Boko Haram till attack – panik i miljonstad

ISLAM. Panik har utbrutit i Maiduguri, huvudstad i delstaten Borno i nordöstra Nigeria. Detta efter att den islamska terrorgruppen Boko Haram attackerat i staden. Alla vägar in och ut ur Maiduguri, med 1,1 miljoner invånare, är stängda.

Samtidigt har USA:s utrikesminister John Kerry flugit till Lagos för att inleda samtal med den nigerianske presidenten Goodluck Jonathanom hur Boko Haram ska bekämpas.

-Pettersson misstänker att islamisterna inte ger sig förrän de dragit igång ett storkrig över hela Mellanöstern och i stora delar av Afrika…

2015-01-25_1843

BBC

5 thoughts on “Boko Haram till attack – panik i miljonstad

  1. Gates of Vienna, där är vi nu. Antisimex verkar stå handfallna, dax att polera gamla Browningen. Snart har vi kriget här på våra gator.

  2. Enligt (S)(V)T är detta inte en ”islamsk terrorgrupp”. De benämnes ”extremister”. Sammalunda i våra grannländer. Endast BBC använder beteckningen ”islamist militant group”. NYT betecknar dem som insurgenter och terrorister.

    Så sluta ljug Pettersson, detta har inget med islam att göra!
    Eftersom Boko Haram inte är fredliga, kan de inte ha med Islam att göra.
    Så enkelt är det!

    • Christer. Förlåt, jag hade fel. Boko Haram har inget med islam att göra, inte Isis, Hamas, Nusra-fronten eller de andra mördargängen heller…

  3. Jag väntar på att det kommer liknande stridsmänniskor till Sverige. Det är en tidsfråga, men eftersom 87% är förståndshandikappade enligt fredrik reinfeldt så blir det som en liten överraskning eller som en plus bonus för dessa 87%. De har nu gjort sig förtjänta av att få denna fina bonus. de röstar för mångkoltur, de kommer få det så in i Hel-vetes samma som den värsta mardröm fast värre. 87% längtar efter detta nya Syrien som kommer bli verklighet i Svenska SVYRIGE. ! Kan bara säga grattis 87% idioterna. Ni kommer inte klara av det som ni nu önskar, var skall ni fly?
    NYTT NAMN FÖR SVERIGE KAN VÄL VARA BRA MED SVYRIGE ? Vad gör ni när era barn fruar och ni själva blir våldtagna rånade misshandlade mördade och alla dessa fördelar som väntar er 87%. Jag undrar ? Har ni en aning om hur det blir med typ ISIS tar över Sverige ? Detta kommer att ske inom några år. Nu har Sverige redan tre miljoner gäster som väntar på att ta över och kasta ut idiot – Svensken

KommenteraAvbryt svar