Invandringskulten håller Sverigedag

Drygt ett tusen Nya Moderater, av nationalekonomen Tino Sanandaji kallad “invandringskulten”, samlas i dag till Sverigedag i Kista. Där avhandlas de sex politiska områdena ekonomi, välfärd, arbetsliv, säkerhetspolitik, trygghet och integration.

I anslutning till en kort artikel om detta på Avpixlat skriver signaturen Nyaste Moderaten följande allegori/parodi i form av en kommentar.
—-
”Välkomna till vår Sverigedag! Kom ihåg att det här territoriet hette Sverige långt innan Sverigedemokraterna fanns. De har minsann ingen ensamrätt på det. Vi tänker köpa loss varumärket så fort vi får sälja ut lite flera statliga företag.

Låt oss börja med dagordningen

Sura 1:1 Namnbyte.
– Under vår förre stora Ledare Kajser Fredrik blev vi ett folkligt parti, och han blev ”Förrädrik” med hela folket. Nu tar vi nästa steg i den riktningen och byter namn till Folkmorderaterna.

Sura 2:1 Vårt mål
– Som det reaktionära, men folkliga, parti vi är, kommer vi inte att ändra på det koncept som har varit så framgångsrikt hittills, folkutbytet, kulturens och välfärdens nedmontering. Målet står fast, Sverige ska bli en jordplätt dit vem som helst kan komma och göra och kräva vad som faller en in, från hela jorden. Hela jordklotet, och på sikt hela universum, ska bli som vi Folkmorderater, en enda stor, lycklig familj, med pengar på banken och tjänstefolk som sköter skitjobbet.

Sura 2:2 Våra urkunder
– För att kunna genomföra detta, fortsätter vi bara att hålla fast vid Den Store Ledarens manual; Det sovande folket, som vi nu kallar Morderat-Koranen

Sura 3:1 Det politiska språket
– Det är ett ständigt tjat om massinvandring i det här territoriet. Man blir faktiskt skittrött på det. Vi fortsätter traditionen (vi håller hårt på traditioner) med att inte tala om ”elefanten i rummet” – har alla fått varsitt par av glasögonen med elefantfilter? bra – vi kör alltså på med ”öppenhet”, ”generös flyktingpolitik” och ”öppna hjärtan”. Det verkar som om tillräckligt många väljare är så korkade att de går på skiten.

– Som vi hör i ljudklippet ovan så säger en av våra nya svenskar som är M-politiker i Skåne: ”Vi är ett stort parti med tjockt i tak, och när jag kom schit till Sveerje var det viktigaste att lära mig schveenska snabbt”. Där ser man.

Sura 3:2 Våra verktyg
– Vi vet att spadar aldrig får benämnas spadar, och att vi inte får kalla folk vad de är, men vi Folkmorderater, monarkister och konservativa som somliga tror att vi fortfarande är, kommer att säga ”morianer” om dem, de där som kommer från MENA. Det dög åt kungarna förr så det duger åt oss. De hade också sina rasifierade tjänsteandar. Vad morianerna tycker …, tja.. Det lär vi få veta från DO.

Sura 4:1 Feminismen – könsbytet
– Vår Store Ledare, den omnipotente, all- och förutseende Kajser Fredrik, vars ande vi idag känner närvaron av, införde i vårt parti kvinnlig tronföljd, precis som Kungahuset, och säkrade därmed partiets hädangång inom snar framtid. Dessutom säkerställde han tronen.., förlåt statsministerposten åt mig 2018, när fjällbonden från Örnsköldsviksfjället har värmt sätet åt mig i fyra år. Under tiden hinner jag gå färdigt min kurs i geografi hos ABF.

– Snart har vi bytt ut alla vita, hetero- och homosexuella svenska män i partitopparna i Globalliansen. Det kommer att underlätta arbetet med förstörelsen av Sverige under mand…, förlåt kvinndatperioden. Det kommer att gå fort utför nu. Som att åka rutschkana. Kittlar i magen liksom. Spännande, som Ledaren brukade säga. Man vet aldrig hur det slutar.

Sura 5:1 Retoriken
– Nu har vi så många oanställningsbara och ointegrerbara utlänningar här så vi lugnt kan fortsätta med mantrat ”jobben, jobben, jobben”. Vi kommer aldrig någonsin att kunna sysselsätta en bråkdel av dem. Vi kommer alla att kunna anställa morianer, (ja det är vår nya benämning på de rasifierade) för privat bruk för en liten peng, även den gärna ”rasifierad”. Hem och hushåll, trädgårdsskötsel, barnpassning, poolrensning, och biltvätt. Privatchaufför med uniform! Smaka på den!

Sura 6:1 Ekonomin
– Nu när vi har lyckats stänga ute SD från allt inflytande och försäkrat oss om mediernas, polisens och domstolarnas samarbete med smutskastningen och stigmatisering av dem som börjar yra om ekonomi, så kör vi bara på med hästsvansekonomiska floskler; ”ordning och reda i statens finanser”. De sväljer det gång på gång. Undrar om de är dumma på riktigt, väljarna?

Sura 7:1 Färdriktningen
– Ledaren lade om kursen för partiet mot det håll varifrån de flesta lyckosamma folkmorden har ägt rum, nämligen Vänster, allt så V. I Sverige har vi ju sedan länge ett V light som kalla sig S. I sann svensk kompromissanda så styr vi nu mittemellan V och S. Och som nu ser på kompassen här – har alla fått varsin kompass?, bra – så motsvarar den kursen, SV, 225 grader sydväst.

På de nya Morderatkompasser som vi nu har beställt, kommer kompassnålen att vara fixerad på 225 grader, men istället för SV kommer det att stå MP, ett parti som Ledaren hade ett innerligt gott samarbete med! Ni hajar va? Det är ditåt vi ska!

Och till sist, vi har märkt, att i samma takt som Sverige går utför, så går M samma väg. Vi börjar undra om folk inte förstår hur lyckliga de faktiskt är.

Hur som helst, vi behöver flera väljare, och vi tar emot vem som helst. Nolltolerans och sån’t strunt har vi inte råd med. Här har vi ett exempel.

”Politiker jagade bort polis med motorsåg

En 38-årig moderat politiker från Härryda kommun dömdes på fredagen till villkorlig dom. Händelserna utspelade sig i december och slutade med att mannen sköts i huvudet av polis

Politikern kommer inte att uteslutas ur partiet.”

Skjuten i huvudet and still member, men vem bryr sig? Vem behöver huvud i Folkmorderaterna? Allt är ju redan färdigtänkt av Den Store Ledaren.” Referens till Motorsågsmassakern i Expressen
—-
– Nostradamus_i_norr tackar för en helt fantastisk parodi och undrar samtidigt om det är känt om Abdirizak Waberi har deltagit i utformningen av (M)uslimpartiets nya partiprogram. En randanmärkning är att de längsta surorna, i likhet med i koranen, borde ha placerats först (tidebönen salat undantagen). Det är emellertid att betrakta som en petitess hos ett i övrigt så utomordentligt väl utformat partiprogram.

5 thoughts on “Invandringskulten håller Sverigedag

  1. Visst är det fantastiskt, en felparkering i fem minuter i
    Svedskistan kostar en tusenlapp? Men att medvetet
    förstöra ett land, som den store gurun gjort, det kostar
    inget, det är bara att tömma skrivbordslådan och gå
    därifrån utan att ta något som helst ansvar för dom brott
    han åsamkat sitt eget folk, tvärtom kan han sitta och bre
    ut sig i TV studion, och mala om att han ska ge ut en bok?
    Fantastiskt, ju större brott , så blir han hyllad som om han
    gjort något fantastiskt för landet, istället för att sitta i fängelse?
    Undrar om boken kommer att handla om hur nedmonteringen
    av ett utvecklat land som omvandlas till en bakåtsträvande
    laglös, kvinnoförtryckande, homofobisk,åsiktsförtryckande
    randstat på väg tillbaks till Medeltidens mörker,där straffen
    utdöms direkt på gatan av inavlade figurer som inte borde
    blandas med normala människor med en utvecklad hjärna?
    Man får väl i så fall hoppas på att dessa individer inte skiljer
    på vanligt folk och folkförrädare så att även denne dåre
    får sitt rättmätiga straff för sona ogärningar!

    • En signifikant andel straff utdöms redan på gatan. Det senaste exemplet på ”rättskipning” inträffade sistlidna natt i Uddevalla där tre dog av akut blyförgiftning.

      BRÅs statistik redovisar 324 anmälda ”fullbordat mord och dråp samt misshandel med dödlig utgång (BB 1, 2, 5, 6 §)”, d v s nästan ett per dag. Vid 73 av dessa har skjutvapen använts. Ökningen sedan 1950 är 491% (ca 5x) och sedan 2004 är den 55%.

      De redovisar också 795 anmälningar av ”försök till mord eller dråp (BB 1, 2 §)”, d v s mer än två om dagen.

      Summa summarum så anmäldes 1119 fullbordade eller misslyckade mord eller dråp, d v s drygt 3 per dag.

      Om man importerar klankulturer från Mellanöstern så blir resultatet just som i Mellanöstern. 85% av svenska folket vill uppenbarligen ha det så.

  2. Men vad sjutton? Heter det fortfarande Sverige? Jag trodde det var avskaffat?

Kommentera