Integrationen är ett fullständigt misslyckande. Bara en av fyra flyktingar har jobb efter tio år

INVANDRING. Efter 10 år i Danmark har bara en av fyra flykting hittat ett jobb. Det är katastrofalt. Det politiska målet för flyktingarbetet har misslyckats fullständigt. Tre av fyra flyktingar som kom till Danmark för mer än tio år sedan finns inte på arbetsmarknaden. 

Den presenterar i en analys gjord av danska arbetsgivarföreningen, DA.

Regeringen säger att siffrorna är ”skrämmande”.

– Det är katastrofalt att vi är så dåliga på att integrera flyktingar på den danska arbetsmarknaden. Vi har inte råd att överföra inkomster till den här gruppen. De danska myndigheterna har svikit säger medan DA:s VD, Jørn Neergaard Larsen.

Regeringen ser ”väldigt allvarligt” på den låga sysselsättningen bland flyktingar. Ekonomi och inrikesminister Morten Østergaard från radikalerna betecknar det som en ”undanflykt”, medan socialdemokraten sysselsättningsminister Henrik Dam Kristensen kallar det ”djupt skrämmande”.

Forskning har visat att underskottet för icke-västerländska invandrare är 16,6 miljarder per år.

-Pettersson ser att danskarna har ett underskott för icke-västerländska invandrare på 16,6 miljarder per år. Då är det svenska skyhögt högre men det törs ingen säga för vår går ju med vinst eller…

Jyllands-Posten

21 thoughts on “Integrationen är ett fullständigt misslyckande. Bara en av fyra flyktingar har jobb efter tio år

  1. Hej!
    Oavsett ”siffror” är våra valda mer intresserade av att ”vara kvar” i sina pertier och positioner än att företräda. Oavsett beräkningar och konsekvenser för samhället och de enskilda väljarna. Åsiktskorridoren är fortfarande trång, och de som ger sig in i den utan ventil, kommer att skörda ångest vad det lider. För oss övriga vanliga medborgare med sunt förnuft (men utan gut’s att handla …) innebär det lydnad men lite sprattel här o där, men inget systemoroande …
    Att påtala artikelns fakta för de folkvalda kräver ju lite av oss, inte bara spyor på denna blogg! Vem är Din folkvalde? Ring f h v t e!

  2. Britt Marie rosen jag tror de har 10887 kr i månaden plus hyra, själv har jag. 8000 kr imånaden efter att ha jobbat hela livet undrar varför ingen kan ta upp detta

  3. Våra politiker (inte ens smart AKB) kommer att lösa problemet då de vägrar erkänna det.

    För det första – massinvandringen måste bromsas. Vi har inte råd. Vi tar emot ”fel” flyktingar. De svårast drabbade har inte råd att betala flyktingsmugglarna utan blir kvar i flyktingläger under usla förhållanden i grannländerna, oftast kvinnor, barn och gamlingar. Ta emot kvotflyktingar.

    De som kommer ska endast ha TUT som omprövas efter lämplig tid. Alltså ingen anhöriginvandring om de inte kan försörja de sina.

    Somalias utrikesminister har vädjat till somalier i Sverige att komma hem. Somalia är lugnt nu och landet behöver sitt folk. Landet är rikt på naturtillgångar. Men varför ska de göra det om de lever i Sverige, har allt de behöver, kan åka hem flera månader per år på semester, skicka pengar och presenter? Utan att jobba?

  4. Vet inte om det är rätt ställe, men jag skulle vilja hur mycket en invandrare får i bidrag i månaden. Skulle tro det är mer än våra fattigpensionärer som har jobbat hela sitt liv i Sverige! Är politikerna rädda för att visa det?

    • Enligt förvaltningschef Leif Jansson i Sandviken får ett par med två barn c.a 631.000 kronor per år och c.a 2% är kvotflyktingar resterande 90% behöver inte tala om vilka dom är för politikerna.
      Kan inte länka om siffrorna -för det var borta sista jag kolla.

