Boko Haram stormar miljonstad

ISLAM. Den muslimska terrorgruppen Boko Haram har spärrat av fyra av fem vägar till miljonstaden Maiduguri i Nigeria.

Nu säger vittnen att terrororganisationen har gjort ett nytt försök att storma staden, vilket lett till utdragna strider med militären. Via telefon berättar boende i Maiduguri för nyhetsbyrån AFP att hela staden är satt i rädsla efter att striderna bröt ut vid 03 i morse.

2015-02-01_1109

Al Jazeera

6 thoughts on “Boko Haram stormar miljonstad

  1. Vem stormar Sverige ? fredriks o sjuans gäst parasiter. De kommer ta allt vad det dumma 87% svenska folket har. På så sätt klarar sig vår värste grövsta Landsförrädare sig helskinnad från att bli åtalad och utvisad. Istället kommer hans gäster hala slakta honom till mårten eller liknande får jag hoppas på.

  2. Antar att våra ”feminister” i sjuklövern blir upphetsade i trosorna av dessa glädjande nyheter. De längtar efter att få träffa dessa lättlurade pojkar och att få ge dem allt.

  3. att ställa sig upp och försvara sin stad verkar inte stå högt upp på agendan i afrika utan det verkar som de står som en skock får och blir slaktade på rad

    • Ja, det har jag många gånger undrat hur så många muslimer kan tolka handboken så otroligt fel när den egentligen står för fred och humanitet.

      Fast de får ju ljuga enligt handboken, så frågan är vilka ljuger?

      Ali har aldrig velat svara på den frågan, eller den sist ställda. Vilka hatiska blogginlägg har Thoralf skrivit?

      • Ali och hans kompis Islamsk info vägra att svara på frågan varför majoriteten av Muslimer ha dödats av andra Muslimer.
        Hur definiera man i den Muslimska världen ”Fredlig och Human”?

KommenteraAvbryt svar