80 prominenta tyskar säger nej till Pegida

Pegidas manifestationer drar allt mer folk. Svensk media lyfter nu fram att 80 tyska kändisar säger nej till Pegida.

Vi känner igen det här från Sverige. När opinionen vänder sig mot en extremt hög invandring från muslimska länder, anlitar media en rad kändisar som givetvis inget annat vågar än att uttala sig på ett sätt som förväntas. Hur kunniga i sakfrågorna de i själva verket är lämnar mycket att önska och vad de egentligen säger vid frukostborden och på pubarna är kanske något helt annat.

Tyska morgontidningen Bild har publicerat namn och bild på 80 tyska kändisar som säger sig vara emot Pegida. Bland dessa finns regeringspolitiker, politiker från de stora partierna, f.d. idrottsprofiler, kulturpersoner, kyrkofolk och så självklart några muslimer. Precis som i Sverige, får vi förmoda att samtliga tillfrågade valt att bo i områden långt från de problem som ländernas migrationspolitik medfört.

Dessa ”kändisar” kanske är kända i Tyskland (kanske inte ens där), men jag känner bara igen fem av personerna. Hur många tyska ”kändisar” som ser problemen med en stor muslimsk invandring lär vi aldrig få veta.

Källor: SVT och Bild

30 thoughts on “80 prominenta tyskar säger nej till Pegida

  1. Låg man inte redan i soffan ikväll så hade man ju slagit bakut o fått hjärnskakning av kuddarna när man ser pk på allra bästa sändningstid…skulle 80 sketna kändisar göra saken bättre? Vem fan bryr sig?! Jag skiter högaktningsfullt i om drottningen av Saba återuppstår och säger att folket har fel, Angela Merkel är snart ett minne blott, tanten är så skruvad liksom FR var och se var det tog honom….Nej, se för fan hur landet står inför ett hot, lyssna på oss knegare som dagligen släpar oss till jobbet för att föda all världens människor på bekostnad av vår egen välfärd och vårt surt förvärvade och upparbetande land! Hjälp ska ges, på plats, där de verkligt behövande finns!!

      • Tror du har fel…:) vindarna blåser fort nu…förstår din skepsis men det funkade inget vidare med asylerna uppe i urskogen och om jag inte minns fel var det en viss FR som tyckte att det fanns oäääändligt med plats uppåt, han har inte medhåll från många av oss och inte heller (hör o häpna) människor som flyr både bomber o granater…😆

      • Ruben
        Jag tror att vi slipper honom den dagen som har får ett jobb för FN. Tills dess så tar han till ”emergency exit”, försvinner som den osynlige mannen, för att då och då dyka upp för att skrämma sina landsmän.

      • Jag har sett att han dyker upp här och där. Han antydde att han vill ha ett internationellt toppjobb när han avgick men han verkar få vänta. Kan det bero på att han med Sverige i botten visat sina ”kvalifikationer”?

  2. @Leif
    Raka motsatsen denna kvinna är,och förblir jungfru ! I Tyskland kämpar hon förtvivlat,för att införa samma ”sexlagar” som råder i Absurdistan.
    Alltså en kvinnosakskvinna ut i tåspetsarna.

  3. Samma hycklare som här, ingen av dessa kändisar bor i närheten av det multi kulti som de tycks gilla. Avgrunden mellan kändisar, politiker, journalister och vanligt folk bara växer.

  4. Jo Stefan dagens tyska invandringsorgan,är fyllda med usch och fy,mot sådana som oss båda !
    Hela sidor med s.k. ”kändisar” har man presenterat med bild.Naturligtvis finns inte en enda som stöder folket.Detta har fått Petterssons motsvarighet,att publicera följande rubrik i dagens PI-utgåva.
    ”Pressen har utlöst krig mot sitt egen befolkning”:
    http://www.pi-news.net/2015/01/ein-krieg-der-deutschen-medien-gegen-die-eigene-bevoelkerung/

  5. De människor som inte vill förstå att de leker med elden genom att förneka de gigantiska problem som dysfunktionell muslimsk invandring orsakar är typiska.

    En transvestit!
    http://bilder.bild.de/fotos-skaliert/thomas-baeppler-wolf-42509650-qf-39211560/2,w=559,c=0.bild.jpg

    Och en förbundskapten som inte vågar annat än att ställa upp på eländet. Sannolikt mot sin vilja?

    Inom 10 år har vi inbördeskrig i Europa. Detta orsakat av blodtörstiga, lågpresterande och inavlade mänskliga avskräden.

    Dvs. muslimer!

  6. Det var inte många av dessa gamlingar man kände igen.

    Dessutom kändes det som om medelåldern måste ligga någonstans mellan 55-60 år på ”der alten Deutschen”. Gjorde ett snabbt huvudslag, när jag ”rullade” alla 80.

    • Huvuddelen av dessa ”kändisar” är lokala förmågor från NRW,den rödaste av alla västtyska Bundesländer….
      F.d. politiker från den socialistiska gruppen och en av de största clownerna i landet,samt slutligen några avdankade ”sångare och artister” !

  7. Ja, det var 80 st. sömniga dönickar som påstår sig vara motståndare till organisationen Pegida, medan det var närmare 20.000 som deltog i demonstrationen! Men i fablernas värld så påstås ändå motståndet till Pegida vara större än själva demonstrationen…
    MVH
    Janne

KommenteraAvbryt svar