Smask för muslimer

Såg just på programmet ”Landet runt” på SVT1. I ett av inslagen redovisade en person som man kallade ”den tekniske kocken” en del verkligt udda recept.

Saker som man inte tror kan fungera smakmässigt passar alldeles utmärkt ihop tex blomkål och brownies, vit choklad och fiskrom, friterad ansjovis och bearnaisesås mm. Varför de udda smakkombinationerna går ihop så bra finns det ingen vetenskaplig förklaring till

Alltihop började för ca 10 år sedan på restaurangen ”The Fat Duck” i London där man började kombinera ihop en del udda maträtter. Den verkliga storsäljaren var dock ”ägg och bacon glass”. Lusharpan inbillar sig att det borde bli en verklig storsäljare i en del länder i Mellanöstern där det verkligen är varmt. Eller kan den udda matkombinationen möjligen bidra till att höja temperaturen ytterligare.

Efter denna gratisreklam i svensk Tv så kanske ägaren av restaurangen bör överväg om han ska höja sina försäkringspremier och kalla på polisskydd.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras

1 thoughts on “Smask för muslimer

  1. Själv tycker jag att en grogg på whisky och mjölk är fantastiskt gott, det är faktiskt sant låter kanske konstigt men prova själva.

Kommentera