      • Jag vet inte hur många det är – men det är nog rätt många och speciellt kvinnor som aldrig kan komma upp i den årslönen trots att dom jobbat hela sitt liv.

        Det är något allvarligt fel på samhället idag när främlingar som ingen vet vilka dom är kan uppbära av våra skattepengar högre årsinkomst än en person som arbetar.

  5. Varför i hela friden ska en flykting integreras?
    En flykting är en individ som har flytt för sitt liv från krig och elände för att komma till en säkrare plats/land! Och han/hon skall därför ovillkorligen återvända till sitt hemland omedelbart när kriget har upphört! Därför behövs ingen som helst integration! Att integrera densamme innebär bara ytterligare kostnader för värdlandet helt i onödan, plus att det blir ännu besvärligare att bli av med honom/henne när tiden är kommen!
    MVH
    Janne

  6. När det gäller för Sverige del så hade ett misslyckande varit ett hyfsat betyg. Skall man hålla sig till verkligheten så är katastrof rätt benämning när det handlar om integationen för Sveriges del. När det gäller underskottet för invandrarna i vårt land handlar det snarare om hundratals än tiotals miljarder

    • Jag skulle tro att ett misslyckande i Sverige är detsamma som ett helt lyckat experiment, för ett sådant är det och inget annat.
      Om man tittar på kostnaderna så tycker ju 7-klövern att 300 miljarder kronor i kostnad är samma sak som en hög inkomst, så hög att Sverige inte skulle klara sig utan den utan skulle med all säkerhet gått i konkurs för länge sedan. 7-klövern består bevisligen av idioter.

  7. Det kommer att ta 20 år för en flyktinganalfabet att bli redo för arbetslivet, då har många ”skäggiga flyktingbebisar” bevisat sin verkliga ålder och kan kliva rakt in i pension.

  8. Va? Och dessa invandrare som enligt P K är en absolut
    förutsättning för att Sverige som nation ska kunna överleva?
    Alltså så ska en arbetsför invandrare kunna försörja 10 st,
    det kommer att bli svettigt för denne!

  9. Nej,det tror fan att dom inte jobbar.För det första är dom
    inte kapabla att utföra ett jobb och för det andra finns ju
    ingen orsak att jobba när det är bekvämare att leva på
    bidrag och som bisyssla utöka inkomsterna med olika former
    av kriminalitet.När dom ibland avslöjas straffas det med
    några timmars samhällstjänst.
    Dom hånskrattar åt dumsvenskarna och med all rätt.

    • Att dom inte jobbar beror på att det enda jobb dom skulle klara av är att bli politiker, då behövs nämligen inga kvalifikationer som helst, uto att man skall vara duktig på att ljuga och att vara duktig kriminell. Det skulle vilken islamist som helst klara med bravur.

  10. De som fredrik benämner förståndshandikappade idioterna som inte kan ta vara på sig själv – de vill inte att folk skall arbeta. De anser staten kan betala. Staten har obegränsat med pengar. Ja sju klövern t om stal Svenska folkets pensions kassa som göran persson sa. Ja jo när Svenska folket upptäcker stölden kommer de bli mycket mycket arga. Vad göran persson inte visste det är att 87% av Svenska folket är förståndshandikappade idioter och kan inte ta vara på sig själv. Varför arbeta när man kan få bidrag tredubbelt vad en svensk kan få? Bättre ha hobby som råna våldta mörda, det är de nyas hobby. Inte ens sjuan har förstått vad som håller på att hända. Bidrag till alla Mjao men inget till Svenska folket.

    • Svitsaren kan dra vilka slutsatser som helst för han har inget förstånd och ta hänsyn till. Det är också därför de anser att flertalet av de som kommer hit som oftast saknar skolgång är är en tillgång. Så resonerar bara personer med låg verklighetsförankring. Mona Muslim är även hon ett lysande exempel med 0 i verkligheten. Det finns ettor och nollor och flertalet av våra styrande tycks tillhöra nollorna.

      • Jag har ett barnbarnsbarn som bara är några månader gammalt men har redan ett IQ som är högre än hela 87-klubben tillsammans.

KommenteraAvbryt svar