Det är lätt att göra rätt

Från Eva-Maries Facebook

Några av er facebookvänner minns kanske när jag den 6 februari styrde kosan till Malmös anrika park, Pildammsparken? Där inne i den glesa parkskogen vid en stor gräsmatta, där hittade jag en kåkstad, en kåkstad som var under uppbyggnad då där låg än mer byggmaterial och verktyg under bar himmel. Sågar och knivar låg slängda där man tidigare använt dom.

2015-02-18_1029

Under den stund jag var där larmade jag polis vid två tillfällen men deras händer är bakbundna………. Polismaktens händer är bakbundna ( det var polisens uttryck i telefon) då det är Kronofogdemyndigheten som ska identifiera och sedan begära avhysning.

Jag ringde kronofogden men kom inte fram, då skrev jag ett mejl och igår fick jag svar. Jag fick ett svar som om möjligt spädde på än mer politikerförakt för de styrande i Malmö S, V, Mp, M, F! och Fp. Man har inte ens haft förstånd eller om vi ska kalla det för bristande vilja att bli av med yrkestiggarna som skövlar i vår park.

Här govänner för er kännedom kommer hela mejlet från Kronofogdemyndigheten:
”Hej Eva Marie,
tack för ditt mail

Just nu har ingen ansökan om vad vi kallar ”särskild handräckning” kommit in till kronofogden i Malmö
Ansökan görs av fastighetsägare eller med hjälp av ett ombud – Det är endast fastighetsägaren som kan ta det initiativ.

För mer information : http://www.kronofogden.se/32130.html
Med vänlig hälsning
V. Silva ”

Detta är vad vi har att förhålla oss till, vi har politiker som inte ens en gång följer Malmös ordningsstadgar, ordningsstadgar som säger att vid endast ETT ställe i Malmö får man campa, Sibbarps campingplats. Vi har ETT parti som ser det organiserade tiggeriet, vi har ETT parti som vill göra något åt detta rumänska och EU-problem på riktigt. Sverigedemokraterna Malmö

Eva-Marie Olsson

Malmö

-Pettersson lägger till Lokal ordningsstadga för Malmö kommun och undrar vad det är för fel på våra politiker som inte ens följer de regler de själva satt upp. Det verkar inte vara lätt för dem att läsa innantill och göra rätt.

9 thoughts on “Det är lätt att göra rätt

  1. När Ilmar Repalu lämnade in så trodde man att det inte kan
    bli en sämre ledare som tar över, men Herre Gud vad fel
    man hade, även om Ilmar var en katastrof, så vet jag inte vilka
    ord man ska använda mot Katrin Stjernfeldt? Dom orden
    finns inte i någon Svensk ordlista!

  2. Konstnärskap kan utföras på många olika sätt.

    Pildammsparken verkar vara en av den perversa negerfantasten Katrin Stjernfeldt Jammeh`s senaste installationer.

    Beskådas gärna i släpljus och ger först betraktaren en känsla av förvåning och nyfikenhet, som ganska snabbt vid närmare beskådande, förvandlas till en autentisk, överväldigande kväljande känsla av destruktion, förruttnelse, kontamination och en pågående ockupation.
    Ur en mera abstrakt synvinkel kan mera surrealistiska och illasinnade motiv skönjas i skapandeprocessen.

    Konstverket är sannolikt endast delvis färdigställt, och man kan därför ännu bara spekulera om namnet:
    ”Vedergällning på ett fascistiskt parti”
    ”Svart är det nya vita”
    ”Swerigestans arkitekturella föredöme”
    ”Malmö åt alla”
    ”Multikulti främjar OLIKA boendeformer”
    ”Hämnden på Sverige & de mesiga Svenskarna”
    ”Turning asshole”

    P.S. Jag antar att de trivsamma smådjuren i parken för länge sedan avnjutits med Ajvar Relish och insmugglad vodka.

  3. Jo har man USA som ledstjärna likt ”stridshingsten”,kan det bara gå på ett håll….Direkt ner i underjorden !
    Råder USA-turister,att besöka smågatorna vid sidan av turiststråken, (gärna på kvällen/natten) för att se det verkliga Amerika !Men va väldigt försiktiga…. 🙂

  4. I mångkulturella samhällen såsom USA redan för 40 år sedan så inhängnades vissa parker med höga stängsel och låsta grindar under nattetid på dagtid bevakades parkerna med vakter, stränderna var förbjudna att besöka efter visst klockslag på kvällen, friheten den som vi känner finns inte.
    När kommunerna inte hade råd med detta så trädde förmögna människor in och köpte vissa parkerna med löfte om att hålla de öppna för allmänheten under dagtid samt se till att de vaktades och att de låstes nattetid helt med egna medel. Många parker förföll fullständigt, de som inte fick sponsorer.
    Jämför men vad som har hänt med Detroit när det valdes en svart borgmästare.
    Det här mönstret ser vi även i Europa, inte så långt ifrån min bostad så har kommunen en mycket vacker park som är inhängnad med högt staket, grindar låsta på natten och fullt med vakter under dagtid.
    Ett samhälle där de fina människorna sitter inlåsta i sina bostäder och bilar……………..medan de kriminella härjar fritt ute i våra samhällen………….tyvärr det samhället är det som väntar oss !
    Jag är endast REALIST med erfarenhet och inga fördomar, inget annat !

  5. Politikerna gör Sverige till ett laglöst samhälle. Även de kommer att drabbas för ingen kommer undan i ett längre perspektiv.
    Eva-Marie, tack för att du bryr dig.

  6. Skrämmande flathet. Men om du, som vanlig Svensson, skulle råka nyttja en kvadratdecimeter av kommunal mark, då kan ni ge er faan på att Socialdemokratiska avundssjuke-maffian skulle komma dragande med både polis, åklagare och kronofogde innan du hinner reagera.

KommenteraAvbryt svar