Ensamkommande flyktingbarn

Det går inte att komma ifrån att det är skillnad på egna barn och andras ungar  samt att tiderna har förändras rejält. Om det har blivit bättre eller sämre får ni själva bedöma, men det är i varje fall väldigt annorlunda nu för tiden…

Norska flyktingbarn 1944

2015-02-25_2006

Finska flyktingbarn 1944

2015-02-25_2007

Blandade flyktingbarn 2014

2015-02-25_2008

18 thoughts on “Ensamkommande flyktingbarn

  1. Albin, här ovan ser du anledningen till att du har fått ett sådant gott välkomnande, barn och flyktingar har vi gamla erfarenheter av. Dock skiljer detta sig fån hur det var till hur det är.

    Många illusioner kommer att spräckas den närmaste tiden.

  2. Ja han som är ensam på bild kan väl närmast
    beskrivas som vilse i pannkakan, det syns också
    på hans stirrande blick. Han har kanske inte fått
    utropa sitt favorituttryck nyfascist?

  3. Jag tycker begreppet ”ensamkommande flyktingbarn” är både felaktigt, och medvetet framkallar intrycket av medhåll och sympati. Ett ”barn” har inga medel/tillgångar för att kunna ”fly”, och klassningen som ”barn” är också felaktig, kan endast konstateras via diverse erkända, fysiska undersökningsmetoder – som t ex Norge använder – då pass/ID nästan alltid saknas. Dom är dessutom inte ”ensamkommande” per se, ledsagade av människosmugglare, iaf till sista sträckan (Öresundsbron) in i Sverige.

    Dessa personer – om dom öht skall påklistras en etikett – bör benämnas som ”Av anhöriga, människosmugglaranlitande, ivägsända asyl-aspiranter”. Då kanske de ”goda tyck-synd-om”-svenskorna (det är nästa alltid socialsnyftande, känsostyrda fruntimmer) skulle få sig en tankeställare och lite logisk/kritisk hållning i bästa fall.

  4. De ler och ser väldigt snälla ut, de små liven…tror 87:ans
    anställda på Migrationsenheten, fått i uppgift att ”bättre
    fria än fälla” va beträffar åldrar…å andra sidan, va fan
    spelar det för roll egentligen?..dessa ”barn” blir väll ändå
    inte lika kostsamma som om deras 50-60 åringa morsor
    å farsor skulle slå rot här?…ifall då 50-60 åringar lever
    i ytterligare 30 år, va skulle dessa betinga samhället
    ifall de nu aldrig lär sig tugget, å därför never aldrig får
    nått kneg här…ba undrar?..NU DÅ SKADAN REDAN
    ÄR I HAMN, så vete fan om inte dessa brådmogna
    barn är att föredraga…både pest och kolera är botbara
    om behandlingen utförs rätt…förutsatt det sker i ett
    tidigt stadie!.,)

  5. Det är för fan äckligt.
    Dessa jävla inavlade apor sitter i Svenska klassrum med elever som inte ljuger om sin ålder.
    Varför reagerar inte föräldrar. Jag vet skolor som inhyser 30-åringar som kallar sig ”barn” och alla vet och ser, även migrationsverket.
    Ändå får det fortsätta.
    FY FAN FÖR LÖGNARE I ALLA FORMER.

  6. Man blir berörd när man ser dessa bilder och man blir berörd på många olika sätt! Dessa stackars barn från Norge och Finland VAR ju VERKLIGA flyktingar som behövde skydd och dom fick får vi hoppas , ett så bra och värdigt välkomnande som möjligt under dessa omständigheter! Och jag skulle också med glädje i mitt hjärta öppna mitt hem för dessa barn, för att stödja och hjälpa så gott jag kan! Och det vore naturligtvis också min plikt att göra så!
    Men däremot bild tre…den berör på ett helt annat sätt som gör att man mår illa! Här ser man varken barn eller tacksamhet utan ondska, otacksamhet och utnyttjande, plus problem, problem och ännu mer problem! Endast över min döda kropp skulle ett sådant utländskt missfoster komma över tröskeln till mitt hem!
    MVH
    Janne

  7. De Finska krigsbarnen var välkommna och togs om hand av våra föräldrar. Men det här jävla slöddret och drägget som väller in är vi påtvingade att försörja av egotrippade tokstollar, som inte har vett att se till urbefolkningens väl och ve.

  8. Ja det är sorgligt och betänk att bara en enda av dessa skäggbarn kostar oss 6 MILLIONER per år! Och i fjol kom det runt 5000 av dessa uppenbara parasiter, inte kaffepengar precis! Här ryker våra pensioner så det visslar om det!
    MVH
    Janne

  9. Logiken säger att det hade varit fan så mycket lättare att integrera alla dessa så kallade flyktingbarn som kommer från MENA länder om dom verkligen hade varit barn. Och inte som nu när dom är närmare 20 år jämfört med flyktingbarnen från Finland som var runt 2-5 år..

  10. Så sorgligt, jag älskar det blonda, det ljusa det som jag känner med i hela min kropp. Det folk som har samma traditioner, samma kultur och samma språk, vi som har våra anhöriga begravda i vår jord och vår ”framtid” i våra barn och barnbarn.

    Ut med eländet !

  11. Skönhet och odjur och födda mä ett evigt hat! Jobben växer inte på träd – då får man byta karriär – inbrott/hot/våld… allt serverat silverfat!!!

Kommentera