Massflykt från Kosovo oroar

Just nu pågår en massflykt från Kosovo. Med rykten om en guldkantad tillvaro i Västeuropa beger sig allt fler iväg med hjälp av flyktingsmugglare.

Kosovo har cirka 1,8 miljoner invånare och av dessa räknar tyska myndigheter med att 300 000 kommer att fly under året, merparten tillhör landets mer välutbildade personer.

Kosovo är inte bara ett a Europas minsta länder, det är också ett av Europas fattigaste där arbetslösheten ligger på svindlande 30%.

Just nu tar sig många Kosovoalbaner till Ungern via Serbien och därifrån vidare ut i Europa där främst länder som Österrike, Tyskland och Sverige är slutmålet. Bara hittills i år har 649 Kosovoalbaner sökt asyl i Sverige och de utgör nu den näst största asylgruppen efter syrier.

I Tyskland slår man nu larm och nu kräver man snabbåtgärder för att massavvisa det Kosovoalbaner som tar sig till landet. Även i Sverige oroas man och en av Migrationsverkets ansvariga har varit nere i Kosovo för att bilda sig en uppfattning och hon bekräftar att både arbetsplatser och skolor nu sakta töms. Migrationsverket vill sända signaler till Kosovo att det inte lönar sig att söka asyl i Sverige och att man också här, liksom i Tyskland, vill snabbutreda åtgärder för att snabbt kunna återsända Kosovoalbanerna till sitt hemland.

Den här meningen borde oroa Sverige som redan dignar under bördan och som redan ser hur samhället påverkats av överdimensionerade asylströmmar.

”Vi funderar också över hur vi i Sveriges skulle påverkas om Tyskland förklarar Kosovo som säkert ursprungsland medan Sverige inte gör så”.

Känner vi dagens Sverige rätt och det tror jag de flesta av oss börjar göra, så lär vänstermedia, olika intresseorganisationer som exempelvis Kyrkan, utöva påtryckningar och kanske också bistå med att gömma de som får avslag.

Kosovos utrikesminister kräver hårdare gränskontroller för att hindra flyktingströmmen. Det gör vi också Hashim, det gör vi också.

Källa: SvD

12 thoughts on “Massflykt från Kosovo oroar

  1. Senaste nyhet fran österrikisk press!!!. Kosovoalbaner kan överhuvudtaget inte fa Asyl i Österrike. Kosovo betraktas inte som konfliktomrade och kosovoalbaner skall avvisas. Samtidigt krävde österrikiske myndigheter att stora dagstidningar i Kosovo skall informera kosovoalbaner att det är Ingen ide att komma hit….De kan läsa pa sitt eget sprak hemma hur Österrike har tagit ställning i kosovoalbanska flyktingsfragan…….Inget mer tjafs här…..det är det som gäller och inget annat. Flyktingströmmen fran Kosovo var ända en brakdel vad Sverige har fatt och kommer att fa i framtiden….!!!!

  2. Det finns bara ett sätt att få Sverige att stanna kvar på världskartan och slippa att raderas ut helt och det är att SPIKA IGEN GRÄNSERNA TOTALT.

  3. En ”migga” omtalar: Om de får avslag på asylansökan så får de 30000 kr som återetableringsstöd För en familj på med 2 barn utgår det till dem 75000 kronor. När det blir känt därhemma – vad tror Du händer då….. Kommer så klart! Och hur många gånger kan de komma hit igen? De behöver ju inte ID-handlingar.

  4. Det som väller in från Balkan är i huvudsak zigenare som vill bli försörjda under tiden asylprocessen pågår, dvs upp till 8 månader. Då har dom mat husrum, läkarvård, tandvård, fickpengar mm. Det underlättar liksom tillvaron för dem under stöldturnéerna. Detta är uträknat dom vet från början att det inte blir något PUT eller TUT. Men våra naiva politiker och myndigheter spelar villigt med i detta fula spel.

  5. KOSOVO ???? Det hörde till Serbien = Väst hjälpte muslimerna stjäla landet från Serbien. Sverige kommer mycket troligt att hamna i samma situation. Jag beklagar de Svenskar som kommer bli utsatta de andra 87% är det bara att gratta ! Men det passar bra i ett Land som Sverigestan, som är det sämsta landet i Europa på välfärd. Märkligt att flyktingarna inte väljer ett bra land som t ex Grekland med 110 % i Pension efter att man fyllt 45 år. Idiotlandet Sverigestan ger från 65 år 46 % i Pension sedan minus skatt. Sverigestans grovt kriminella Landsförrädare i sju klövern exporterar så många arbetstillfällen och samtidigt importerar arbetslösa parasiter. Jag vill än en gång påminna om vad denna smutsiga grovt kriminella gangstersledare fredrik i sju klövern vad han säger på you tube: Svenska folket är förståndshandikappade idioter och kan inte ta vara på sig själv + göran persson sa: När Svenska folket upptäcker att sju klövern stulits Svenska folkets pensions fond på 700.000.000.000:-SEK så kommer Svenska folket att bli mycket mycket arga. Eller skall vi ta upp de 45 miljoonerSEK som cecilia stal för att resa till Somalia. = Det finns inget slut för dessa så grovt kriminella sju klöver politiker. Att inte folket reser som som man gjorde i Rumänien är märkligt. Ceausesco fick vad han förtjänade = men Svenska sju klöver är hundra fallt mångdubbelt värre. De är som ”ROMERNA som stjäl lyxbilar” Fast hundra tusen gånger värre alla dem som sitter i sju klövern = sju klövern smutsiga grova gangsters tjuvar samt de Värsta Landsförrädare Sverige haft någonsin. Ingen kan slå dem. Värre än Wennerström tusen tals gånger värre. Ingen har vaknat ! ??

    • 700 miljarder är visserligen en ansenlig summa men bara kaffepengar om man ser till vad den politiska klassen stulit. Det är trots allt blott det offentligas (=skattebetalarnas) kostnad för mindre än sex års flyktingmottagning och då ska vi ha klart för oss att vansinnet har hållit på sedan 1975, visserligen inte i denna omfattning men ändock.

      Sedan ska vi inte stirra sig blind på pensionsfonderna eftersom de bara är en handkassa. Pensionssystemet är ett lågintensivt pyramidspel som förutsätter ”nya spelare” hela tiden. Vad man har gjort är att man släppt in icke-bidragande i systemet samtidigt som det försvårat för nya ”betalande spelare” att komma in. Det vill säga halverat din pension.

      Dessutom har man tvingat iväg runt 100 000 svenska ungdomar till Norge där de betalar för de norska pensionärerna och inte de svenska. Som lök på laxen får identitetslösa okända personer med okänt ursprung mer pengar i näven genom Äldreförsörjningsstödet än en svensk som jobbat i ett låglöneyrke hela livet. Att sedan Pensionsmyndigheten desinformerar (=ljuger) om det är en ren skandal.

      Enligt Statistisk sentralbyrå (norska SCB) kostar en utomeuropeisk invandrare det norska samhället i genomsnitt totalt 4,1 MNOK.(4,5 MSEK). Med tanke på att vi släpper in 100 000 om året så innebär det att vi på ett och ett halvt år har tagit på oss en kostnadsmassa motsvarande pensionsstölden. Eftersom att 1,8 miljoner har fått uppehållstillstånd sedan 1980 så kanske vi då är uppe i 7 BILJONER, 1 miljon per SVENSK under en livstid.

    • Serbiens vagga stod i Kosovo. Men NATO anekterade landet (sedan gnäller man på Ryssland för anekteringen av Krim) och gav det till de muslimska albanerna som bodde där. Muslimer är i majoritet och landet på väg mot konkurs. Kan det finnas något samband?

      • Ja med säkerhet…F.ö. räknar man i Tyskland med att det kan komma upp emot 400.000 sådan ”asylanter” under året.Redan nu har mer än 30.000 sökt sig till Deutschland. Samma velande där som här,istället för att returnera dem omgående tillbaka,inkvarteras de i skolor, sporthallar,etc.etc. Samtidigt har importerna hemifrån tagit med sig såväl TBC,
        samt en numera utbredd epidemi av mässlingsfall… Båda sjukdomarna var sedan länge utrotade på tyska breddgrader !

KommenteraAvbryt svar