Stäng

”Självcensur hotar öppenheten”

Rubriken kommer från ledarsidan i dagens lokaltidning och är en svidande vidräkning med den frivilliga självcensur som pågår här i landet för att inte reta upp olika galningar.

Lusharpan ser inlägget som en sakta, men ändå tillnyktring, som börjar komma krypande inom PK-media. Nu återstår väl att se hur långt vår lokaltidning vågar gå i verkligheten när det gäller att reta upp företrädarna för den humana och toleranta religionen som sprider sig här i landet.

Det är också trevligt att läsa att en del vänstertidningar får sig en släng av sleven. Det är inte ofta man upplever det i PK-media här i landet numera.

Lusharpan håller tummarna och hoppas. Snart kanske man tom kan diskutera volymen på invandringen till Sverige i vår lokaltidning.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras

6 reaktioner på “”Självcensur hotar öppenheten”

 1. Bra början att begränsa och ta till vara det som är var och ens rättighet – friheten att inte bli påhoppad/våldtagen/nedstucken! BRA! Kunna ha åsikter och ta tillvara på det som återstår av landet – eller skall du, Albin komma mä dina tröga argument som jag kan använda som dasspapper?

 2. Om man som Alias Lusharpan menar att de som inte tänker som man själv vill är galningar så är det svårt att tro på en dialog, dialog fodrar någon form av förtroende, men vem har förtroende för en galning.
  Alltså att utmåla sina meningsmotståndare som galningar stänger diskussionen för fruktbara samtal.
  Att applådera insändare om ”negerhonor” samtidigt som man vill diskutera ”volymer” gör att man sätter sig i ett hörn. Mana måste kunna respektera en del av motståndarens argument, samtidigt som man inte gör avkall på det som man själv finner viktigt.
  Jämför ”nyfascistiskt” den form av argument stänger diskussionen.

   1. Med glimten i ögat, så är sidan inte särskilt förtroendeingivande, eftersom Ledaren publiceras 28 feb 2015 06:00, och uppdateras dagen innan, 27 feb 2015 20:52 😉

Kommentera

%d bloggare gillar detta: