Rekordmånga nya svenska män

INVANDRING. I alla tider har det bott fler kvinnor än män i Sverige. Men aldrig tidigare har det överskottet varit så litet som just nu. Det tidigare rekordet noterades den 31 december 1966. Då bodde det 4 748 fler kvinnor än män i Sverige.

Under året ökade Sveriges folkmängd med 102 491 personer vilket för första gången innebar en folkökning på över 100 000 personer under ett enskilt år. Folkökningen var 12 600 personer högre än det tidigare rekordåret 1946.

Till den totala folkökningen bidrog 44 608 kvinnor och 57 883 män. Folkökningen är högre för männen än för kvinnorna och så har det varit sedan 1995. Ända sedan den svenska befolkningsstatistikens födelse 1749 har det alltid funnits fler kvinnor än män i befolkningen. Då männen har ökat mer än kvinnorna under de senaste åren har kvinnoöverskottet stadigt minskat. Vid utgången av 2014 fanns det 4 875 115 kvinnor och 4 872 240 män, endast 2 875 fler kvinnor än män. Kvinnoöverskottet förväntas fortsätta minska och enligt SCB:s beräkningar förväntas männen i mitten av mars 2015 för första gången bli fler än kvinnorna.

Folkökningen under 2014 berodde både på ett födelseöverskott, skillnaden mellan födda och döda, och ett invandringsöverskott, det vill säga skillnaden mellan invandrade och utvandrade. Födelseöverskottet uppgick till 25 931 personer, 10 215 kvinnor och 15 716 män, och invandringsöverskottet uppgick till 75 729 personer fördelat på 33 946 kvinnor och 41 783 män. Födelseöverskottet har under de senaste fem åren varierat mellan 21 000–26 000 personer per år. Invandringsöverskottet har varierat betydligt mer, mellan 45 000 och 76 000 personer.

-Pettersson tycker att SCB är lite otydliga. De flesta som kommer till Sverige som asylinvandrare är muslimska män som lämnar kvinnor och barn kvar i Mena-länderna, tuffa killar…

29 thoughts on “Rekordmånga nya svenska män

  1. Anledningen till att det funkar i de muslimska länderna med män-kvinno-ration är för männen köper 9-åriga flickor för 10 getter och gör till sina fruar.

    • Alias uppgiven , det är viktigt att debattera, sådan är demokratin. Det handlar inte alltid om att vinna det handlar om att framföra sin åsikt.

  2. När jag läser vad Omar skrivit blir jag full i skratt. Min muslimska väninna är glad att bo i Sverige och att hon slapp sin man. Varför säger hon att hennes döttrar aldrig ska få gifta sig med en muslim? För att de ska bli fria och glada kvinnor med bra utbildning och slippa förtryckas av odugliga kräk utan självförtroende.

      • Adonaj
        Om det ändå vore pessimism men för mig är det realism.
        En tur på stan och jag blir sjuk av att se alla som drar runt från en förläggning.
        Jag måste ta en paus från all information, för jag orkar inte riktigt med verkligheten.

    • Muslimska kvinnor får inte gifta sig med kristna, bara muslimer. Barnen följer pappans religion och etnicitet, inte mammans. Så riktiga muslimska kvinnor gör inte så men det gör horor. De är inte muslimer i våra ögon. Jag följer bara guds ord och profeten mohammed (SAW) och inte behöver någon godkänner mig. Ni är fel, vi är rätt och när islam är över hela världen ni kommer att fatta. Men ni är säkert gamla och dör snart ändå..hehehe.

      • Well, du och din profet är ett skämt. Gå och skaffa dig lite hjärna! de tjejerna som du förtryckte hemma kan spöa skiten ur dig i Sverige om de är tillräckligt smarta. Länge leve friheten!

      • Alias Omar verkar vara en sån som vill förtrycka människor som inte tycker som han gör.
        För övrigt är det inget fel på prostituerade, de gör inget olagligt och de har rätt att bestämma hur de vill leva sina liv.

      • Omar, sådana regler gäller inte i Sverige, vi har utvecklats här och har en mer uppdaterad syn på män, kvinnor och barn. Så du får vackert tänka om.

        Min muslimska väninna tycker bättre om svenska män än de som kommer från hennes hemland. Undrar inte längre varför.

      • Gubbe lilla, kom ihåg en sak att din vrickade religion aldrig kommer att få fäste i Sovjet eller Kina, försöker ni kommer dom att bomba er tillbaks till det århundrade som ni mentalt befinner er i !
        Hehehe idiot!

      • Alias Tony, lilla gubben, inte hoppas du väl på att Sovjet skall återuppstå. Kina skulle dock må väl av lite mer västerländskt tänkande.

      • Jag vet inte riktigt. När jag skulle läsa Koranen hade jag stöd av en troende muslimsk man som skulle lära mig förstå/tolka rätt (vi kvinnor är ju lite sämre utrustade i huvudet). Det hjälpte inte. Jag kunde inte se något fantastiskt i den boken.

        Min teori är att det kan bero på vilka förutsättningar man har från början….

        Funderade också varför de upprepar allting. Är det någon form av hjärntvätt eller förstår de inte första gången?

      • Nu är inte Pettersson ett alias men jag skrev inte om folkslag Albin, utan om muslimer och det är inget folk utan de som tror på dödskulten som kallas islam…

  3. Tänker tillbaka till uppväxten i Östersund. Vi hade tre regementen och fick sedan ATS. Då var det inga problem med kvinnoöverskott i staden. Då fanns det gott om MÄN (i vissa fall blivande).

    Sådana karlar behöver Sverige fler av istället för de fega, efterblivna krakar vi fått de senaste åren. De duger ju inte till varken det ena eller det andra.

  4. Hahahaha, idioter! varför rädda. Islam är den sanningen som finns och därför vi sprids snabbt. Ni snackar skit bara ju. Vi är här för att stanna och ni kan bara skrika i onödan på internet. Om bara ni ser en muslim ni skiter på er och inte kan öppna munnen..hehehehe

    • Rädda, definitivt inte! Men eftersom majoriteten av er är en samling ouppfostrade illitterater är det just så här kampen skall ta sin början.

      • man ber till gud, inte bajsa i blöjan som ni, hehe. ouppfostrade du säger, men vi har kontroll över våra kvinnor och de inte är lösaktiga och gör som de vill. vi har gud på vår sida och ni kristna inte vet vem gud är och tror att det är jesus. jesus var bara en profet ju. dumma.

    • Omar ta inte orden dumma om andra i din
      stora käft, när du inte är något annat än
      en liten ynklig kvinnoförtryckare.
      Res du hem och valla får, det är nog det
      mest kvalificerade jobb du kan åstadkomma!
      Hehehe.

      • Omar, att respektera kvinnors vilja och se dem som människor är normalt i ett civiliserat samhälle men det vet du ju inget om. Jag undrar var F! är och gömmer sig och de inte kan tycka att det här är ett problem. Muslimska män är ju 10 gånger värre än andra män men ändå kommer de undan för att de är minoritet. Deras ideologi är inte en minoritets ideologi tyvärr.

KommenteraAvbryt svar