré

  1. Det bästa vore om alla Svenskar slutade handla i butiker där det sitter en tiggare utanför.
    Hur skulle det kännas att bli av med 60% av kunderna tror ni?
    Hur lång tid skulle det ta innan butiken gick i KK.

  2. Har kommit på att vill manbesöka en affär häri Sundsvall så ska man göra det efter 18:00, då har distributionsbilen kört runt och hämtat upp tiggarna

  3. Denna och liknande händelser runt om i Sverige borde innebära att SD passerar 20% inom en snar framtid! Annars är jag benägen att idiotförklara det svenska folket en gång för alla och ställa mig upp och applådera utvecklingen!

  4. Jag är så trött och less på dessa tiggare!!
    Och visst är det konstigt att mannen med käpp och haltande gång stod helt plötsligt rakt upp och sålde deras tidning Sofia när den kom!!

  5. De kommer bara att bli fräckare och fräckare. Jag har själv råkat ut för två ”attacker” när de följt efter mig ut till bilen på parkeringen. Varje gång har jag berättat för butikspersonalen och sagt att jag snart inte törs handla hos dem. De ser ut som rodnande nollor i ansiktet då och törs varken säga bu eller bä. Men jag hoppas de för det vidare till sina chefer.

    När de prejade in mig vid bilen skrek jag som en mistlur. När folk började närma sig dröp tiggarna av.

KommenteraAvbryt svar