Alla vill ha mer betalt för något som går med vinst

INVANDRINGEN/KOSTNADER. Kommunerna måste få mer ersättning för sina kostnader för asylmottagandet. Det är ett krav som SKL, Sveriges kommuner och landsting, har drivit länge. I dag skickar Växjö kommun ett brev till regeringen i frågan.

Regeringen kräver att övriga Europa måste hjälpa till med kostnaderna. Annars kan det bli aktuellt att kräva ersättning av EU, säger statsminister Stefan Lövfen.

– Jag tycker det är dags att föra upp den diskussionen, ja. Vi kan inte hålla i och säga att alla borde vara solidariska. Och sedan är det bara några som ska göra det, säger han till Expressen.

-Pettersson undrar varför det ställs så mycket krav på något som är så lönsamt…

SVT    Ex pressen

 

 

5 thoughts on “Alla vill ha mer betalt för något som går med vinst

  1. När idioter bedriver migrationspolitik och importerar idioter, kriminella, inavlade, religiösa fanatiker, skojare, lycksökare och all sköns bös. Då skall vi inte bli förvånade över att det blir både dyrt och förödande för nationen.

  2. Här har Elisabeth Svantesson svaret för den utredning om integration som hon nyligen tillsatts att leda. Mer mutpengar till kommunerna så blir kommunalråden nöjda. Väljarna kan du strunta i. Men formellt vill du nog fortsätta utredandet. Det ger ju extrapengar i egen och ”experternas” fickor.

  3. Klart det är lönsamt med invällning. Tänk på bert och på alla andra vad de tjänar storkovan och är nu mångmiljonärer. 9.750.000 personer i Sverige nu!!! ??? Jo MJA ok 2,7 miljoner är uslimer våra nya (h) ärskare. Ja men vadå lönt kan ni inte räkna ni ser väl på bert och alla andra plus alla kommuner som får mång miljarder…. MJOOO visst det är ju STATEN som får betala men vad gör det då? Jo allt kommer gå åt helvete med pension välfärd skolor sjukvård. Men men varför gör nu sjuan så här ? Personligen tror jag de har något mycket värre de vill dölja. Visste ni att dessa sjuorna är start klara för att fly från Sverige, detta fick jag höra av en person som har insyn i vad sjuan sysslar med. Jag är emot allt våld även om jag säger det skulle se snyggt ut med en lång lång rad grova stockar längs våra gator med sjuan upphängda. Undrar vad ni tycker. Sverige har 15.000 gamla som inte kan äta varje dag och flera hundra tusen som inte kan betala sina räkningar för sjuan stall deras inbetalda pensionspengar. Kom ni ihåg vad göran persson sa ? Svenska folket kommer bli mycket mycket arga när de upptäcker att vi stulit deras pensionsfond på ena gången 700.000.000.000:-SEK. Detta det grövsta brott som sjuan har gjort och inte en enda nämner det ? Jag ser bara en möjlighet och det är att det blir krig i Sverige – eller man stoppar alla dessa vansinniga bidragen till folk från alla länder. Varför är det bara jag som tar upp detta ? FÖR DET ÄR DETTA DET HANDLAR OM !!!!!!!!!!!!

  4. Solidariska?? Ska EU ”dansa efter svensk politik”?
    Inställ er till verkligheten!!
    Grekland kollapsar snart,
    Schweiz drar sig ur Euro samarbetet,
    Storbritannien funderar på att lämna EU.
    Turkiet (islam) vill komma in i EU
    Brysselkålen har nog med problem.

    STOPPA POLITIKERNA.

Kommentera