Migrationsverkets vision

Migrationsverket, en av Sveriges mest kritiserade myndigheter, har en vision.

”Sverige ska vara ett land som med öppenhet tar tillvara den globala migrationens möjligheter”.

Så står det att läsa i det dokument som beskriver Migrationsverkets verksamhet och mål fram till 2018.

Migrationsverket skriver på sin webbsida att man betraktar migrationen som en positiv kraft som också bidrar till att göra Sverige till ett rikare land, såväl ekonomiskt som kulturellt. Vidare skriver man att Migrationsverkets uppdrag utgår från det svenska folkets vilja. Detta via de politiker som svenska medborgare röstat fram.

Vad säger man om det? Är det en statlig myndighets uppdrag att propagera för ökade flyktingströmmar, när alla vet att Migrationsverket och dess anställda är beroende av att människor söker asyl i just Sverige? Är det de högavlönade cheferna som ropar efter fler miljarder så att de kan trygga sin verksamhet och sin privata ekonomi, genom att bidra till riktade flyktingströmmar till Sverige? Om detta statliga verk nu hävdar att deras uppdrag vilar på svenska folkets vilja, så borde väl en folkomröstning i denna fråga vara på sin plats. Det är genom en sådan och bara genom en sådan, som svenska folkets verkliga vilja ger sig tillkänna.

Källa: Migrationsverket

Dokumentet som fått det passande namnet ”Drömmen om ett bättre liv” finns att ladda ned här. Ur detta dokument kan vi bl.a. ta del av förtroendet för Migrationsverket…

Skärmklipp

 

Inte mycket att skryta med alltså. Det svenska folkets förtroende har man inte mätt, trots att Migrationsverket hävdar att deras uppdrag vilar på vår vilja.

En annan intressant uppgift på Migrationsverkets webbsida är den att man har nära kontakter med både Polismyndigheten och Säpo. Allt i syfte att upptäcka hot mot vår säkerhet i ett tidigt skede. Verket ska enligt utsago anmäla varje tanke om folkmord, krigsförbrytelser och brott mot mänskligheten, till polisen.

Fråga er själva om ni delar Migrationsverkets arbete i denna fråga. Ni kan själva googla er blå och upptäcka mängder med uppgifter om krigsförbrytare, extremister, terrorister och grovt kriminella som passerat det allt annat än finmaskiga nät som Migrationsverket tillhandahåller. Tusentals hederliga och oskyldiga människor i Sverige har drabbats av brott begångna av asylsökande med grumlig agenda. Ingen vet, men antalet personer som lurat sig genom Migrationsverkets process och livnär sig på brott och bidrag är säkerligen stort.

Det nära samarbetet med Polismyndigheten och Säpo bör ifrågasättas efter Gränspolisens uppmärksammade kritik av Migrationsverkets verksamhet och efter att ha läst Ivar Arpis artiklar om ”Migränverket” och verklighetsbeskrivningen från ”Migga_X” är det nog fler än jag som tappat förtroendet för det Migrationsverket som ständigt kräver nya miljarder.

7 thoughts on “Migrationsverkets vision

  1. ”Rätt migration” är positivt, typ den vi hade före 1970. Med det ”vi” håller på med idag ödelägger Sverige och svenska folket.

    • Före 1970 var väl ingen höjdare den heller. Det var så få år dom behövdes och sedan dess har vi arbetslöshet i Sverige. Det var en för lätt väg för företagen att gå, bättre om dom inte hade fått fatt på folk och tvingats rationalisera!

  2. Läste artikeln ”kloka ord” av dig och det kändes en aning positivt, sedan denna artikel och är tillbaka i verkligheten, den skrämmande, den ofattbara, ett verk migrationsverket som är i mina ögon totalt surrealistiskt. Vad jag förstår så har de inget tak för sina utgifter de som bekostas av skattemedel, det finns inte ens ett tjänstemannansvar, vi har ingen direktdemokrati, kan vi acceptera detta ?
    Undrar när det faller samman och vilka konsekvenser det får för svenskarna.

  3. Sedan decennier tillbaka har vi berikats med mångkultur som ska sätta fart på Sverige säger våra politiker.

    Men själv måste jag opponera mig för jag har inte sett så många olika. Det är samma samma tycker jag. Visserligen är en del shia och en del sunni och en del araber och en del svarta från Afrika men till 99% lever de 1400 år tillbaka i tiden och passar inte in i ett modernt samhälle.

    Kan vi i år inte få in lite variation? Verkligen få in arbetskraft från USA, Japan m fl för att få se hur mångkultur fungerar?

  4. Jag är övertygad om att det inte finns en enda Svensk som har förtroende för MV. Dom som har det är islamister och tillhör INVASIONSSTYRKORNA som invaderat Sverige med hjälp av vår islamska regering och vår idiotiska massmedia.

KommenteraAvbryt svar