”Fel att låta SD arrangera Förintelsens minnesdag”

INRIKES. Det är fel att Sverigedemokraterna tillsammans med övriga riksdagspartier är en av arrangörerna till Förintelsens minnesdag i Göteborg, skriver FI:s partiledare Gudrun Schyman och Mikael Almén i ett debattinlägg hos ETC.

De menar att samarbetet leder till en normalisering av Sverigedemokraterna. ”Oavsett val av etikett borde dessa sju partier vara överens om att det är otänkbart att arrangera någonting, allra minst denna slags dag tillsammans med Sverigedemokraterna. Vad vi ser är en politisk inkonsekvens i form av en retorik som tycks vara illa förankrad i en praktik”.

-Pettersson tycker Gudrun ska ta det lite lugnt. Hon har varit partiledare för ett kommunistiskt parti, Vänsterpartiet, som har hyllat massmördare som Stalin, Hitler, Mao och Castro.

Gudrun Schyman har varit företrädare för ett parti som har hyllat att minst 110 miljoner människor dödats i kommunismens namn, de flesta i fredstid. Varhelst kommunistiska idéer blivit statsbärande ideologi har den resulterat i förtryck av de mänskliga fri- och rättigheterna. Oavsett om vi talar om Sovjet, Kina, Albanien, Pol Pots Kambodja, Castros Kuba, Albanien, Rumänien, Nordkorea, Vietnam, Östtyskland, Etiopien eller Mexiko har resultatet alltid varit terror och statsorganiserat mördande.

Gudrun Schymans vänsterparti har hyllat…ja, ja,…läs när Vänstern hyllade Hitlers invasion av Danmark och Norge, Vänstern stödde Hitler

10 thoughts on “”Fel att låta SD arrangera Förintelsens minnesdag”

  1. Inte för att jag tror det var en zigenare som var rånare(men osagt är bäst)…Troligare då en av ortens niggrar som dräller runt i stan,för att finna lämpliga offer.En 87-årig gammal tant ,kan jag tänka mig att det afrikanska drägget vågar sig på……

  2. För att man är Sd:are så bör man inte jobba för en god sak enligt Gudrun Schyman. Det var ju en underlig uppfattning. Skulle hon inte välkomna en bred uppslutning kring denna viktiga frågan? Hon önskar kanske att världen skulle vara lite mer ond så att hon kunde verka lite mer god?

  3. Det är fel att låta SD delta i ”förintelsens minnesdag” säger fis ledaren gudrun schyman. Det som är fel är att över huvud taget låta denna kombinerade fyllkaja och pissruska offentligt låta sin äckliga snålkäft glappa!!
    Ska hon över huvud taget yttra sig så skall det vara om något hon begriper, ex.vis T-röd, skokräm eller inkontinentskydd för gamla kommunistiska uttjänta skräcködlor!
    MVH
    Janne

  4. Hon är säkert i de svarta moln som sänker sig över Österlen, kanske sitter och inväntar i de 12- 13 % röda dimmorna som intags från en låda köpt på ”monopolet”.

KommenteraAvbryt svar