Stäng

KD har agerat för sent

”KD borde ha agerat tidigare i flyktingfrågan”.

Så säger både Göran Hägglund och flera tunga Kristdemokrater under helgens kommun- och landstingsdagar. Göran Hägglunds utspel och skärpta krav på asylsökande har stort stöd i partiet och enligt en av de tunga namnen så har ”flyktingpolitiken gjorts till en fråga i det politiska spelet mot SD”. Inget nytt, då detta är något som varit känt sedan länge. Både Sahlin och Reinfeldt har bedrivit flyktingpolitik i syfte att straffa SD och som hon sa, den där Sahlinskan: ”Inget är viktigare än att hålla SD utanför inflytande”.

Tack för det, nu är Sverige på väg att rasa samma tack vare er. Ni kanske glömmer, det gör inte vi.

Källa: DN

15 reaktioner på “KD har agerat för sent

 1. Vi vet vilka landsförrädarna är, vi är många som vet, vi närmar oss rannsakningens dag och ni alla kommer att få stå till svars.

 2. Tyvärr så är det så att även om 7-klövern börjar vakna till liv så är det nog alldeles för sent, SVERIGE ÄR KÖRT!!!!!!!!

   1. Uppgiven!
    Det är just det som är det fina i kråksången med att försöka manipulera andra och så splittring. Ondskan har oftast olika skepnader.

 3. Gallerior? Då kan man vara trygg ett tag till. Vilka har råd att springa och shoppa loss i galleriorna. Inte vi pensionärer i alla fall, det är vi som får betala allt som 7-klövern importerar.

 4. Inte bara KD har agerat för sent. Det är snart dags för alla blodtörstiga muslimer att ta sig ur hästen. Och då menar jag den Trojanska hästen i form av den extrema muslimska invandringen.

  Min förhoppning är att man i första hand ger sig på t.ex. Söderhallarna då där INGA oskyldiga finns och inte skadar oskyldiga Svenskar.

  ”Terrorgrupp uppmanar till attentat mot gallerior”

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/terrorgrupp-uppmanar-till-attentat-mot-gallerior/

   1. Barnbarn, ja vi som lever här och nu , har fullt upp med att förstå våra medmänniskors rädsla..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: