Zigenarlägret i Malmö töms

BROTTSLIGHET. Tidigt på tisdagsmorgonen påbörjade polisen sin insats mot det illegala zigenarlägret i Malmö. Polisbussar har kört fram till lägret och polisen har satt upp kravallstaket. 

Kriminella vänsterextremister håller på att släpas bort från platsen. – Många tiotals personer har släpats i väg. Det pågår en dragkamp. Många av de boende i lägret har självmant valt att lämna området för att slippa föras bort av polisen.
– Vi jobbar nu så att Malmö stad kan komma in och göra sina åtgärder de har begärt handräckning om, säger Robert Loeffel, polisens presstalesman i region Syd.

-Bra så tycker Pettersson, men undrar varför politikerna och polisen inte har skött sitt jobb tidigare. Följ lagen och behandla alla lika.

Vi kanske ska påminna om när svenska hemlösa slog läger framför stadshuset i Malmö. Då tog det två timmar för politikerna att få bort svenskarna. Det var inte tal om att ordna alternativt boende eller domstolsbeslut innan rivning. Hatmedia brydde sig naturligtvis inte om dessa hemlösa…

14 thoughts on “Zigenarlägret i Malmö töms

  1. Persson ville ju stifta en lag mot det han kallade för social turism. Kunde vi ha undvikit zigenarläger om riksdagen röstat igenom en sådan lag?

  2. Utmärkt.
    Passa på och bura samtidigt in den där Jonas Bjärby för förargelseväckande utseende,

    • Tidigare kallade Jonas Bjärby för formaldehydskalle. Har just hittat ett lämpligt ställe för honom: Madame Tussauds Wax Cabinet – freaksavdelningen. Han är ju arbetslös, om än temporärt. Hans skyddslingar kommer tillbaka och His Ugliness följer strax i deras spår tillsammans med sina svagsinta kumpaner.

  3. Jag undrar hur många ggr per år som polisen får bära och släpa på en och samma vänsterextremist? Är det inte bättre att sätta dessa extremister i arbetsläger och låta dem avreagera sig med hårt kroppsarbete.

  4. Hur kan denna icke-fråga få så stor uppmärksamhet. Dom har olagligen och olovligen belägrat privat mark och markägaren vill inte ha dom där.

  5. Nu är det dags att ställa frågor. Varför detta inte gjorts tidigare? Enkelt.
    Media styr lagar, politik och hur vi skall tänka.
    Lagarna finns men efterföljs inte.
    Polis kodar om brott till mindre allvarliga brott, för att sedan kunna lägga undan detta som ej prioriterat.
    Inte polisens fel. Politiker som är flata och låter sig styras av några få personer från den s.k. 3:e makten.
    DAGS ATT VI TAR ÖVER DENNA MAKT OCH INTE DELAR, LÄSER, KÖPER DERAS TIDNINGAR. REAGERAR. PÅ ANNAT SÄTT GÅR DET INTE. SVT/SR SKALL BORT OCH ERSÄTTAS MED SÄNDNINGSFÖRENINGAR SOM DEM HAFT I HOLLAND I ÖVER 30 ÅR.
    Lagarna finns som sagt.
    Är det tillräckligt många så kan vi anmäla tiggarna utanför affärer för förargelseväckande beteende.
    Rikspolisen kan stoppa ALL invandring p.g.a. rikets säkerhet.
    Just nu bryter Regeringen, kommuner mot alla tänkbara lagar.
    FÖLJ LAGARNA SOM FINNS.
    Migrantlägret borde få en del att reagera, men troligtvis kommer SVT köra på med sin vanliga propaganda till svenskar som inte ser eller läser annat än pk skiten.
    Ett slag är vunnet idag, men inte kriget.

    • Du menar går på maxade bidrag för att de känner någon som kan lösa ut mer bidrag än normen och som samtidigt jobbar svart? Förmodliegn alla de som är där. Jag hade tagit deras namn och adress och mailat deras handläggare och satt en markör i det allmänna spaningsregistret på dem. Zigenarna lämnar självmant för att de vet att om de inte gör det så får de sitta i finkan och kommer att bli registrerade…blir man reggad så kan man inte stjäla den dagen ller nästa och det är därför de är här annars hade de stannat i det land de befann sig innan de dök upp här.

Kommentera