Stäng

Hundar lockas äta kött med gömda fiskekrokar

INRIKES. Flera hundägare i Biskopsgården i Göteborg har lämnat in polisanmälningar sedan man upptäckt köttbitar preparerade med fiskekrokar runt om i området. Minst fem hundar har ätit av det utlagda köttet, skriver Göteborgs-Posten.

– Jag såg bara att han svalde något fyrkantigt, då var det för sent, säger Susanne Gullberg, matte till dvärgpinschern Rocky, till tidningen.

Sedan flera hundägare larmat om liknande händelser har varningar lagts ut på Facebook och bostadsbolaget i området har satt upp varningslappar i trappuppgångarna. Enligt bolaget har en handfull av deras hyresgäster drabbats av liknande händelser.

-Pettersson undrar vad det är för folk som inte tycker om hundar och bor på Biskopsgården…sjuka är bara förnamnet.

16 reaktioner på “Hundar lockas äta kött med gömda fiskekrokar

 1. Alias Blackout har fått en blackout och slutat diskutera , kommer med påståenden som helt saknar trovärdighet. Sådana påståenden borde beläggas med nån form av fakta, eller är bloggen ett ett forum där vi endast skall komma med putslustiga skämt och gliringar.
  Det kanske finns andra bloggar som bättre passar för ett sådant beteende.
  Inlägg skrivs baserade på någon form av fakta ibland vinklande, men ändå.
  Att bara skriva av sig, ge uttryck för en förtvivlad känsla tillför inga andra något.

  1. Se och synas är ditt signum, teaterapan alias Albin!
   Att fortsätta en ”diskussion” där den förväntas fortsätta är tydligen alldeles för svårt, man bara MÅSTE svara högst uppe i tråden?
   Som blatte och arab måste man synas mest och höras högre än omgivningen, för de flesta MENA-iter kompenserar detta egocentriska beteende bristen på argument och logiskt tänkande.

   Att du, som bortskämd arabkrabat, inte får svar på sekunden kan betyda att folk har viktigare saker att göra än att bemöta dina meningslösa haranger, du är bara ännu ett masskulturdyrkande troll som spammar ned internet.

   ”Syriska rebeller halshögg en kristen man och matade honom till hundarna”. Andrei Arbashe, 38, kidnappades och halshöggs av rebeller i nordliga Ras Al-Ayn på den turkiska gränsen.”

   http://www.exponerat.net/syrier-halshogg-kristen-man-och-matade-hundarna/

   Du brukar ju hålla till i de här trakterna, var ämnet alltför känsligt för dig?
   Åt du kanske upp resterna, som hundarna lämnat?

 2. Låt aldrig någonsin din hund äta något annat än det du själv ger den,det finns så mycket sjuka människor som vill ditt husdjur illa,mest mysko människor som tycker att just din bästa vän är oren & vill ha bort den från jordens yta.

  1. Alias Olle, jag har besökt Turkiet ett flertal gånger, hundar finns överallt, de är oftast snälla och viftar på svansen. Lösspringande hundar fångas in och kastreras får ett märke i örat och släpps sen ut igen. Många människor ömmar för dem köper hundmat i affärerna och matar dem, vad jag har sett har det spelar religionen ingen större roll när det gäller hundar.
   En uppskattning är att sextio procent av turkarna är sekulära eller moderata cirka fyrtio procent är mer fundelmanistiska

   1. ”Har besökt Turkiet flera gångar” , kan det vara att Methmed Kaplan är personen bakom alias Albin? Hur som helst, muslimer är muslimer, och ska följagteligen sköta om sina får o getter i sandlådan. Ha ihjäl varandra och mysa med flickbombare och annat konstigt. Analfabeterna styrs av sagoboken, dikterat av en profet som måste haft en taskig barndom. Hallejulia.

   2. Albin, en uppskattning är att Konstantinopel var kristet i drygt 1000 år sedan erövrades staden av muslimer år 1453 och nu finns inga kristna kvar. Likadant ser det ut i hela Mellanöstern och Nordafrika så snacka inte för mycket om sekulära…

  2. Herr Petterson , Åk till Istanbul, det är faktiskt ganska trevligt där, visst det finns många extrema otrevliga figurer där men de dominerar inte där. Befolkningen ute på landet är mer konservativt lagda.Regeringen är just nu lagd åt det konservativa hållet. Men samtidigt finns det starka krafter för en mer sekulär inställning.
   Du ser mängder av kvinnor som ser ut som de gör hos oss men du ser också kvinnor som är så att säga är instängda i en bur.
   Där finns ett torg där mer moderata Turkar demonstrerar, men torget är starkt befäst av poliser med kraftfulla vapen.
   Alltså i landet pågår en konflikt mellan sekulära/moderata och mer fundamentalistiska krafter.
   Om du ändå är i Turkiet gör en tur i landsbygden, du kommer att mötas av trevliga människor som visar gästfrihet utan att kräva nåt i utbyte.

 3. Ja och om man nu lyckas att skydda hundarna från att
  äta detta preparerade kött så kan ju katter eller Rävar
  som springer fritt få tag på detta till omättligt lidande.
  Endast en figur som är jävligt sjuk i huvudet gör så.
  Bara för att idioten inte gillar hundar så ska man inte
  plåga dem. Själv har jag jävligt svårt att fördra Muslimer,
  men jag går inte in för att plåga eller på annat sätt
  göra dem illa!

  1. Alias Tony, så är de flesta människor, de gillar inte att plåga andra. Men det finns undantag, var glad att du inte tillhör dem.

 4. En vanföreställning är att att alla muslimer ogillar hundar, besök t.ex. Turkiet, där förvildade hundar matas av befolkningen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: