Stäng

26 reaktioner på “Barn kontra barn

 1. Så positivt jag ser verkligen fram emot ett intelligent Sverige, det bara rasar in de ”berikare” som det nu i decennier har tjatats om något mer galet har jag sällan sett. Sverige ni är berikade nu är det på tiden att ni delar med er till övriga EU de längtar och trängtar efter era ”vinstlotter”, Sverige som land Godnatt!

 2. Den övre bilden är på välklädda barn, som har sina mammor eller fröknar med.
  Dessa går där ingen nöd på för tillfället. Kanske ISIS rör på sig och blir ett fruktansvärt monster, vilket de ju brukar vara. Att slakta småbarn är som att slakta lamm för dessa barbarer.

 3. Titta på detta.
  https://meritwager.wordpress.com/2015/02/22/logn-forbannad-logn-och-statistik/

  Överfört på antalet ”ensamkommande barn”, 7.049, skulle det innebära att om medicinsk åldersutredning hade gjorts av samtliga, hade 5428 bedömts vara över 18 år och 1621 under 18 år.

  Reflektioner: I Norge och Finland har det under tidigare år rapporterats att omkring 66 procent av alla påstått minderåriga, när ålderstester gjorts, i själva verket inte var det. I Danmark befanns 75 procent inte vara minderåriga år 2013.

  Skillnaden mellan 7049 och 1621 ensamkommande minderåriga torde i skattemedel röra sig om åtskilliga miljarder kronor…

 4. Det är med sorg i hjärtat man ser dessa fula trynen.
  Landsförrädare är vad dom är.
  Inte ens deras hemländer vill ha dom, än mindre deras föräldrar.
  Detta är väl för i helvete inga barn. Titta på bubbleansiktet i mitten.
  Gissa rätt ålder, för fan
  MIGRATIONSVERKEN I SVERIGE, BÖRJA MED ÅLDERSBESTÄMNING NÅGON GÅNG.
  VI SKA INTE HA DESSA GÖKUNGAR.

 5. ”Kaka söker maka”, ”lika barn leka leka bäst”…………………SVERIGE här är intelligensian, grattis !

 6. Den till höger i bilden är ungefär som jag föreställer mig Ali islamskinfo. Han skriver på sin blogg om att muslimerna nyligen varit utsatta för kolonialiseringar stora krig från väst, medan man själva inte har gjort något fel någonsin. Tyvärr finns det gamla böcker om sanningen i arabernas erövringar av större delen av MENA-länderna, Afghanistan och Indien, något Pakistan fanns inte då.Jag har sökt på islamskinfo.se men fann detta.”Den här webbsidan är inte tillgänglig”.Nu finns det visst igen. https://islamskinfo.wordpress.com/

 7. Jävla as och parasiter, men en dag hoppas jag på ”jaktmarker” Och nä det är inte Mariefred, bilden är tagen från Ugglans Park i Förlorade staden Strängnäs!

   1. Albin, då är ju dessa förståndshandikappade barn på alldeles fel plats. Deras hem verkar nog vara ganska långt söderöver. Kanske i Rumänien eller mellanöstern. Där kan de ju då få vård på det språk de kan behärska, sitt eget modersmål. Att slänga upp dem i Mellansverige, för att bli av med dem, kommer ju bara att göra allt så mycket värre för barnen, som dessutom knappast kan kallas barn, då de verkar vara ca 20-30 år gamla.

   2. Ja du Albin,sjelv är du svårt förståndshandikappad.
    Din plats vore på Säters fasta paviljong bland övriga
    obotliga.

  1. Om ingen vill hjälpa de förstånds handikappade, finns det då nån som vill. Ja, Olli vill inte, och han är inte tvungen, men andra kanske vill satsa några kronor.

   1. Ja satsa du Albin, du är väl en rik svensk. Men räkna inte med samhällets stöd. Det har vi ju sett prov på både här och där i landet Lagom.

   2. När tycker du att vi ska satsa på våra svenska medborgare, eller ska de bara betala?

   3. Alias Undrande, många svenska medborgare har det förträffligt, andra har det uselt. Jag tycker att vi skall satsa på de som har det uselt.

   4. Alias Olli, rik? nej men de få kronor jag fått tag i har jag inte slösat bort. Trots en och annan krona till en alkoholmissbrukarande svensk.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: