Smask för muslimer


Såg just på programmet ”Landet runt” på SVT1. I ett av inslagen redovisade en person som man kallade ”den tekniske kocken” en del verkligt udda recept.

Saker som man inte tror kan fungera smakmässigt passar alldeles utmärkt ihop tex blomkål och brownies, vit choklad och fiskrom, friterad ansjovis och bearnaisesås mm. Varför de udda smakkombinationerna går ihop så bra finns det ingen vetenskaplig förklaring till

Alltihop började för ca 10 år sedan på restaurangen ”The Fat Duck” i London där man började kombinera ihop en del udda maträtter. Den verkliga storsäljaren var dock ”ägg och bacon glass”. Lusharpan inbillar sig att det borde bli en verklig storsäljare i en del länder i Mellanöstern där det verkligen är varmt. Eller kan den udda matkombinationen möjligen bidra till att höja temperaturen ytterligare.

Efter denna gratisreklam i svensk Tv så kanske ägaren av restaurangen bör överväg om han ska höja sina försäkringspremier och kalla på polisskydd.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras


One response to “Smask för muslimer

  • safari

    Själv tycker jag att en grogg på whisky och mjölk är fantastiskt gott, det är faktiskt sant låter kanske konstigt men prova själva.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: