17 thoughts on “Dan Parks nya om färjevåldtäkten

 1. SKAM HATMEDIA!! Bra teckning av Dan Park, genialisk! Genialska ar INTE lognmedia som kallar brottslingarna SVENSKAR!!
  KRYP, MINDRE VARDA AN EN MASK!!!!!

 2. Åh, nu älskar jag argumentet när PK-missfoster tar argumentet “i fattigsverige emigrerade svenskar till USA” och det rättfärdigar visst gränslös invandring?
  Svenskarna enligt sanningshatarna blev försörjda av staten, okränkbara, och alltid först i kön, som tack rånade dom de äldre, sålde knark till barnen, och våldtog systematiskt de lokala kvinnorna.

 3. En av gm var ju iraknier med svensk medborgarskap och resten somalier med somaliskt medborgarskap.
  Han får rita till teckningen så att det blir rätt.

 4. Kvinnan som råkade ut för dådet lider svårt! Vårt fokus är såklart för hennes bästa. Vilket stöd behöver hon framöver? Såklart ska vi raljera över omvärldens spel, men kanske även sända en omsorgen tanke till offret? Eller vad säger ni, debattörer …? Kan vi säga nåt i detta forum, som ger henne styrka?

 5. Dan Park har kastat loss förtöjningarna.

  Ett intressant sjöfartsverk. Tut…..tut……

 6. Jaha? Och varifrån fick ni den där bilden som Dan Park tydligen ska ha gjort? Hans blogg har inget sådant inlägg i alla fall. Ingen källa uppges, som vanligt här på Petterssons blogg.

  • Nicklas Reimérti, bilden kommer från Dan Park, det står klart och tydligt att det är Dan Parks senaste och om du läser två eller tre av våra inlägg så ser du att källor är med på så gott som alla inlägg.

 7. Sanningen är så brutal då det handlar om 8 analfabeter som inte har mera iq tillsammans än storleken på sina delar!

 8. Lögnmedia pekade felaktigt ut SVENSKAR som skyldiga vilket visar på ett fegt och ansvarlöst politiskt korrekt “rävspel” och att SANNINGEN knappast prioriteras av dessa stolpskott till s.k. journalister, – jävligt YNKLIGT att peka ut svenskar….SKITSTÖVLAR är dessa politiskt korrekta tidningar…
  Dan Parks bild är kul!

Kommentera